Bak sen teşebbüs et, adamın taşın doğallığından korkusu yoksa sana pişkin pişkin sırıtarak bekler, ama eline süpürge ya da büyük bi taş aramaya başlarsa, depara bas kaç ordan
Aytaşı yıldızı düşük olanlar içindir, turkuaz da nazara karşı etkilidir. Bende şuan 6 çeşit taş var çingene gibi geziyom ortalıkta
hıh burdada mı buldun beni
pericancım daha önce de konuşmuştuk..esmaları ya ile okumak daha iyi demiştin ama emin değilim demiştim onun kesinliğini öğrenebilirmisin sana zahmet..
genelde el ve er ile..
sende ya ile yazdıkların var el ile yazdıkların var ne yapsak neye göre kullansak :26:
ben seni her yerde bulurum canım benim
Ay oh beee buldum sonunda
dua ederken ya ekini kullanmalıyız .zikir yaparken el demeliyiz.
fakat bu ismin bu yüce tesiri bende olsun böyle bir güce sahip olayım dersen bir kimse eksiz okumalıdır. Demiş işin erbabı
ilk sayfadaki burçlar konusu hala geçerli mi ?
her gün ne zamana dek okuyacağız?
tama anlaştık öyle yapıyım
o zaman bende bu durumda doğal taş dükkanı gibi gezecem desene her yerimde taşlar
:44::44::44::44::44::44::44:
hiç bişeyde anlmadım dersen şurdan saçımı başımı yolarmısın bilemiyorum
sen de gel bilgileniyoruz buralarda
ben zaten biliyorum yazmıstım da zaten uzaktan takip ediyorum şimdilik ama takip ediyorum yani
ben zaten biliyorum yazmıstım da zaten uzaktan takip ediyorum şimdilik ama takip ediyorum yani
yok yok bende peygamber sabrı var merak etme
Şimdi kuzucum dua amaçlı okuyorsan, misal vereyim Vedud esmasını
sevdiğin kişinin sevsini kazanmak amaçlı okuyorsan Ya Vedud
zikir amaçlı okuyorsan El vedud
yok ben yalnızca bu esmanın gücünden tesirinden faydalanmak istiyom diyorsan yalnızca vedud
Kısaca özetlemem gerekirse, asıl önemli olan esmanın kendisidir. Başındaki eklere çok takılma. Sen yanlış ekle okudun diye niyetin olmaz diye bir şey yok. Zira allah senin ne niyetle ne okuduğunu biliyor ..
Bilgilerini bizimle de paylaşsanız ?
o konunuz hayırlı olsun kızlarrrr
peri bu ya vedud ya cami yi günde kac kere okumamız gerekıyo ve baslamadan once baska bısey soylememız gerekıyomu?
yok ben senden örendim unuttun beni dur hemen bulimde yazdıklarımı sölim balık burcuydum bebek istiyordum buraya denk geldim bir dua yazıyordu altında jüpiter saati diye bende bilmiyordum sen de bana örenmem için bilgiler yollamıstın hani yoksa kendiliğimden biliyorum yani
Evet hatırladım sizi ben ekstradan bilgileriniz var diye düşünmüştüm. Bir ara bebek bekleyen anne adaylarımız için de paylaşım yapayım o zaman
Arkadaşlar bu başlıktaki her bir kelime hayatımızın her anını etkileyen unsurlardır. Bazen bir dua ederiz , bazen evrene pozitif enerjiler göndeririz bazense olumlamalarla bilincimize hükmederiz. Burada faydasını gördüğümüz şeyleri paylaşalım istedik bu her ne olursa olsun paylaşalım sadece başlıkta sınırlı kalmayalım.
İlk paylaşım benden, uzun süredir bir çok esma çekiyorum bunların başında da ''Ya Cami Ya Vedud'' esmasıdır. Bu esmaların sayısal değeri de vardır fakat ben son zamanlarda zikir haline getirip gün içinde devamlı olarak okuyorum. Bu esmalar sevmek, sevilmek, bir araya toplamak anlamlarını taşıyan esmalardır. Bunları okuduğumdan beri insanların bana olan ilgisi arttı hatta ilginç ama uzun yıllardır görüşmediğim eski erkek arkadaşlarım dahi aramaya başladıTabii asıl aramasını istediğim kişi hariç Bu esmalar aynı zamanda bana pozitif enerji yükledi herkes ne kadar pozitif olduğumu enerjimin onları etkilediğini söylemeye başladı. Vay arkadaş ben neymişim demeye başladım
hay maşallah gerçekten çok sabırlı ve güzel öğreticisin
allah razı olsun valla çok hakikatlı biriymişsin
şu topiği açarak ne çok sevapta kazandığını söylemem gerekte yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?