- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.581
Canım hayırlı Ramazanlar başlık ilk açıldığında turlara katılıyordum yoğunluktan bırakmıştım bi sonraki tura katılabilirmiyimKızlar listedeki sırayı takip ediyoruz. Bugun baslayalım. Bir gun ıcınde bitirmeye çalışalım. Okumak ıstedıgınız baska dua varsa onu da okuyalım:)
Sıra sulem de
1.redvelvetcake - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
2.damla_22 - 19 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
3. C cansu_tr - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
4. A ay__060 - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
5.tubatesbih - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam
6.La Chance - 19 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
7.suleeeem - 18 ayetel kürsi + 3 ismi azam
8.Nara87 - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
9. M mlkem - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
Toplam: 170 ayetel kürsi
Salavat kumbarası: 4000
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”
Kızlar listedeki sırayı takip ediyoruz. Bugun baslayalım. Bir gun ıcınde bitirmeye çalışalım. Okumak ıstedıgınız baska dua varsa onu da okuyalım:)
Sıra sulem de
1.redvelvetcake - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam
2.damla_22 - 19 ayetel kursi+ 3 ismi azam
3. C cansu_tr - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
4. A ay__060 - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam
5.tubatesbih - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam
6.La Chance - 19 ayetel kursi+ 3 ismi azam #
7.suleeeem - 18 ayetel kürsi + 3 ismi azam
8.Nara87 - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam #
9. M mlkem - 19 ayetel kursi + 3 ismi azam
Toplam: 170 ayetel kürsi
Salavat kumbarası: 4000
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”
Tabii ki canım her zaman:) pzt baslıyoruzCanım hayırlı Ramazanlar başlık ilk açıldığında turlara katılıyordum yoğunluktan bırakmıştım bi sonraki tura katılabilirmiyim
Canım sulem mazeretliydi o okumaya başlayınca kisi basına düşen sayı azaldıCanm 24 kursi
degl miydi
Tamam canım not alıyorum tesekkur ederim...listeyi tamamladım hafta sonu bildirim yapamam... eklersin canım
Allah kabul etsin
Kimden itibaren kuzum ben hep 24 okudum bir sorun olur muCanım sulem mazeretliydi o okumaya başlayınca kisi basına düşen sayı azaldı