- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi oglak_kadini
oglak_kadini canim banada 3 yasin, daha fazla okuyabilirsem haber ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesiye kadar 2 mi 3 mu kac tane okuyabileceksen net rakam ver pazartesi yeni liste yapilacak okuyamayacaginiz sayi vermeyin o yuzdenNEZAMAN KADAR. BEN ANLAMADIMKİ. BELLİ BİR KURAL YOKMU? PTESİYE KADAR 2 3 TANE OKURUM
Pazartesiye kadar 2 mi 3 mu kac tane okuyabileceksen net rakam ver pazartesi yeni liste yapilacak okuyamayacaginiz sayi vermeyin o yuzden
7 yasin okurum sonra okuyamiyan olursa onuda okurumPazartesiye kadar 2 mi 3 mu kac tane okuyabileceksen net rakam ver pazartesi yeni liste yapilacak okuyamayacaginiz sayi vermeyin o yuzden
Saolasin cnmkızlar topik hayırlı olsun allah dualarımızı kabul etsin.hayırlı güzel cumalar.ben 4 tane yasin okurum inş
Saol cnm hayirli cumalarHayirli cumalar herkese
Canim benim bugun tatil kimseyi bulamazsin buralarda.buarada bugun cuma bir hafta kaldi ben cok heyecanliyim ve cok sabirsizim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dualarimizla-gelen-kardeslik.804993/
Eger isterseniz bu baslikta ya da ozelde devam edelim sohbete ama kimsede eski tat yok niye sikintilarimizn ustesinden gelecegiz kizlar
Biliyorum burda sohbet olmasin diye yaziyorum takibi zor oluyo karisiyoCanim benim bugun tatil kimseyi bulamazsin buralarda.buarada bugun cuma bir hafta kaldi ben cok heyecanliyim ve cok sabirsizim.
Pazartesi test yaptircam benCanim benim bugun tatil kimseyi bulamazsin buralarda.buarada bugun cuma bir hafta kaldi ben cok heyecanliyim ve cok sabirsizim.
Canim ya sende sabredemiyon demi.peki catlatma ignesininden dolayi yuksek cikmazmi zaten kafan karismasin.şimdi senin yumurta dollendiyse simdi rahimin icine gelmistir tutunmaya calisiyordur.Pazartesi test yaptircam ben
Biraz once 7 yasini bitirdim.Rabbim bebegini rahmine yerlestirsin inşallah.okuyamayan olursa haberim olsun okurum.Pazartesi test yaptircam ben
Yoo sabirsizliktan degil rapor alicam gitmisken kan da veririm muhtemelen pozitif cikar en azindan bi hafta sonra tekrarlayalim der artik taniyolar beni utaniyo insan gidip test yaptirmayaCanim ya sende sabredemiyon demi.peki catlatma ignesininden dolayi yuksek cikmazmi zaten kafan karismasin.şimdi senin yumurta dollendiyse simdi rahimin icine gelmistir tutunmaya calisiyordur.
Amin canim.raporu evde dinlenmek icinmi alacan.kac gun alacan cok iyi olur valla.kuzum hamile olursan bir dahaki haftayada rapor alirsin.yeterki hamile kal kuzum gerisini dusunme hic.zaten yil sonu geliyor dersler varsin bos gecsin.ay ne guzel okullarda tatil olacak yazin hamileligini rahat gecirirsin.okullar acilana kadar 5 aylik olursun.Yoo sabirsizliktan degil rapor alicam gitmisken kan da veririm muhtemelen pozitif cikar en azindan bi hafta sonra tekrarlayalim der artik taniyolar beni utaniyo insan gidip test yaptirmaya
Allah razi olsun cnm sen de hayirlisiyla kycagina alirsin insallah