• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

herşey daha güzel olacak YüceTanrı'mın izniyle. dualarımız sizlerle..güçlü ol ,güçlü dur.ayakta durması gereken sensin.boğazının deliği zaman içinde kapanıyor.doktorlara da Tanrım güç versin.

Canım.. Öyle güzel bakıyorsun ki olaylara.. Dilerim Allah, kalbin gibi bir hayat versin sana..
Verdiğin haberler içimize su serpti.. Herşey daha da güzel olacak inşallah..
İleride "Ah ne günlerdi onlar!" diye hatırlayacağınız bir anı olacak sadece.. a.s. :nazar:

Canim insallah esin biran once hayirlisinla eski sagligina kavusur ve gecen bu zor gunler anilarda kalir dualarim sizler icin, derdi veren Allah dermanida verir saglikliyim hic birseyim yok diye ovunmek bos herkesin basina gelebilir hersey biz insanlar icin, guclu olman gerek ve bunuda basariyorsun esinin sana ihtiyaci var senin gozlerine baktiginda endise degil huzur guven ve cesaret gormek ister, iyi haberlerini bekliyoruz sevgilerimlea.s.

Çok geçmiş olsun.Dualarımız sizinle.Eminim bütün kötü günler geride kalacak ve eşinizle bir ömür boyu sağlıkla yaşayacaksınız.Sevgiler.

Merhaba kizlar!!

Dün bize hastaneye erken gelin kagit islemleri var dediler bizde 12de ordaydik.
Bir gittimki esimin yine gözleri ara ara aciliyordu. Doktor dediki sabah günaydin dedik esinize bize gözlerini acip kapadi, bizi net göremesede seslerimizi duyuyor dedi. Birde ayaklarini/ayak parmaklarini oynatti dedi! Bu cok iyi dedi doktor. Birde koma ilaclarini azaltmamislar yani dozasi ayni kaldigi halde dün bir degisiklik vardi.
Buna cok sevindik, bu halde demek belindeki sinirleri calisiyor.
Birde kendiside nefes almaya baslamis, yani hem makine hemde kendisi nefes aldiriyormus vücuda.
Atesi yüksekti ama biraz ilac verdiler sonra ben sürekli anlindaki bezi degistirdim soguk suya tutarak ve buzda koydular bacaklarinla gövdenin arasina, kenarlarina yani.
Hep biraz durdurdum, sonra aldim ellerimle isittim soguk bölgeyi sonra geri koydum. Hemsireler dün cok azdi ve benim orda olmam onlar icinde kolaylik oldu.
Hatta yeni bir hemsire vardi pek suratsiz birseydi, sonra "madem burdasiniz yardimci olurmusunuz esinizi döndürecegiz 180 derece" dedi.
Bende tabii dedim, ama o sirada doktor geldi ve benim yapmami istemedi kendisi yardimci oldu...gercekten zor is, iki hemsire bir doktor esimi cevirdilerki sirtini falan sildiler ilac sürdüler. Sirtinda sadece üc cizik vardi uzun uzun kazadan, ama kötü durmuyordu. Sonra ayni hemsire esinizmi diye sordu, bende evet diyince, ne nasil oldu diye sordu, araba kazasi dedim kisaca acikladim, ondan sonra bana gelmis diyorki, ya cok az kisiyiz isler cok yogun yetistiremiyoruz diyor.
Tabii hakli, ama tabii birazda karakter meselesi, diger hemsireleride görüyorum onlarda ayni calisiyor ama onun kadari ilenmiyorlar, bu her firsatta ileniyordu. Bende dayima dedimistimki ben esimi yanliz birakmam bu hemsireyle, ben aksama kadari burdayim dedim.
Aksama dogru yine bildigim eski hemsire gelince, birde esim uyuyunca ciktim. Bugün yine gidecegim tabii. Insallah iyi olacak. Bugün bogazini deleceklerdi ama doktor dün sali günü yapacagiz dedi. Onuda yaparlarsa esim bayagi rahatliyacak, agzindaki onu cok rahatsiz ediyor.
Dün akrabalarda geldi hastaneye, bir tane yengenin oglu eskiden kanser hastasiydi kac yili hastanede gecti.
Senin esin iyilesir, benim oglum üc ay boyunca hic kimildamadi bile dedi. Hem bogazindan nefes verirlerse cok rahatlar, benim oglanda ondan sonra iyiye dogru gitmisti dedi. Ogluda yanindaydi, simdi cocuk on yasinda galiba. Kim derdi iyilesecek ve bir gün annesiyle o hasta ziyaretine gidecek diye, masallah dedim, birde tabii dua.
Orda bulundugum süre boyunca ara ara konusuyorum esimle, sonra sandalyeyi cekip elini tutuyorum ve dua kitabimda nekadari uygun dua varsa okuyorum.
Esimin beli kirik oldugu icin ara ara hemsireler yatigin seklini degistiriyorlar, ön tarafta bir makine var ordan kac derece sagya veya sola diye veriyorlar yatak yamik duruyor yani, ara arada düz duruyor, belini rahatlatmak icinmis o.
Esim düsmesin diye kenarlarinda demir agac gibi birsey var onlari aciyorlar ozaman. Insallah allahin izniyle cok cabuk iyilesecek..

