Tamam ben akşama okurum inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hanımlar bir arkadaşımız ve yeni doğan bebeğinin sağlık sorunlarının ,sıkıntılarının gitmesine vesile olabilmek adına
422 ya şafi
ve 1 yasin-i şerif okuyabilir misiniz ?
isteyen istediğini de okuyabilir .... şimdiden destekleriniz için Allah razı olsun
helinim rumuzlu arkadaşımızın kardeşi için de
131 ya selam ya kuddüs okuyabilir misiniz ? Allah razı olsun şimdiden ...
Allah razı olsun Allah kabul etsin canım
okunması gerekenleri okudum Allah şifalar versin ,yardımcınız olsun kızlar
2 tane ben okudum ,2 tanede arkadaş okudu ..Allah şifa versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun canım senden de arkadaşından da sizlerin de ne muradı varsa hayırlısıyla versin Rabbim
farmasi ben banusultanın babası için 3000 tane kelime-i tevhid ve fatiha okudum. bitmediyse alabilirim. helinim için de mi bir şey okuyorsunuz, onun içinde almak isterim yazarsan sevinirim.
merhaba hanımlar bir arkadaşımız ve yeni doğan bebeğinin sağlık sorunlarının ,sıkıntılarının gitmesine vesile olabilmek adına
422 ya şafi
ve 1 yasin-i şerif okuyabilir misiniz ?
isteyen istediğini de okuyabilir .... şimdiden destekleriniz için Allah razı olsun
helinim rumuzlu arkadaşımızın kardeşi için de
131 ya selam ya kuddüs okuyabilir misiniz ? Allah razı olsun şimdiden ...
Arkadaslar icin istedikleri duaları ve Esmaları okudum .
Allah kabul etsin .
Kardeşimle her konuştuğumda daha iyi olduğunu söylüyor.. Allah razı olsun hepinizden....
kızlar ağustos 72 rumuzlu arkadaşımızın aşılamasının Allah'ın izniyle tutması niyetiyle
336 Ya Musavvir 213 Ya Bari 731 Ya Halık esmalarını okuyabilir misiniz ? Allah razı olsun şimdiden destek olanlardan
Agustos72 için okudum Allah kabul etsın
Agustos72 için okudum Allah kabul etsın
Allah razı olsun özgecim Rabbim de sizlerin dualarını dileklerini boş çevirmesin amin
amin Allah razı olsun