• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Canım eşindeki ilerlemeleri ,büyük seviçle takip ediyorum.Daha önce sana yazdığım duayı birazdan eşin için tekrar okuyacam.Rabbim eşini sana bağışlasın.Şifa versin tez zamanda.

Çook sevindim canım yaa içim açıldı site ye girer girmez sana uğruyorum önce
açarken de bi sürü dua ettim inşAllah çok güzel haberler vardır diye
:)) maaşAlah canım sana metanetini kaybetme çok güzel bi kalbin var rabbim daha da iyi edecek
inşAllah amin ....

Lola canım inşallah herşey dilediğin gibi olsun canım.Hep diyorum birkez daha yineliyim eşin senin için iyileşecek rabbimin izniyle

yazacak hicbirsey bulamadim,son 1 aydir can parcam,aslanlar aslani yegenimle hemen hemen ayni durumdaki esine sifalar diliyorum,son durum nedir bilmiyorum ama umarim canim alisim ve esin biran once sapasaglam ayaga kalkarlar,rabbim biran once sifa ver ya rabbim!

canım çok sevindim yaa,birkaç gündür haber alamayınca senden iyice meraklanmıştım.
gözün aydın,çok daha iyi haberlerini bekliyoruz.inşaallah herşey düşündüğün gibi,gönlünden geçen gibi olur.dualarım sizinle.

çok sevindim canım güzel haberlerine allahım yar ve yardımcınız olsun daha güzel haberlerde vermeyi nasip etsin rabbim inşallah eşine nazar değmesin maşallah dualarımız sznle allahıma emanet olun

alolacımmm gözümüz aydınnnnn olsun
dayan az kaldı canımmmmm
göreceksin bir aya kalmaz taburcusunu yazacaksın buraya :içelim:

....Ben ne diliyorum biliyormusunuz?
Carsamba günü cok kolay bir sekilde ikinci bel ameliyati oluyor, cok iyi atlatiyor.
Ertesi gün biraz dinleniyor uyuyor, sonra ilaci git gide azaltiyorlar. Esim her gecen gün dahada normallesiyor.
Bizi taniyor, konusuyor, kaza anini hic hatirlamiyor. Söyledikleri karakter degisikligide daha cok pozitif bir insan oluyor olsun : ) Bu ser gibi gözüken kazada hayira dönsün. Iyikide bu kaza olmus diyelim ikimizde. Herseyin hayirlisi olsun.

Sevdiğim bir yazarın sevdiğim bir lafı vardır..

"Olayları değil ama olaylara bakış açımızı değiştirebiliriz" der..

Sen de bu bakış açısı konusunda örnek alınacak bir tavır sergiliyorsun başından beri..

İnşallah dileklerin gerçekleşir canım.. Kötüleri "iyi ki de olmuş" demek gibi bir keyif yok..

Bu hafta aynı şey benim de başıma geldi.. Henüz Cumartesi tecrübe ettiğim kötü bir olay için dün akşam saatlerinde "İyi ki olmuş" dedim, kendim de şaşırarak.. Dilerim aynı şeyi sen de çok kısa bir zaman sonra söyleyebileceksin.. a.s. :nazar:

Dualarımız seninle...

Insallah lillyumcugum senin dedigin gibi olur ya bir ayda cikca dünyalar benim olur, inanki bende dün ve gece hep öyle dua ettim, allahim mucize gibi desinler okadari cabuk iyilestir dedim!

Ya iki gündür artik ilaclar kesildiya esim sürekli kusuyor, iki gün önce sabah kusmus 2 kez benim yanimdada 3 kez kusdu 4 saat icinde, dünde yanimda 1 kez kustu, mide asitiymis yemyesil birsey, cok yorgun düsüyor kusduktan sonrada. Iki gün önce biraz yohurt yedirin dediler bana belki yiyebilir diye ve yiyebildi kasikla yedirdim, hatta cok az cikolatada verdim,
pipetle suda iciyor, ama iste sabahtanda kusmusmus yediklerindende degil midesine inen hortum yüzünden rahatsiz oluyor ve yattigi halde o borunun mide yollarini acik biraktigi icin mide ici cok kolaylikla yukari cikabiliyormus, ondan kusuyormus.
Hortum cikinca kusmaz artik dediler ama hortumu cikartabilmek icinde kendisi tamamen nefesini alip vermesi lazim tek basina ve yemek yiyecek durumda olmasi gerekmis yeterince kalori alabilmesi icin, biraz daha bekleyelim dedi doktorlar.
Kusduktan sonra tabii birsey veremiyorum ona sadece dislerini fircaliyorum ona seviniyor hep agzini cok aciyor rahatca fircalayabilmem icin birde agiz cremi sürüyorum agiz yaralarina böyle macun gibi birsey agzina bir temizlik tadi veriyor kusduktan sonra oda önemli tabii. Sadece su veriyorum birazda zaten uyuyor yorgun düsüp.

