-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.621
Canim rahatsizligim yaklasiyor biran önce listeyi yapalimda baslayalim51 coksa 41 yapalım kızlar ama bir gün degil uc gun olsun uyar mı? 4 tane düşüyor kisi bası. Siz nasıl isterseniz öyle yapalım yetiştirme durumuna göre. Yetistiremem diyeninin ise paylastırırız tamamlarız sayıyı. Bir tane okuyabilirim diyen olsa bile çıkmayalım devam edelim bu sekilde. Damla arkadasımıza katılıyorum ne kadar edersek o kadar iyi:)
O da dogru ıkı gun olsun o zaman olur mu canım ancak yetısırcanim 3 gun olsa ramazanda hepimize sira gelmez ama
Canım olsun kumbara da yapabılırsın bana kalsa baslayalım hemen ama herkes onaylamadan lısteyı yapmak ıstemedımCanim rahatsizligim yaklasiyor biran önce listeyi yapalimda baslayalim
Canım ne hakka girmesi olur mu öyle şeytamam yapın ama ben bugün yarın hastalanacağım okuyamadığım için hakkınıza girmek istemem
Ne bilim hepiniz okursanız ben okuyamazsam diye düşündüm canımCanım ne hakka girmesi olur mu öyle şey
ben katilmak isterim51 coksa 41 yapalım kızlar ama bir gün degil uc gun olsun uyar mı? 4 tane düşüyor kisi bası. Siz nasıl isterseniz öyle yapalım yetiştirme durumuna göre. Yetistiremem diyeninin ise paylastırırız tamamlarız sayıyı. Bir tane okuyabilirim diyen olsa bile çıkmayalım devam edelim bu sekilde. Damla arkadasımıza katılıyorum ne kadar edersek o kadar iyi:)
Hayirdir canim ne ameliyati...Rabbim sifalar verir insallahKızlar bir ıkı gün Beni idare edebilir mısınız dün gece yarısından Beri hastanedeyım acil bir ameliyat olmam gerekiyor yarın sabah lütfen bana dua edin çok acı çekiyorum
cok gecmis olsun canm ya ins ciddi bisey degildirKızlar bir ıkı gün Beni idare edebilir mısınız dün gece yarısından Beri hastanedeyım acil bir ameliyat olmam gerekiyor yarın sabah lütfen bana dua edin çok acı çekiyorum
geçmiş olsun Rabbim şifanı versin tez zamanda inşallah acını hafifletsin ağrılarını dindirsin inşallah aminKızlar bir ıkı gün Beni idare edebilir mısınız dün gece yarısından Beri hastanedeyım acil bir ameliyat olmam gerekiyor yarın sabah lütfen bana dua edin çok acı çekiyorum
okudum Allah şifasını verir inşallah aminkizlar musait olanlarredvelvetcake arkadasimiza 7 tane fatiha okusun, fatiha şifa duasi ins sifa bulur