Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

CANIM NE SÖYLESEM NE DESEM BİLEMİYORUM,

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN, DUALARIMIZ SENİNLE

TATLIM SEN SAĞLIKLI OLKİ EŞİNE FAYDAN OLSUN

SABIR CANIM, ALLAHIN İZNİ VE DR.LARIN YARDIMIYLA EŞİN İNŞALLAH ENKISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR.

DUALARIMIZ SİZİNLE TATLIM

allahımm çook üzüldüm allah acil şifalar versin,,dualarım sizinle

canım az önce haberim oldu gözyaşlarımı tutamadım...Allah acil şifalar versin.umarım en kısa zamanda hayırlı haberler ulaştırırsın hepimize.kalbimiz ve dualarımız seninle.Allah yar ve yardımcınız olsun........

lara arada girdiğinde yazarsan son durumu memnuz oluruz :çok üzgünüm:
ama son duyduklarım pek iç açıcı değildi
alola anlatmışya eve eşya almaya geldiğinde onları okudum
allahım yardım etsin yarabbim :çok üzgünüm:

allah ım senin yardımcın olsun

Allah'dan başka hiç bir tanrı yoktur. O, daima yaşayan, daima duran, bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyur. Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir. Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar. O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek, ona bir ağırlık da vermez. O, çok ulu ve çok büyüktür.

bu duayı okuyalım arkadaşlar

Okudum çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.. Eşini sana bağışlasın.Dualarım sizinlee...

Yüce tanrım yardımcıları olsun. yoğun bakımın kapısında beklemenin ne zor olduğunu bilirim arkadaşımızada sonsuz bir güç gelsin.en kısa zamanda iyileşme haberlerini duymak ümidiyle en içten dualarım onlarla olsun.takım arkadaşlarınada geçmiş olsun .

rabbim yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sağlıkla evinize dönersiniz.. dualarımdasınızz..

Allah acil şifalar versin çok üzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda iyileşir dualarımız sizinle

ALLAH'ım acil şifalar versin çok geçmiş olsun dualarımız seninle arkadaşım

Çok geçmiş olsun,Allah tez günde şifasını versin inşallah.
Mutlaka okurum,Allah kabul etsin inşallah. a.s.

cok cok gecmis olsun, dilerim en kisa zamanda burdan iyi haberlerinide okuruz...
okuyunca cok kötü oldum, allah yardimiciniz olsun....

Ah canım yazmam mı ne demek en ufak bir haber gelsin hemen ama yok bir haber naaptı acaba Lola'cık korkmaya başladım sesi hiç çıkmadı bugün.Çok güzelsiniz arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin çok sağolun bu sitenin gönlü var çünkü duygularıyla yaşayan biz kadınların sitesi bu site sanal falan değil hayata dair bir site.Komşulukların öldüğü bugünlerde tanımadığımız insanlarla ağlayıp onlara dua edebiliyoruz çok sağolun iyi ki varsınız.a.s.

Umarım kötü bişeyi yoktur eşinin durumu çok çok iyiye gitmiştir inş...Allahım onu arkadaşımıza bağışlasın :çok üzgünüm:

rabbım acıl sıfalar versın yer gök dua uzerıne
hepımızın duaları sızınle zor tutuyorum kendımı Allah ım yuce rabbım yaradanım yardımcınız olsun ınsallah en kısa zamanda atlatır tehlıkeyı benım babam da trafık kazası gecırmıstı ne badıreler atlattı kafanı ve gonlunu temız tutmaya bak ne olur yasayan daha ıyı bılır yurekten ınanıyorum ıyılesecegıne

yüce Allah´im acil sifa versin Lola´nin esine...Lola´ya da bol bol sabir versin....
Allah sizlere dayanma gücü versin.....
Lola canim senin simdi kuvvetli olman gerekiyor..........
bir birimizi tanimasakta bile cok aci bir olay......Allah korusun.....

canım benim hiç birinizde yokmiki tel nosu falan hey allahım :çok üzgünüm:
özelden mesaj bırakın geldiğinde görür belki tel nosunu isteyin
canım benim ya :çok üzgünüm:

bende haber alma ümidiyle girdim siteye ama yeni haber yok.birşeyler öğrenenler paylaşsın lütfen.allah yardımcıları olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.

allah acil şifalar verir inşallah ve tez zamanda eşine ve tüm sevdiklerine kavuşur...dualarımız onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…