• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

canım çok sevindim .buraya her gelişin biraz daha olumlu oldu.
bilmiyorum okudunmu bi arkadaş yazmıştı(günebakan'dı sanırım)
kayınpederi hakkında, oda epeyi saçmalamış ama sonra düzelmiş.
inşaallah seninkide düzelir canım bak yaşıcakmı,uyancakmı derken buralara kadar geldin çok şükür
.asla umutsuzluğa kapılma. en zorunu atlattın sayılır.inşaallah maddi durumunda yoluna girer. biliyomusun eşin çok şanslı senin gibi
güçlü,sevecen,olgun bir eşe sahip olduğu için
allah yardımcın olsun......

arkadaşım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok sevindim.eşinde çok güzel ilerlemeler ollmuş.bak toparlanmaya başlamış bile...allahın izniyle herşey yoluna girecek.sen çok güçlü bir kadınsın.moralini hiç bozma ."arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş"bak burda birsürü kişiyiz.ve hepimiz eşinin iyileşmesi için yürekten dua ediyoruz.bizi habersiz bırakma ..daha iyi haberlerini alıcağız inşallah.kucak dolusu sevgiler.............

canım maşallah eşin hızla iyileşiyor. allahın izniyle geçecek canım bu kötü günler. evet sen çok güçlü bir kızsın kul daralmayınca hızır yetişmezmiş. eminim çok yakın zamanda iyi bir işte bulup maddi ve manevi yönden eski haline döneceksin.:1hug:
allah yar ve yardımcın olsun canım.

sen hep olumlu düşündün ve bu düşüncelerlede devam et canım.
tüm dularımız seninle.

Canım çok şükür eşinin iyi haberlerini okuyunca sevindim.Allah maddi,manevi yardımcınız olsun inşaallah.Dualarım sizinle.Herşey gönlünce olsun.

haberlerine çk sevindim cnm hepimiz manen yanındayız dualarımız sizinle her zaman allaha hamd et o bizi koruyandır biliyosun başka kimseden fayda yok anlamışsındr benim eşimde önemli bi hastalık geçirdi hala istirahatte ben kendimi çk güçsüz, dayanıksız bilirdim ama kendime inanamadım allahıma hep bana güç ver diye yalvardım verdide çk şükür eşim bile hayret etti sen bu kadar güçlümüydün helal olsun çok ii dayandın ,bana güç verdin dedi sende güçlü bi kadınsın eminim bunlara dayanma gücün var ki bizlerle paylaşıyosun ve eşine güç veriyosun allah sabrının mükaafatını verecek inş.kendine ii bak dualarım seninle çook geçmiş olsun...

canım benim gözümde her gün birazdaha büyüyorsun bu gün yazdıklarını okuduğumda acaba ben bu kadar güçlü olabilirmiydim diye düşündüm ha gayret arkadaşım az kaldı artık yavaş yavaş kötü günler geride kalıyor yükünü rabbe bırak o seni hiç yalnız bırakmaz canım o senin yanında bunu hiç unutma canım benim kendine çok iyi bak dualarım seninle

geçmiş olsun öncelikle Allah şifasını versin tabiiki eşiniz için dua ederiz Allah sevdiklerine size bağışlasın

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Sizinde bu şekilde güçlü durmanız çok çok iyi. Eşinizin ne gibi rahatsızlıkları var bilmiyorum ama konuşabildiğine göre iyi durumda sanırım. Allah acil şifalar versin. Sizi birbirinizden ayırmasın. Dualarım sizinle...