ayy canım benım cok cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın cokc zor gercektendee

canım hadi bakalım gün gün iyiye gidiyoruz
rabim edilen duları duyuyor onu sana bağışlayacak işşallah Şeniz

canimm
Senden Böyle Iyi Haberler Alinca çok Mutlu Oluyorum.

Inşallah Zaman Içinde Hiç Birşeyi Kalmayacak Yine Yeniden Beraberce Her Yerde Birlikte Olacaksiniz Allahin Izniyle

konu başlığı önemli olduğu için okudum ve inan tüylerim diken diken oldu allahım şifasını versin allahım yüzünüze gülsün ve eşini sana ve ailenize bağışlasın allahım ne derse o olur inşallh bu zor günler gececek inşallah eşiniz iyileşir.çok çok geçmiş olsun .dualarımız sizinle

cnm ,iyi haberine çok sevindim hayırlı bi şakilde hızla iyileşir inş allah yar ve yardımcınız olsun güç kuvvet versin inş....

ne mutlu böyle güzel haberler almak.allahın izniyle ayağa kalktığınıda okuyacağız inşallah.allah yardımcınız olsun.

ah ne kadar çok sevindim canım eşinin iyi haberlerine inş.dahada iyiye gidicek.dualarımız sizinle canım.allah acil şifalar versin.

canım benim ,eşinin iyileşeceğine Tanrımın izniyle,bütün kalbimle inanıyorum. olumlu gelişmeler güzel haberler bunlar gelecekte daha da güzel haberleri duymayı nasip eder Tanrım inşallah.
sen hep olumlu düşün ki zaten öylesin.

başından beri takip ediyorum iyi gelişmeleri okuyunca derdi veren ALLAH dermanını da vericek inşallah allola sana da güç kuvvet sabır diliyorum.:teselli::1hug:

Güzel haberler var çok sevindim gerçekten
rabbim sevdiklerine bağışlasın bir an önce iyileşmesini nasip etsin

Canem iyi gelişmelerin olmasına sevindim... Çok gelmiş geçmiş olsun tatlım... Çok desteksin sen eşine Allahın izniyle biran evvel iyileşir bu gidişle... Allah kolaylıklar versin. Şeniz