Ellerini ve sag bacagini oynatiyor yine biraz ama sol bacagi mesela dün hic reaksiyon vermedi, insallah biran önce iyilesir ve yine orasida hareket etmeye baslar...
Iki gün önce eline kalem verdim ama cok uykusu vardi "Evet" yaz dedim ve yuvarlak bir sekilde ve eli cok titreyerek bir E yazdi ve hemen uyudu.
Dün yine eline verdim ama bakti bakti bakti kagide sanki o anda kendini zorluyorda ama olmuyor gibi ve yine cok derin bir uykuya daldi.
Uyumasi icin ilac bile almiyor artik, ama sabahlari 3 saat oturtturuyorlarmis ve ondanda cok yorgun oluyormus.
Demekki artik vücuddan ilaclar cikmaya basliyor.
Eskiden 8-6 arasi ilac alirken, iki gün önce 3 tane + kusduktan sonra 1 tane aldi mide bulantisina karsi ve dün tek 2 taneyidi + 1 tane kusduktan sonra yine.
Demekki gercekten git gide azaltiyorlar. Agriya karsi mesela dün hic ilac vermemisler, ondanda yorgun düsebiliyor olabilir belkide...

Ama ben mesela ona dua ettim dün ve ona sag kolumla sarildim dua ederken ve sag eliyle sürekli benim kolumu oksadi- suuru yerinde olmayan insan niye böyle yapsinki? Nezaman dudaklarina yanagimi koysam yada dudaklarimi degdirsem öpüyor, uykuda oldugu zaman bile hafif bir sekilde reaksiyon veriyor, demekki normal uykuda degil, halen koma ilaclarin etkisi var demek.
Sag eliyle dün yüzüne kadari ulasti ve sag yanagina dokundu bende zaten bir gün öncede aynayla göstermistim kendisini ve anlatmistim ve dünde gösterdim, saskinlik icinde bakiyor dinliyor, biraz heycanlaniyorda tabii.
Kafasindaki dikisler iki gündür yok ve iz fazla kalmasin diye geldigimde hafif masajla anlindaki ve kafasindaki yara yerlerini yara cremiyle masajliyorum.

Birde dün ilk kez hapsurdu! 2 kez arka arka, hatta hafif bir sekilde ses bile cikti.
Ve aksama dogru bir havasi isitilmis bir makineye takiyorlar o sadece sicak hava üflüyormus ama esim tamamen kendisi nefes alip veriyormus.
Deniyorlar oluyor, öyle öyle hava borusundanda kurtulacak demek.
Zaten halen takili olmasi sali günü cenesi ameliyat olacakmis ondanmis, ameliyat boyu borudan nefes vereceklermis esime.
Cenesinin ameliyatida üniverstenin hastanesinde olacakmis, bu hastanedeki doktor hanim cok karisik kirilmis ben yapamam demis.
Bir doktorun yapamiyacagini söylemesi beni cok sakinlestirdi, kendinden emin olmayipta ameliyata girecegine böyle olmasini tercih ettim tabii.
Pazartesi üniv.hastanesine gitmem gerekmis konusmak icin ve imzalar icin, sali günü esimi ambulansla ameliyata oraya götüreceklermis ve ameliyatdan sonra yine bu hastaneye geri getireceklermis. Insallah onuda kolay atlatirda biran önce iyilesir.
Esimin aileside sali sabahi geleceklermis türkiyeden.
Ya insallah hersey iyiye gider artik.
Okadari cok istiyorumki, herseyi atlatmayi artik hep iyi haberler almayi.
Bende artik hemsire gibi oldum hatta doktorlar hemsire olmak istemezmisiniz sizi aliriz diyorlar, bende sagolun ama gercekten cok yorucu bir is saygi duyuyorum hemsirelere dedim.
Artik esim kusdukca hemsireye bile acidim yazik gencecik kiz bende temizlemeye yardim ettim zaten sagolsunlar insani hic yanliz birakmiyor üstüme atip gitmiyor en azindan.
Sonra esimin bacaklarinin arasinda bir kac gündür mantar olmusmus ilaclardan galiba ve orayida sürekli temizliyorum ve cremliyorum cünki kasinti yapiyor cok rahatsiz oluyor tabii. Sonra sol eli nasir olmus resmen ve tabii ayaklarida, sag eli olmamis hep sag tarafinda duruyoruz elini tutuyoruzya onun etkisi var demek.
Sol elinin nasiri böyle kalin kalin sapsariydi, dün tüm tirnaklarini hafifce kesdim kalani törpüledim ( tek kesseydim ozaman belki acitirdim ondan törpüledim) vücud yagi sürdüm sürekli yüzü yumsasin daha kolay cözülsün diye, bayagi yoruldum dün ama o uyurken yapmam cok iyi oldu yoksa cok rahatsiz olurdu bence.
Birde atesi yok ama sürekli boncuk boncuk terliyor ve mutlaka her bir kac dakikada hafif ilik bir bezle siliyorum yüzünü bogazini.
Duali suyumda bitmedi halen okadari bol bol sürdügüm halde, cok bereketliymis valla. Insallah hersey iyi olacak...eskisinden bile daha iyi.