Sevgili AlloLola,
Ben cok etkilendim okuyunca .. Duygulandim ...Esimin kiymetini bilmedigimi düsünmeye basladim. Allah sana bol sabir ve güc versin . Insallah en kisa sürede esin eski sagligina döner ve bu günleri tebessümle anarsinizz ... Bugün takvim yapraginda yazan ayeti sana yazmak istiyorum AlloLola :
"Kim Allah' a ve rasulune itaat eder , Allah'tan korkar ve O'na karsi gelmekten sakinirsa , iste onlar basariyi elde edenlerin ta kendileridir." (Nûr sûresi , 52. ayet)
Ben bunu kendime diye yorumlamistim aslinda .. Sans eseri senin yazini da okuyunca sana da yazmak istedim . Dualarimiz sizinlee ..

alolacım uzun zaman ır yazmamışsınnn :sm_confused:
umarım herşey yolun dadır :uhm::içelim:

Merhaba,
Daha önce doğum yapacağımı ve doğum sırasında sizin için dua edeceğimi yazmıştım. İstediğim gibi normal doğum yapamadım ama doğumdan sonra sizin için çok dua ettim ve o gece eşinizle sizi rüyamda gördüm. eşiniz çok daha iyiydi. yemek yemeye ve konuşmaya başlamıştı. umarım gördüğüm rüya gerçekleşir ve biran önce evinize dönersiniz.

gecmis olsun canim,dualarimiz sizinle...allahim acil sifalar versin...allahim hepimizi korusun tüm kazalardan belalardan...

haberlerini belliyoruz canım nasılsın............................

Beni merak etmissiniz cok sagolun allah sizden razi olsun!!

Esimin durumu aslinda iyi, yani iyiye gidiyor gün ve gün biraz daha hareketli oluyor, en azindan baslangictaki gibi sol bacagi ve kolu agrimiyor, ama halen tam kullanamiyor.
Bir kac gündür tekerlekli sandalyeyle disarda gezdirebiliyoruz, ama celik korse takiyorlar her seferinde, belinin tam oturmasi icin yaklasik daha bir ay gecmesi gerekmis.
Ama maalesef halen hicbirsey hatirlamiyor son yillar hakkinda.

Sürekli Türkiyeyi ve burayi karistiriyor, eve gidecegim dedigimde Ankarayami gidiyorsun falan diyor, bizim evi hic hatirlamiyor, aslinda bakarsaniz evliligimiz hakkinda hicbirsey hatirlamiyor. Bir kac kez cok korktum cünki haluzinasyonlarida oluyor, mesela bardak almak icin odasindan ciktigimda bir dakika sonra geri geldim ve bana kardesim geldi temin konustuk, görmedinmi daha yeni kapidan cikti falan dedi. Kardesin sonra gelecek o daha evde dedim, ama "yok ya, daha yeni iste konustum onla" dedi.
Birde tüm gece boyunca bir adamin odada oturdugunu, antakyali bir adam geldi cok korktum gece boyu orda oturdu bir baksana halen orda oturuyormu dedi.

Motorik olarak vücudunda cok sükür kalici birsey yokmus.
Allahima binlerce millionlarca kez sükür!
Yürüyecekmis vs sadece zaman alacakmis. Beynininden zamanla yerine gelebilecegini söylüyorlar.
Hatta iki gün önce ben klinikde agladim, bende aglayinca hemsire esimden dolayi sanmis ve beni odadan cekip (kayinvaldemgil esimin ziyareti vardi) disarda ne oldu diye sordu, cok tatli alman bir hemsire, bende kayinvalidemle problemim var birseyim yok baska dedim. Hemsirede bana sarildi, bende esine agliyorsun sandim, hicbirsey icin üzülme esinin durumu normal hep böyle oluyorlar sonra düzeliyorlar dedi.

