Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sssp arkadaşımıza şifa için 422 ya şafi 313 fatiha 170 ayetel kürsi başlatıyoruz almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
farmasi ben 422 tane ya şafi
313 tanede fatiha alayım.
nezamana kadar?
sssp için 103 tane fatiha kaldı
kızlar hepinizden Allah razı olsun .. birsen ablamın midesinin yüzde seksenini almışlar ama ameliyat çok başarılı geçmiş ve ameliyattan sonra yoğun bakıma bile almadan servise çıkarmışlar.. çok şükür... bazı tahliller yapılacak , inşallah onların sonucu da temiz çıkarsa inşallah her şey güzel olacak ...
kızlar hepinizden Allah razı olsun .. birsen ablamın midesinin yüzde seksenini almışlar ama ameliyat çok başarılı geçmiş ve ameliyattan sonra yoğun bakıma bile almadan servise çıkarmışlar.. çok şükür... bazı tahliller yapılacak , inşallah onların sonucu da temiz çıkarsa inşallah her şey güzel olacak ...
hmmmm hadi acil şifalar bacımztn onun için uğraştı canım dikişli olsaydı sıkıntım daha cok olurdu daha geç iyileşirdim bugün cok daha iyiyim çok şükür kurtuldum
bacımmm bende yeni hastaneden geldim ancakkk girdim interneteee ne zamana dek okunacakkkk ya şafi ismi celilini derhal alıyorum... diğerlernide okuyayyımmm sayıyı söylersen bacımmmmkızlar sssp arkadaşımız için alınacaklar bitti gene de konuyu görüp de almak isteyenler olursa
gönüllerinden ne kopuyorsa fatiha ayetel kürsi alsınlar 422 tane ya şafi alsınlar
engel olmayayım birbirimize yapacağımız duanın önemi çok büyük
ben aldıklarımı bitirdim Rabbim kardeşimize acil şifalar ihsan eylesin AMİN
allahım acil şifalar versinnn bacımmmkızlar hepinizden Allah razı olsun .. birsen ablamın midesinin yüzde seksenini almışlar ama ameliyat çok başarılı geçmiş ve ameliyattan sonra yoğun bakıma bile almadan servise çıkarmışlar.. çok şükür... bazı tahliller yapılacak , inşallah onların sonucu da temiz çıkarsa inşallah her şey güzel olacak ...
Çok büyük geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum .kızlar hepinizden Allah razı olsun .. birsen ablamın midesinin yüzde seksenini almışlar ama ameliyat çok başarılı geçmiş ve ameliyattan sonra yoğun bakıma bile almadan servise çıkarmışlar.. çok şükür... bazı tahliller yapılacak , inşallah onların sonucu da temiz çıkarsa inşallah her şey güzel olacak ...