• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dresuar

xsxayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
296
1
116
52
Bursa
hol için fazla büyük olmayan çok şık ayna ve dresuar takımı istiyorum ama nette fazla örnek bulamadım sizin elinizde varsa görseller ve nerelerde bulabileceğime dair paylaşımda bulunurmusunuz.

canım biraz renk falan örnek versen...mesela hol ne renk halılar duvarlar ne renk....hiç fikir olmadan yüzlerce örnek veririz...biraz bahsedersen daha net bişeyler buluruz....
ama basitce bi örnek verirsem, çocuklar duymasın dizisindeki salondaki mutfak girişinde bulunan krem rengi dresuar çok şık....resim bulursam ekleyim....tabi sizin hol nasıl bilemem...

holumuz fazla büyük degil kare kapıdan içeri girince karşıda 1.20 cm lik boşluk var oraya olacak duvarlar kum beji yerler bej parlak granit ve mor yuvarlak halı var.birde karşı duvarda gömme vestiyer ayakkablık var beyaz lake.Sanırım dresuarda beyaz lake olacak fotoları bekliyorum

$thumbnail (1).webp$thumbnail.webp$thumbnail (2).webp
canım. beyaz lake düşündüğün için seçenek haliyle kısıtlanıyor....o yüzden benim zevkime ve gözüme hitap edenler bunlar....baya site dolaştım ama en şık olanlar bunlar geldi bana...aslında dresuar denilince daha klasik ve eskitme tarzlar akla gelir çünkü biraz otantik kaldığı için....o yüzden şimdiki spor ve modern tarz şekil mobilyalı evlere aynı modern tarzda dresuar bulmak zor.... özellikle aynalı olanı çok beğendim ben...hem çok ince olduğu için fazlalık gibi durmaz hemde amacına ulaşmış olur...umarım fikir olmuştur sana....yine sormak istediğin olursa takip ediyorum topiğini...görüşürüz canm...

Eki Görüntüle 466097 Eki Görüntüle 466099 Eki Görüntüle 466098
canım. beyaz lake düşündüğün için seçenek haliyle kısıtlanıyor....o yüzden benim zevkime ve gözüme hitap edenler bunlar....baya site dolaştım ama en şık olanlar bunlar geldi bana...aslında dresuar denilince daha klasik ve eskitme tarzlar akla gelir çünkü biraz otantik kaldığı için....o yüzden şimdiki spor ve modern tarz şekil mobilyalı evlere aynı modern tarzda dresuar bulmak zor.... özellikle aynalı olanı çok beğendim ben...hem çok ince olduğu için fazlalık gibi durmaz hemde amacına ulaşmış olur...umarım fikir olmuştur sana....yine sormak istediğin olursa takip ediyorum topiğini...görüşürüz canm...

gazelcim bu ince olanı nerden buldun çok hoşuma gitti
tam benlik olmuş ya
benimde kare giriş beyaz lake dolap var düz bir ayna koyacak galiba müteahit ben de değişik bişey istiyorum bu uyar sanırım

gazelcim bu ince olanı nerden buldun çok hoşuma gitti
tam benlik olmuş ya
benimde kare giriş beyaz lake dolap var düz bir ayna koyacak galiba müteahit ben de değişik bişey istiyorum bu uyar sanırım

kadis'cim...valla baya site dolaştım inan hangisinden bulduğumu hatırlamıyorum....ama resmi müteahhite gösterebilir veya kabataslak bi çizim yapıp fikrini belirtebilirsin.... bende fazla geniş kocaman konsol görüntüsündeki dresuarları hiç beğenmiyorum...bu hem ince hem şık zarif, hemde yer kaplamaz ama amacına da uygun bence...aynasıda çok şık ben çok beğendim...konu sahibi ne düşünür bilmiyorum ama ben fikrimi bu ince dresuardan yana kullanıyorum :)

çok teşekürler bende aynalı olanı çok begendim ama o kadar ince olmasın torna ayak deniliyor sanırım öyle bogum bogum olan ayaklara, bende öyle istiyorum veee inegölde 250 TL ye yapacak bir yer bulduk.Süper fiyat bence siz ne dersiniz?yalnız şık bir ayna istiyorum ama çok pahalı fiyatlar nette baktım begendiklerim küçücük aynalar 500 den başlıyor onu nerden bulacağım şık ve uygun fiyatlı

bende o ince dresuarı çok beğendim aynalı olanı zaten seviyorumki dresuarları bana çok şık geliyor

öncelikle tarzı belirlemek en doğrusu galiba..
dresuar her renk olabilir bence,aksesuarlarla uyumlu hale getirebilirsin..
mesela mor bir kutu,vazo veya çerçeve gibi bir obje yerdeki mor halıya gönderme yapabilir,uyum sağlar..
ama vestiyerle en uygun yine beyaz olacak gibi..
250 tl çok uygun bir fiyat, eğer mobilyacınızdan da eminseniz, hiç düşünmeden yaptırın derim..
şimdiden güle güle kullanın.
kolay gelsin

bugün evim şahane programında bir aksesuarcıya gidildi çok güzel dresuar ve aynalar vardı sponsor firma hangisi nerede acaba?

Son düzenleme:
öncelikle tarzı belirlemek en doğrusu galiba..
dresuar her renk olabilir bence,aksesuarlarla uyumlu hale getirebilirsin..
mesela mor bir kutu,vazo veya çerçeve gibi bir obje yerdeki mor halıya gönderme yapabilir,uyum sağlar..
ama vestiyerle en uygun yine beyaz olacak gibi..
250 tl çok uygun bir fiyat, eğer mobilyacınızdan da eminseniz, hiç düşünmeden yaptırın derim..
şimdiden güle güle kullanın.
kolay gelsin

dresuar siparişini verdik şuanda yapılıyor umarım güzel olur.Dresuar ve aynada beyaz olacak sadece bulunduğu duvarı mora boyatmayı düşünüyorum bitince resim paylaşırım
İnşallah güzel bir şey çıkar ortaya.Teşekkürler

bellona güzel modeller yapmış 3 tane var sitesindeiuzun zamandır bakıyorum milletin umrunda değildi,üretimler başlamış ne güzelll,ilgilenenlere...

ben beğendim canım çok hoş olmuş
sadece dresuar değil arka duvarı boyaman ve aynayı şekilli alman
ne kadara mal oldu
bend edresuar yaptıracağım modeli mail atacaktı adam ayakları bombeli olacak falan dedi
bakalım
fiyatı ne çıkacak evde ölçü alacağım
benim tek sıkıntım müteahit
kendi ayna astı o da büyük ve dresuarla aynı boyda olursa geçişi kapatacak aynı boy olmazsa simetyrik olmayacak hala kararsızım bu konuda
o aynayı kaldırsam mı diyorum
eşimde masraf çıkarma bu iyi diyo
ben biraz küçültmek istiyorum
bakalım nerde karar kılacağız

ama halı uyumun bile 10 numara tebrikler

canım çok çok güzel olmuş çok beğendim gerçekten...
tek dal orkide koymayı unutma demiştin :) bi çiçek görünüyor ordan ama tam seçemedim resim ufak olunca :) ne çiçeği orkidemi ? :)

Back
X