Kayinvalideme gelince neymis, esim türkiyede benden evlenmeden önce nekadari rahatmis nekadari iyiymis, almanyaya geldikten sonra ne hale gelmis. Sinirlerim bozuldu ama birsey demedim, kendisi zaten hem saydi hem agladi, bende susup aglamakla yetindim. Görümcemde abimin yaninda bunlari konusmayin diye bana dogru cikisti. Cok haksizliga ugruyorum ama allaha haval ettim. Sanki benim elimden gelen birsey var, en büyük sIkIntIyi esimle biz cektik ve halen cekiyoruz. Bunlardan neden bahsedilmiyor?
Esimide bir görecektiniz, o haliyle ilk kez beni savundu.
Evliligimizde beni savundugunu gercekten cok nadir gördüm, ama o gün lütfen üzmeyin onu sarilin ona diyor benim icin.
Görümceme sen burda yasasan onu daha iyi anlarsin cok zor burdaki hayat sartlari diyor, görümcemde "Ben burda yasamamki!" diye cikisti. Herseyin hayirlisi artik. Sanki kaza türkiyede basina gelemezmiydi?
Ama ziyaretcilerde kayinvalidemi ayipladilar, cok yanlis düsünüyor dediler, icinden üzüntüsü konusuyor dediler. Bende sinirleri bozuktur diye birsey demedim, surda oglunun basina büyük kaza gelmis yanimda kaliyor, iyilik bende kalsin diyorum.
Ama okadari icimden bitirdimki bazi seyleri size anlatamam.
Bu günlerde herkez ne oldugunu acik acik gösteriyor.
Iki gündür kafamin agrisindan duramadim, ilaclarla duruyorum ayakta.
Aceba beni süperwomen mi saniyorlar diye düsünmeye basladim. Morali ihtiyacim var, ama inanin moral bulmak cok zor.
Kendi moral kaynagim olmaya karar verdim, beni baska düsünen yok maalesef.

Bu günlerde böyle geciyor anliyacaginiz, daha kayinvalidemgilde yaklasik 2 hafta burdalar. Esimde her gün 2 tane terapi aliyor sabahlari, böyle az az baslayip ilerleteceklermis zamanla.
Ergoterapi ve fiziktedavisi, fazla sürmüyor zaten yarim saat gibi.
Klinikden cok sIkIldi eve gitmek istiyor, sürekli ben yarin cikacagim zaten diyor veya benden doktorla konusup imza atip onu cikartmami istiyor.
Anlatiyoruz ama unutuyor yine.
Her gün bir önceki geldigimizi unutuyor.
Hatta bir kac saat önce olanida unutuyor geri. Kisa hafizasinda problemi var diyor doktor, ama hal olur diyor.
Artik ilk önce Allaha sonra doktorlara güveniyorum valla.
Bende bir taraftan is ve evle ugrasiyorum.
Hem is ariyorum hemde zemin kati bir ev bulmam gerek, bizim burasi merdivenli oldugu icin, doktor bana mutlaka zemin katina tasinin merdiven cikmasi esinizin tehlikeli diyor.
Demekki bir kac sene cok dikkat etmesi gerek, aslinda onu bir sormam lazim, herhalde hayati boyunca merdiven yürümesi yasak degildir? Bak bunu sormayi unuttum.
Neyseki bu günlere geldikde bunlari düsünebiliyoruz.
Allahimdan herseyin hayirlisini istiyorum, benim istedigim gibi degil, allah´in istedigi gibi olsun diyorum.
Hepinizin duasi sayesinde allahim ailesine ve bana esimi bagisladi, dualarinizi esirgemediginiz icin cok tesekkür ediyorum, allahim dualariniz icin size binlerce kati sevab yazmasi icin dua edecegim.

Iyiki varsiniz!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'im sifalar versin.Esin insallah eski saglikli haline geri döner.Allah beterinden korusun insallah.

