Ramazan ayı Yasin okumamıza başlıyoruz.....41 Yasin okuyoruz topluca....bu gece baslıyoruz....okuyan okudukca sayfaya bildirim yaparsa ben de her aksam iftardan sonra listeyi güncellerim....Allah kabul etsin dualarımızı....fazladan okuduğunuz dualar olursa da dua kumbaramıza ekleyelim:)
Dua listemiz
Damla: Dilegim tup bebek tedavisindeyim...insallah bebisim bana tutunur..melegimi kucagima alirim
Sulem: Benim dileğim nişanlımla hayırlısıysa evlenmemiz ve ailesiyle olan sorunlarımızın bitmesi tez zamanda inşallah...Birde bu yıl nişanlımın ve benim atamamızın olması unutmusum :)
Turta: Duam, gönlüme göre hayırlı bir eş istiyorum bi de olmasını çoook istediğim bi duam var hayırlısıyla tez zamanda Rabbim kabul etsin Amin...
Ay: Benim dilegimde sevdigim kişiye anamın babamın rızasını alarak kavuşmak hayırlı iman dolu bir yuva kurmak.sevdiğimin bulunduğum ile tayininin çıkması ve babamın kalbinin evimize ısınması.
Cansu: benim dileğimde sözlümle hayırlı bir evlilik yapmak, onun hayırlı bir iş bulması ve eskisi gibi tekrar namazına devam etmesi ,ailelerin birlik ve beraberlik içinde mutlu olması
Melisa: canım ben hayırlarla işimde hedeflerime en kısa zamanda hayırlısıyla bir an önce ulaşmak istiyorum . (malesef uzun süredir sabır içindeyim .) iki dünyamı da kurtaracak hem iş,hem eş ve hayırlı imanlı sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah tüm hayırlı kapıları hepimize tek tek açsın mübarek ramazan günlerinde.
Tuba: hayirli saglikli evlatlar, dunya ahiret mutlulugu, ve kardesimin hayirlisiyla sinifini geçmesi
Lara: eski erkek arkadasımla barıştık gibiyiz, kalplerimizin tekrar birbirine ısınmasını istiyorum. Eger kaderim o degilse Rabbimin orucunda namazında imanlı bir es nasip etmesini istiyorum, bir de Babamla benim cok istediğim bir ev var en en en cok ıstedıgım sey o eve taşınmak.