Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Kızlar gunaydın iyi haftalar herkese haftasonu giremedim hic ama su an tek tek baktım duamız tamamlanmıs. Herkese tesekkur ederim

canm ben cok yavas okuyorum bide ramazan diye hatmim var yasin okuyamam 5-6 tane . kac gunde bu arada 1 gun degil dimi . peki adet olanlar ne yapacak . adetimde yaklasti

günlük 5 taneyse bende katılamam çünkü bitirmem gereken hatmim var canım iştende eve geç gittiğim için zor oluyor zaten okumak

canım çalışıyorum... yetiştirememekten korkuyorum...
izninizle bu listede olmasam iyi olur...
diğer listede varım inşallah...

canm aslinda yasin cok iyi her derde deva . 2 gunde 1 kisiye okusak ben adet olsamda birilerine veririm ama 5 ten fazla olsa okuyamam katilmakta istiyorum

Kizlar en zor zamanlarimizda yorgun anlarimizda vaktimiz olmasa bile kendimizi zorlayarak yasin okursak Rabbimiz bunun karsiligini verir lutfen boyle dusunelim...Yasin bu guzel ayda okumaya calisalim...adet olan olursa birbirimize yardim ederiz..kumbara yapariz katilamam demeyin...herseye vakit buluyoruz bu ayda kendimizi zorlayalim yasin okuyalim ..5 yasin 2 gunde cok rahat okunur...okumaya niyetlenirsek Rabbim o rahatligi kalbimizde hissettirecektir

peki tek tek kişiye yapmak yerine toplu olarak 40 yasin okusak olmaz ? evet doğru söylüyorsunuz ama ben 7de eve gidiyorum hemen abdest alıp ikindimi kılıyorum hemen hatmime sarılıyorum okumaya başlıyorum iftar namaz derken bakıyorsunki yatsı gelmiş yatsı teravih derken saat oluyor 12 hem benim diğer arkadaşlarla peygamber efendimize indirdiğimiz bi hatim daha var oradanda 3 cüz okuyacağım her şeye atılıp yapamamaktan korkuyorum hem bi kaç gün içinde hastada olacağım o zamanlarda ancak salavat çekebilirim

tamm canm ben varim listede. ama hemen başlayalim adet olmadan kumbara yapayim ins. elimden geldigi kadar. en geç bugun baslayalim mi kizlar? 2 gunde 1 kisiye okuruz. toplam 41 yasin okuyalim bence. ramazanda hepimizi sira gelsin ins

Ben de 1 haftaya hasta olurum bu akşam başlasak baya okurum okuyamayanlar için de fazladan okurum hiç sorun değil lütfen çıkmayın Ramazan ayında edebildiğimiz kadar edelim duamızı

51 coksa 41 yapalım kızlar ama bir gün degil uc gun olsun uyar mı? 4 tane düşüyor kisi bası. Siz nasıl isterseniz öyle yapalım yetiştirme durumuna göre. Yetistiremem diyeninin ise paylastırırız tamamlarız sayıyı. Bir tane okuyabilirim diyen olsa bile çıkmayalım devam edelim bu sekilde. Damla arkadasımıza katılıyorum ne kadar edersek o kadar iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…