- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
valla benim bi haftada verdiğim kiloyu sen bir günde veriyosun canım tebrik ederim nazar değmesin maşaallah tütütütütü
çok özendim bak sana ya ne güzel ben gr gr veriyorum çok sinir oluyorumbu arada Allah analı babalı büyütsün
günaydın
kilo bildiriminde dünkü kilonu yazmış mıydın??
ben mi göremedim acaba ??
dt_noxeee, sanırım hergün tartılıyorsun ama bu doğru birşey değil..ideali haftada birgün sabah kalkınca aç karna olması.yasemin soysal'ın zayıflama ile iligli kitaplarını tavsiye ederim.orda diyor ki kilo alırken tartıya çıkın ama kilo verirken tartıyı unutun.çok da mantıklı bir gerekçesi var bu konuda..1,5-2 ay tartılmayın diyor.ben onu uygulucam..yaklaşık boylarımız aynı ben 1.67 yim ve vermemiz gereken kilo miktarı da aynı 20 civarı..bence kısa zamanda verilen kilo sağlıklı olarak gitmiyor..uzun vadede kalıcı olarak vermek ve ve onu bir iki yıl koruması asıl marifet...hangi kiloda en iyi gözükeceksek o kiloya inmeyi doğru buluyorum ben.55 54 hayal gibi duruyor şu an sende ütopik demişsin ama belki o kilolarda çok fit olucaz..kolay gelsin hepimize..
canım öncelikle başarılar diliyorum.
bence 2 hftada 3.5 kilo oldukça iyi.bizler zayıflama konusunda biraz sabırsız oluyoruz .istiyoruz ki kilolar hemen gitsin .ama alırken kolayda verirken çok zor.
merak etme bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın.kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?