Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra

Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyup suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)

Ne okuyoruz kızlar simdi son durum nedir cok takip edemedim sizler de iyisinizdir insallah iki gün giremedim valla sanki iki senedir uğramıyor gibiyim

kizlar yasin isteyenler el kaldirsin :) baslayalim cogunluga gore. ramazanda hepimize sira gelir ins

anjiyo mu ay cok gecmis olsun ya

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim sana sağlık huzur nasip etsin okumak için seni bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canim Allah sağlık sihhat versin

kizlar yasin isteyenler el kaldirsin :) baslayalim cogunluga gore. ramazanda hepimize sira gelir ins

Ben okumak isterim canim

kızlar hemen bugün başlayalım yasin okucaksan haftasonu hasta olucam okuyim şimdiden ben isterim yasin okumak

Kızlar ben de Yasin istiyorum bence okumaya başlayabiliriz. Herkese tek tek mı okuyalım yoksa butun lısteye mi? Ben ıyıyım bu arada artık okuyabılırım:) ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar. Cok ıyıyım cok şükur.

Tek tek ramazana yetismeyebilir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…