Vesvese canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Topicin hayirli olsun Peri Bacimmm
Canim geri donmene cook sevindim cok guzel paylasimlarda bulunmussun
Günaydın canım. Bu dua ne amaçla okunuyordu.
arada birseyler paylasirim :) bir akademisyen olarak ogretmek benim isim paylasmazsam olmaz :) burada bayaa guzel seyler yazmissin topikte
İzninle eklemeler yapmak isterim. Duanın gücünü artırmak için şunları yapmanızı tavsiye ederim ..
Okumaya başlamadan evvel;
1. niyetinizi yapın
2. 7 kez salavat getirin
3. 7 kez tövbe istiğfar
4. 3 kez ya erhemerrahimin
5. 4 kez elhamdülillahi rabbil alemin
Okuma Bitince
1. 7 salavat
2. 7 tövbe istiğfar
3. 3 ihlas + 1 fatiha okuyup ölmüşlerimize ve peygamber efendimize hediye edin
4. 37 Ya Evvel + 55 Ya Mucib okuyun
Bunlar niyetlerinizin gerçekleşmesini hızlandırır arkadaşlar ..
evet emily lütfen bi yere gitme
arada birseyler paylasirim :) bir akademisyen olarak ogretmek benim isim paylasmazsam olmaz :) burada bayaa guzel seyler yazmissin topikte
evt bunlari ne dua edersek edelim once boyle baslarsak her zmn hizlandiririz zaten Peygamber efendimizi vesile ettigimiz tum dualarin geri cevrilmeyecegini Allah bize bildirmis
bir de benim de her zmn yaptigimin bir uygulama Allah'tan bir dilegim oldugunda once niyetimi edip Allah'im eger bu dilegimi bana hayirlarla verirsen sevabi Seyyidet Nefise Hazretlerine bagislamak uzere 3 yasin okuyacagim derim
tamam bu topikten baska bir yere gitmiyorum
Eee, sensiz tek başıma açığı kapatmalıydım bi şekildeakademisyensin demek ne güzel, hayalimdeki meslek
Öncelikle çok tövbe Allahım diyerek ama bir yandan da kendimi tutamayarak isyan etmek istiyorumBenim aynen bu usulde yakarıp da geri çevrilenlerim dua değidi de neydi ? Dünden beri 2 olumsuz olay yaşıyorum bu gece sabaha kadar daha çok tövbe çekerim ben
Sabır be Perican sabır .. Ya Sabır Ya Selamet ..
Bu şekilde bilmiyordum bunu , ben de bir niyetim için ölmüşlerimizin ruhuna hediye etmek için 3 yasin adamıştım :44::44: Seyyidet Nefise Hazretlerine de okumak için niyetleneyim o zaman ..
Gitme tabii yaa bırak o sinirini bozan fal topiclerini, bu topic sayesinde fal illetinden de kurtuluruz belki .. Fallara vereceğimiz parayı da gidelim bi yetimhaneye alışveriş ypalım ..
:) insallah olursun cok stresli bir is ama inan ki degiyor :) insallah olursun ogretmeyi sevdigin daha da onemlisi paylasmayi sevdigin belli ve olmalisin da :)
oyle deme inan benim de cok isyan ettigim zamnlar olmustu olsem de kurtulsam dedigim zmnlarimda coktur ama demekki cok hayirli degilmis o isteklerimiz oyle dusunup morali bozmamak lazim ama yaratlis olarak elimizde degil birseyi gonulden isteyince olsun istiyoruz daha mutlu olacagimizi dusunuyoruz ben bazen Allahim sonu kotu olsa da benim icin hayirli olmasa da ver ben kendim yanlis yaparak goriim die dua ettigimi de bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?