- 17 Ağustos 2013
- 3.261
- 2.643
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.641
Okudum canim insallah Rabbim sifalar verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anjiyo mu ay cok gecmis olsun yaNe okuyoruz kızlar simdi son durum nedir cok takip edemedim sizler de iyisinizdir insallah iki gün giremedim valla sanki iki senedir uğramıyor gibiyim
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim sana sağlık huzur nasip etsin okumak için seni bekliyoruzNe okuyoruz kızlar simdi son durum nedir cok takip edemedim sizler de iyisinizdir insallah iki gün giremedim valla sanki iki senedir uğramıyor gibiyim
Çok geçmiş olsun canim Allah sağlık sihhat versinKızlar geri dondum tesekkur ederim guzel dilekleriniz ve dualarınız icin:) Anjiyo oldum su an gayet iyiyim cok şükur tesekkur ederim:)
Ben okumak isterim canimkizlar yasin isteyenler el kaldirsin :) baslayalim cogunluga gore. ramazanda hepimize sira gelir ins
Dua ederim tabiki canim...Rabbim insallah sinavinda yardim eder...50 ayetel kursi okuycam sinavinin guzel gecmesi icinİyiakşamlar kızlar yarın kpss sınavı var dua edermisniz bizim içinde inşallah iyi geçer dua ile...
anjiyo mu ay cok gecmis olsun ya
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim sana sağlık huzur nasip etsin okumak için seni bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canim Allah sağlık sihhat versin
kizlar yasin isteyenler el kaldirsin :) baslayalim cogunluga gore. ramazanda hepimize sira gelir ins
Ben okumak isterim canim
kızlar hemen bugün başlayalım yasin okucaksan haftasonu hasta olucam okuyim şimdiden ben isterim yasin okumak
Tek tek ramazana yetismeyebilir canmKızlar ben de Yasin istiyorum bence okumaya başlayabiliriz. Herkese tek tek mı okuyalım yoksa butun lısteye mi? Ben ıyıyım bu arada artık okuyabılırım:) ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar. Cok ıyıyım cok şükur.