- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar dream women diye bir krem var kullanan varmı eğer varsa ve tecrübelerini yazarlarsa sevinirim bu arada fiyatı 65 ytl ve bir tv programında uzman bir doktor kremin haptan daha etkili olduğunu söylemişti cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:
ya arkadaşlar hiç kullanan yokmu aranızda niye kimse bişey yazmıyo benneyaptımki GURZE ilgin için teşekkür ederima.s.
arkadaşlar dream women diye bir krem var kullanan varmı eğer varsa ve tecrübelerini yazarlarsa sevinirim bu arada fiyatı 65 ytl ve bir tv programında uzman bir doktor kremin haptan daha etkili olduğunu söylemişti cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:
Canım, ben şöyle bi baktım, diğer ürünlerin içeriği yazılmış ama; bunun yazılmamış, acaba ben mi göremedim?:uhm: İçeriğini biliyorsan yazar mısın? Ben de çay kullanıyorum ve duruma göre yeni bitki ekliyoruma.s.a.s.
canım benim buldum ama ingilizce yazıyo kullanma talimatının hemen başında
INGREDIENTSurifled water,amerchol,propylene glycol,silicone,phyto-compound,glycerin,panthenol,vitamin E actate,fragrance.
buldum buldum bende buldum ve evet aktarlarda 30 ytl bunuda alacam valla birde bunu deneyim battı balık yan gider
ebru abla sen ne alıyosun bakim heCADIARZUŞeniznedir o 30 ytl olan şutarafagitti
canım bu kremi buldum yani dream women hani nette 65 ytl demiştikya bir arkadaş aktarlarda daha ucuz demişti bende araştırdım benim sürekli gittiğim aktar getittirecek amaaaa malum şimdi ev boyatmaya kalkıştım çok masrafım olduyo dün akşam boyacıdaydım bana bayağı bir maliyet çıkardı mecburen katlanacağım kremi belki önümüzdeki ay alırım haa birde bunun üstüne kendi iş yerimizi kurma çabasındayız artı birde onun masrafları var tabi hayırlısı bakalım nasıl olacak