satıcım bade için 422 ya şafi 20 ayetel kürsi 20 fatiha alıorum
ne demek canım ....Allah hepimizden razı olsun inşaallahfarmasi bade teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
arkadaşlar başkasına dua edince Allah gerçektende sizin de ne muradınız varsa verior.ben hep insanlara dua ederim Allahta beni hiç sıkmaz.bi dua gerekecekse bende zamanıma göre az bile olsa bi katkım olsun isterim.bende bebek için 4444 duasına başlııcam reglim gelicek prş.bitiremem die başlayamıorum.başlasam bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
ne demek canım ....Allah hepimizden razı olsun inşaallah
ne zaman başlarsan elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalışırım canım hem de seve seve
tamam cnm.bi kaç kişi daha olursa rahat rahat okuruz.hem onlarında muradları vardır onlar için senin için okur bitirirz hemen:)
arkadaşlar başkasına dua edince allah gerçektende sizin de ne muradınız varsa verior.ben hep insanlara dua ederim allahta beni hiç sıkmaz.bi dua gerekecekse bende zamanıma göre az bile olsa bi katkım olsun isterim.bende bebek için 4444 duasına başlııcam reglim gelicek prş.bitiremem die başlayamıorum.başlasam bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
canım perşembe gününe kadar mı yetişecek ?
salat-ı tefriciyye adetliyken de okunuryok cnm perş ben regli oluorum okuyamam die dedim.hiç olmadı benim reglimden sorada başlayabiliriz toplanamazsak
Farmi perşembeye kadar poe için mi yapsak onunki çabuk biter
:44:
elimden geldiğince ben de okurum inşallah
salat-ı tefriciyye adetliyken de okunur
başlayalım canım badenin okuması bitti
poe için de 489 ya Fettah 313 fatiha 170 ayetel kürsi başlatalım
adetliykende okunuosa ilk poe için başlayalım.sonra benimkine başlarız.1 gündemi okunacak.bide 1 kişimi bu kdr okuyacak
tatlım bende katılırım:)))))çok saol cnm benim.bi 10 tane bile okusan yeter:)başladığımda ben haber vericem herkes 1 haftada okuyabileceiği kadar yazar toplarız.öyle başlarız.bide ben ne kadar çok kişi aynı şey için dua ederse enerjisi o kadaar yüksek oluo die inanırım.hani 5 tane bile okuyabilecek arkadşlar çok sevinirim inanın
salat-ı tefriciyye adetliyken de okunur
başlayalım canım badenin okuması bitti
poe için de 489 ya Fettah 313 fatiha 170 ayetel kürsi başlatalım
tatlım bende katılırım:)))))
farmasicim ben bugün adet oldum onun için sure alamıycam
489 ya Fettah okuyim:)))
tatlım bende katılırım:)))))
farmasicim ben bugün adet oldum onun için sure alamıycam
489 ya Fettah okuyim:)))
tamam canım
badeninkileri bitirmiştin değil mi ? bitirmediysen hemen onları alalım