Bu arada dün bizim 6. evlilik yildönümümüzdü.
Esime söyledim ve kaslarini kaldirdi sasirmis gibi. Ne hayaller planlar yapmistim o gün icin daha bir kac ay önce...hayat ne tuhaf.
Artik esim iyilesince kutlariz insallah. Onu cok özledim.
Bazen ara ara yorgun düsüyorum hastanede, sandalyeyi cekip dua ediyorum elini tutuyorum bir taraftan oda benimkini tutuyor,
sesli dua ettigim zaman daha yaklasiyorum ona ve gözlerini kapatip dinliyor sessiz dua ettigim zaman ona kulakliklari takiyorum ben dua ederken birseyler dinlesin diye.
Dün dedim canim bugün kandil ben dua edeyim sende icinden amin de dedim ve bence gercekten algiliyor cünki elimi hic birakmiyor veya oksuyor hafifce.
Bazende ara ara mesela yine kusdugu zaman böyle üstüme bir yorgunluk bir üzüntü cöküyor onun aci cektigini görünce tutamiyorum kendimi o görmesin diye sandalyeye oturuyorum ve orda baktim görecek kimsede yoksa kafami yataga koyup agliyorum.
Allah esime sabir versin, ne zor bir imtihanla deniyor bizi...sonumuz hayir olur insallah.

Bugünde cuma, dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlar, öptüm hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kardeşim,
Yüce Rabbim sana güç.eşinede kısa zamanda sağlık versin.
yaptıklarının karşılığını göreceğine inanıyorum. bak nerelerden nerelere geldiniz.
6. yılınızı yalnız geçiriyorsun Tanrım 16-26-36-46 yıllarınızı beraber görmeyi sağlıkla nasip eder inşallah.

ALLOLACIM SENİ yeteri kdadar tanımıyorum burda yazılarını okuyorum ve seninle tanışmak isterdim inşallah en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur daha nice zamanlarda mutlu evlilikyıl dönümleri kutlarsınız sabrını kutluyorum rabbim cumalar hürmetine eşini sana bağışlasın inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden temennim bu

Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle. İnşallah en kısa sürede iyileşir de geri kalan tüm evlilik yıldönümlerini beraber kutlarsınız.

Başınıza gelenleri şimdi okudum. Çok çok üzücü bir durum. Allah sabır versin öncelikle. İnsan hiç kendi başına böyle şeylerin geleceğini düşünemiyor. Bunu da Allah'ın bu dünyadaki bir imtihanı diye düşünmek lazım belki de... Tez zamanda iyileşir ve tekrar kavuşursunuz inşallah. Bir kaç hafta içinde doğum yapacağım ve doğum sırasında sizin için dua etmeye çalışacağım. (o an hatırlar mıyım bilmiyorum ama hatırlamak için elimden geleni yapacağım)

AlloLola canim iyi gelismeler olmasi cok mutlu etti, insallah bizlerle dahada guzel haberler paylasacaksin, dualarim seninle, gecen bu zor gunler Allahin izniyle biran once yerini saglik dolu gunlere biraksin, :nazar:
Esine olan sevgin alakan az bulunur bunu takdir ediyorum ne mutlu esine senin gibi birine sahip, :nazar: mutlu yarinlar sizlerle olsun nice evlilik yildonumleri kutlayin saglik sevgi huzur dolu a.s.a.s.

ccoook gecmis olsun neler yasanmis boyle

sabriniz metanetiniz inanciniz ve hepimizin dualariyla iyilesecek biliyorum

siz gercekten harika bir essiniz ve mutlu olmayi hakediyorsunuz bu seneki yildonumunuz romantik ya da mutlu gecmedi ama artan baglarinizla birlikte seneye evlilik yildonumunuzde cok guzel seyler okuyacagimiza eminim

canım inşaallah salı günü ameliyatıda hayırlısıyla atlatacak ve sonrası hergün daha da güzel haberlerini yazacaksın,birgün okuyacağız bir bakacağız çıktık evimizdeyiz diyeceksin inşaallah,dileklerim ve dualarım hep böyle.Allah yâr ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun,şüphesiz 'O' emanete en iyi sahip çıkandır...öpüyorum seni.

Back