• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

arkadaşlar

sevgili arkadaşımız allolola'nın eşi için dua zinciri başlatmak istiyoruz.
4444 selahati tefriciye ve 500 adet yasin...
bizimle birlikte arkadaşımızın eşine şifa dileğiyle okumak isteyenler olabilir diye buraya yazmayı uygun gördük. elbirliğiyle çabucak bitiririz inş.

şimdi sizlerden ricam okumak isteyenler kaç adet okuyabileceğini veya okuyanlar kaç adet okuduğunu benim bu mesajımı alıntılayarak yazsın lütfen. konuya sonradan girenler de görebilsin ki daha çok kişiye ulaşabilelim...

allah şifa verir inşallah...

lolam allah kabul etsin inş. başlıyorum arkadaşlar benden bugünlük 5 yasini şerif 100 adet tefriciye şimdiden katılacak arkadaşlardan ALLAH razı olsun

............................................................................................

Son düzenleme:
lolam allah kabul etsin inş. başlıyorum arkadaşlar benden bugünlük 5 yasini şerif 100 adet tefriciye şimdiden katılacak arkadaşlardan ALLAH razı olsun
Rabbimiz Allah:''Duanız olmasa ne hükmünüz var''buyurmuştur. Hadi hanımlar Rabbimiz böyle buyurmuş dua zamanı varmısınız uzakta bi kardeşimiz dua diliyor hep berarber destek olalım

Her gece yatarken dualarimda seni ve esini eksik etmiyorum canim..
En kisa zamanda hersey eskisinden daha da iyi olacak insallah..
Yeterki güclü ol, umudunu hic yitirme..

sevgili site arkadaşlarım
lütfen bakıp geçmeyelim unutmayalım ki yarın bizlerinde başına böyle birşey gelebilir
bilmeyenler bile türkcesinden bakarak 1 tane bile yasin yada tefriciye okuyarak katkıda bulunsa hem bizleri hemde arkadaşımızı mutlu etmiş olur.Dünyanın dua üzerine kurulu olduğunu söylerler kimin duasınında kabul olacağı belli olmaz sizlerden rica ediyoruz elbirliği ile bu duaları tamamlayalım

şimdiden katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederiza.s.

arkadaşlar

bizimle birlikte arkadaşımızın eşine şifa dileğiyle okumak isteyenler olabilir diye buraya yazmayı uygun gördük. elbirliğiyle çabucak bitiririz inş.

şimdi sizlerden ricam okumak isteyenler kaç adet okuyabileceğini veya okuyanlar kaç adet okuduğunu benim bu mesajımı alıntılayarak yazsın lütfen. konuya sonradan girenler de görebilsin ki daha çok kişiye ulaşabilelim...

:teselli::a015:................................................................

şimdilik 5 yasin de ben alayım
olmazsa tekrar alırım
a.s
oğlum öss sınavına girecek o yüzden bu ara yoğunum
ama fırsat buldukça okuyayım
her okuduğumdada buraya yazarım
şimdilik 5 ini yazın kızlar :a015:

şimdilik 5 yasin de ben alayım
olmazsa tekrar alırım
a.s
oğlum öss sınavına girecek o yüzden bu ara yoğunum
ama fırsat buldukça okuyayım
her okuduğumdada buraya yazarım
şimdilik 5 ini yazın kızlar :a015:

Allah razı olsun canım Şeniz

arkadaşlar

bu notu fatiha kardeşliği ve isimle dua ediyoruz a da ekledim arkadaşım

Ben 3.takımdanım arkadaşınızın topice bıraktığı notu okudum. 3yasin de ben okurum .çok çok geçmiş olsun.arkadaşı ilk günden beri takip ediyorum oldukça sağlam duruyor,bilinçli haraket ediyor.Rabbim acil şifalar versin,onları birbirine bağışlasın.

Ben 3.takımdanım arkadaşınızın topice bıraktığı notu okudum. 3yasin de ben okurum .çok çok geçmiş olsun.arkadaşı ilk günden beri takip ediyorum oldukça sağlam duruyor,bilinçli haraket ediyor.Rabbim acil şifalar versin,onları birbirine bağışlasın.

saolasın canım ALLAHIM kimseye kaza bela vermesin inş lolamız bitanedir hayat dersi veriyo hepimize iyiki tanıdık onu en kısa zamanda güzünü güldürsün rabbim sizinde dualarınız sayesinde inş.

arkadaşlar

5 yasin de ben okuyorum allah şafi ismiyle acil şifa versin inşallah

sevgili lola yasadiklarinizi uzuntuyle takip ettim ve inan cok uzuldum canim allahim acil sifalar verir en kisa zamanda insallah, hep dua ediyorum esinin acil sifa bulmasi icin bunun size bir sinav oldugunu unutma canim daha kotusude olabilirdi allah korusun yinede sukret alninizin akiyla saglikla atlatin bu sinaviida insallah,sana yakin olup destek olmayi cok isterdim ihtiyacin var bunu biliyorum,ama buraki arkadaslarada tesskkur etmeyi bir borc biliyorum ki seni zor gunlerinde yanliz birakmadilar canim,hayirlisiyla iyi haberlerini bekliyoruz tekrardan allah sifa versin arkadasim sevgiler

Çok geçmiş olsun.Allahım sizlere ve sevenlerine bağışlasın bir Yasin de ben okuyorum.

Son Durumumuz 2210 Tefriciye 56 Yasinnn herkeze teşekkürler tez zamanla tamamlarız inş.

Back