perican, dun hasta gibiyim demistim ya bgn feci oluyorum walla sicak bir yandan bogaz agrisi ates bir yandan nasil gecer bgn bilemiyorum
neyse internetten geziniyordum birsey gozume carpti, selavat cekilerek yapilan adaklar varmis, mesela benim su dilegim olursa Allah'im peygamber efendimiz icin 50000 selavat okicam deyip daha dilek olmadan okumaya basliyorlarmis ve dilek olmadan okumaya baslamak duanin kabul edilecegine inandigi icin bircok insanin duasi bu sekilde kabul edilmis, sayisini sen kendin belirliyorsun ama insanlar genelde cok rakamlar kullanmis, gerci selavat cekmek heryerde her sekilde cekeblirsin
hatta kizin biri soyle bir yorum yazmis 2 senelik bir zmn diliminde, erkek arkadasiyla ayriliarmis 10000 okumus barismislar, sonra tekrar ayrilmislar bu sefer 500.000 okumus daha sonra yillar icinde evlenmisler aramiz hep kavgali kotu falan yazmis ama sonunda evlenmisler
sonra arastirdim hakikaten selavat getirrerek yapilan adaklar varmis bazi kitaplarda da geciyor, belki yapmak istersen yada isteyen olur zaten peygamber efendimize selavat getirmek kadar guzel birsey olamaz herhalde