Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 466097 Eki Görüntüle 466099 Eki Görüntüle 466098
canım. beyaz lake düşündüğün için seçenek haliyle kısıtlanıyor....o yüzden benim zevkime ve gözüme hitap edenler bunlar....baya site dolaştım ama en şık olanlar bunlar geldi bana...aslında dresuar denilince daha klasik ve eskitme tarzlar akla gelir çünkü biraz otantik kaldığı için....o yüzden şimdiki spor ve modern tarz şekil mobilyalı evlere aynı modern tarzda dresuar bulmak zor.... özellikle aynalı olanı çok beğendim ben...hem çok ince olduğu için fazlalık gibi durmaz hemde amacına ulaşmış olur...umarım fikir olmuştur sana....yine sormak istediğin olursa takip ediyorum topiğini...görüşürüz canm...
gazelcim bu ince olanı nerden buldun çok hoşuma gitti
tam benlik olmuş ya
benimde kare giriş beyaz lake dolap var düz bir ayna koyacak galiba müteahit ben de değişik bişey istiyorum bu uyar sanırım
biev madam cocoe bunlara bi rbak canım
öncelikle tarzı belirlemek en doğrusu galiba..
dresuar her renk olabilir bence,aksesuarlarla uyumlu hale getirebilirsin..
mesela mor bir kutu,vazo veya çerçeve gibi bir obje yerdeki mor halıya gönderme yapabilir,uyum sağlar..
ama vestiyerle en uygun yine beyaz olacak gibi..
250 tl çok uygun bir fiyat, eğer mobilyacınızdan da eminseniz, hiç düşünmeden yaptırın derim..
şimdiden güle güle kullanın.
kolay gelsin
kimse beğenmedi galiba![]()
canım çok çok güzel olmuş çok beğendim gerçekten...
tek dal orkide koymayı unutma demiştin :) bi çiçek görünüyor ordan ama tam seçemedim resim ufak olunca :) ne çiçeği orkidemi ? :)