Merhaba kizlar,

yeni hastaneden geldim, dün atesi cok yüksekti 39 a cikmisti bugün cok sükür ilaclarinda sayesinde geldigimde 36.9 du sonra 37.2 oldu cikarken, ama bogazina dün hortum taktilar galiba ondanda oluyor atesi.
Gözlerini hafif aciyor ama göremiyormus koma ilaclarin etkisiyle, sesleri ayirt edebiliyormus ama, hemsire siz gelince heycanlaniyor diyor, cünki öksürmeye calisiyor benim yanimda oda hortumdan dolayi olmuyor.
Ilk o halini gördügümde aglamistim bogulacak sanmistim can cekisiyor gibiydi, ama artik alistim, hemen telaslanmiyorum, hemsire gelip bogazindaki hortumunu acip ordan temizliyor baska bir hortumla bogazininin icini cekiyor.
Doktor diyorki sonra iyilestikce o hortumu cikartacaklarmis, ozaman kendi kendine o delik kapaniyormus, sadece bir iz kaliyormus, ozaman yeniden esim konusadabilecekmis.
Bana zaten dün ve bugün agziyla birsey söylüyor gibi geldi cünki acip kapatti dün ve bugün bir kac kez ama tabii ses yok.
Bende kulagina fisildadim, canim aletler cok sesli seni anliyamiyorum ondan dolayi diye, sakin ol ben burdayim diyorum.
Bugün henüz daha tanimadigim bir doktor hanim geldi ve esimin cenesini inceledi.
Eger tamamen kirik olsaymis, ozaman onu baska hastaneye gönderecektik dedi, ama esimin "sadece" cenesinin tam ortasinda bir kirik varmis onuda biz halledebiliriz dedi kadin.
Ameliyat yapacaklarmis yine. Yani hem ceneden hemde belinden daha ameliyat olacak.
Ya insallah allahim biran önce iyilesir. Bugün filmini cekmemisler yarin cekeceklermis, beyninede bakacaklarmis birdaha. Insallah iyilesiyor allahin izniyle.
Ben geldim canim beni duyuyormusun bir gözünü ac kapat diyorum acip kapatti ve birden elimi bile sIktI dünki gibi...ama gücü yok sürekli yapamiyor. Ama o bile yetiyor iste, allahima cok sükür. Sonra uyku ilaci verdiler ben ordayken uykuya daldi.
Dualarimi okudum, yasin vakia nekadari sifa duasi varsa kitabimda, hastaya okunacak dua varsa...duali suyuda yine vücuduna sürdüm, hergün yanimda tasiyorum suyu zaten.
Ona sarilmayi cok özledim.
Aslinda bunlari düsünmek bile istemiyorum ama bu günlerde yanliz kaldimya düsünmek icin cok firsatim oluyor ve gercekten bazen kötü seylerde aklima geliyor ama bilmiyorum neden kendimde bir güc buluyorum, demek allah derdi veriyor ama onu cekecek gücüde veriyor, kendi kendime herseyin üstesinden gelirim esimede sonuna kadari bakarim ne olursa olsun diyorum.
Dün esimin atesi cok cikinca moralim bozulmustu ve cok aglamistim ama ayni anda dua etmen gerek dua dua dua ve pozitif düsünmen gerek dedim. Hep makinelerde 36.5 i görecegim diye hayal ettim bugün gittigimde 36.9 du gözlerime inanamadim, kac gündür hep cok fazla oldugu icin.
Bakalim insallah yarin daha iyi olur.
Birgün bu günleri bir ani olarak hatirlariz elbette, cocuklarimiza anlatiriz insallah....allahim esime sifa ver yarabbim, öyle bir saglikli olsunki doktorlar bile bu kisa sürede tamamen sagligina geri kavustu mucize gibi desinler...amin.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim güngün seninle yaşıyoruz bu acıyı
sen kadar olması imkansız tabi ama neyse
geçen yıl benim eşimde büyük bir kaza geçirmişti çok iyi anlıyorum senii belkide buderece bu topiğe ilgi göstermemin bir nedenide bu
şükür şimdi çok iyi a.s
hala vucudunun bazı yerlerinde kazanın izleri var suratın da göbeğinde
bazen bakıp üzülüyor ama
nazar boncuğun onlar senin diyorum
o zaman hemen unutuyor belkide bana öyle hissettiriyor her neyse
böyle zamanlarda allah tarafın dan bir güç geliyor insana alola ogüç işte seni ayakta tutan
sen olmazsan kim ilgilenecek onunla kim moral verecek kim dua edecek ayakta durmak güçlü olmak zorun dasın canım
hastane günleriniz bittiğinde bir koltuğa o bir koltuğa sen uzun uzun uzatırsınız ayaklarınızı bolca dinlenirsiniz birtanem
tekrardan geçmiş olsun öpüyorum kocaman
işallah herşey güzel olacak Şeniz

allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin.hergün mutlaka yazdıklarını okuyorum allahın izniyle inşallah ayağa kalkar eşin.allah sana kolaylık eşinede şifa verecek inşallah.

Back