Öncelikle Allah acil şifalar versin, Allah kolaylık versin, gönlünüze göre versin.. Eşinizi size ve varsa çocuklarınıza, yoksa olacak çocuklarınıza bağışlasın..
İnanın başınıza gelenleri ilk kez okuyorum, ve çok kötü oldum, sayfaları hızlı hızlı geçtim ve son yazdıklarınız görünce,eşinizin kendine gelmesi olsun,konuşması olsun, azda olsa hareket ediyor olması olsun...çok şükür elhamdülillah çok sevindim..Daha birkaç ay olmuş..çok yeni, ve eşiniz çok iyi ilerlemelr kaydetmiş..İnşallah bundan sonra hayırlısıyla iyileşmesi daha hızlanır..Rabbim yardımcınız olsun..
Ne olur hiç bir şeye isyan etmeyin,Rabbimize sığının.. bu hayatta herşey sabırla iyileşiyor, yoluna giriyor...bu dünya hayatınında, ahiret hayatınında mutluluğun anahtarı sabır..
Etrafınızdaki insanların durumu gerçekten çok zor(kayınvalideniz,görümceniz).. Eşiniz biraz iyileştikten sonra başka şeyler düşünmeye başladılar değil mi..Allah onlarada merhamet versin..
Bu hayatta maalesef öyle anlar oluyor ve olacakki ; bütün insanların içinde, bütün olayların ve sıkıntıların içinde tek bir hoşgörü sahibi oluyor..Diğerleri olay, zaman , mekan ne olursa olsun hoşgörü göstermeyi bırakın, yangına körükle gidiyor herşeyi dahada kötüleştiriyorlar..Aslında ortamı idare etmek herkesin görevidir ama bu olaydada anlayışlı olmak sadece siz düşmüş...Allah sizden razı olsun...kolaylık versin inşallah..
Her şey bir imtihan , her olan olay önceki olanlara ve başkalarına ibret..
Yaptığınız fedakarlıkların ve iyiliklerin karşılığını bu dünyada yada öbür dünyada elbet alacaksınız..Allah-u Teala en adil olandır..O'na güvenin..O'nun gücü herşeyi gerçekleştirmeye yeter..
Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir..çok doğru...Öyle olmasaydı Efendimiz (s.a.v) bu dünyada bu kadar sıkıntı çeker miydi...
Allah yardımcınız olsun,işlerinizi rast getirsin inşallah..Dar günün ömrü kısa olur..Allah'ın izniyle a.s.önünüzde eşinizle geçireceğiniz çok uzun sağlıklı ve hayırlı bi hayat var..

sevgili AlloLola:1hug:; eşinin durumunun iyiye gitmesine çok sevindim arkadaşım.
eşinin ailesi sana karşı acımasız davranıyor sanırım.:oklava:
ne kadar olgun bir davranış sergilemişsin bu genç yaşına göre aferin sana.:nazar:
yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, sana birşey olsa bu zor günlerinde, seninle ilgilenecek birileri yokmuş gibi geliyor bana.:teselli:
onun için lütfen kendine dikkat et.a.s
çünkü bu dünyaya hepimiz bir kez geleceğiz.
ve herkes kendine çok değer vermeli bana göre.
sevgiyle kal.Şeniz sabır ve güç diliyorum allahtan senin için arkadaşım.a.s.

cnm arkadaşım eşinde olan gelişmelere sevindim senin ona olan bağlılığına ve sabrına gerçekten hayranım sen güçlü bi kadınsın bu çk belli kayınvalidenin hakaretlerine anlayş göstermişsin evladının üzüntüsünden diye çk olgun bi davranış sergilemşsin aferin sana lütfen kendini bırakma güçlü ol bilinçsiz insanların cahilce konuşmalarını kafana takıp kendini yıpratma senin morale ihtiyacın var kendi kendini terapi et bol bol dua et rabbim bu yaşadıklarının sabrını zaten veriyo sana en zor günleri atlattınız sayılır bundan sonrada allah yardımcınız olsun,eşine şifa versin kendine dikkat et allaha emanet olun dualarım seninle...:1hug:

eşindeki gelişmeler çok sevindim canım..çok zor günler atlatıyosun ama bunların hepsi geçecek..kayıvalidenede allah akıl fikir versin diyorum.türkiyede kaza olmayacağının garantisimi varmış acaba?aslında sana daha minnetar olmaları gerekli..eşinin yanındasın güçlü ayakta duruyosun..oğullarının kurtulduğuna sevinmiyorlarda nelere kafayı takıyolar.ama sen hiç birşeyi kafana takma..sen çok güçlü bi kadınsın ve allahın izniyle bu günleri aşacaksın ..bütün kk'nın duaları seninle..inşallah daha iyi haberlerinide alacağız.çok öpüyorum seni....

Back