Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dream Women Göğüs Büyütücü Kullanan Var Mi ?

ebru19

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
490
258
44
arkadaşlar dream women diye bir krem var kullanan varmı eğer varsa ve tecrübelerini yazarlarsa sevinirim bu arada fiyatı 65 ytl ve bir tv programında uzman bir doktor kremin haptan daha etkili olduğunu söylemişti cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:

arkadaşlar dream women diye bir krem var kullanan varmı eğer varsa ve tecrübelerini yazarlarsa sevinirim bu arada fiyatı 65 ytl ve bir tv programında uzman bir doktor kremin haptan daha etkili olduğunu söylemişti cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:

bak bende merak ettim şimdi hakkaten kullanan varmıdır acaba?*of Allahım ya kullanmadığımız şey kalmadıtatlicadiarzu

arkadaşlar bu kremi mucize bitkiler sitesinden araştırabilirsiniz ben orda buldum kullananlar çok memnun kalmış öyle diyolar valla

ya arkadaşlar hiç kullanan yokmu aranızda niye kimse bişey yazmıyo benneyaptımki GURZE ilgin için teşekkür ederima.s.

yok galiba kullanan :1no2:rica ederim canım ne demek sonuçta bizde bu dertten müzdaribizyerimsenibenbakalım kimse çıkacakmıyerimsenibena.s.:enbuyukkk::nazar:

arkadaşlar merhabalar ben o kremi yarın alıp başlıcam kullanmaya gelişmeleri yazarım...umarım işe yarar

ayrıca aktarlarda 25 35 ytl arasnda değişiyo fiyat alıcak olanlar warsa internet yerine aktarları tercih etsin bence ben aktardan alıcam

selam arkadaşlar nihayet bu konuda 3 ay sonrada olsa aydınlığa çıkacak.... moonlight güzel haberlerini bekliyoruz

Canım, ben şöyle bi baktım, diğer ürünlerin içeriği yazılmış ama; bunun yazılmamış, acaba ben mi göremedim?:uhm: İçeriğini biliyorsan yazar mısın? Ben de çay kullanıyorum ve duruma göre yeni bitki ekliyoruma.s.a.s.

Canım, ben şöyle bi baktım, diğer ürünlerin içeriği yazılmış ama; bunun yazılmamış, acaba ben mi göremedim?:uhm: İçeriğini biliyorsan yazar mısın? Ben de çay kullanıyorum ve duruma göre yeni bitki ekliyoruma.s.a.s.

canım benim buldum ama ingilizce yazıyo kullanma talimatının hemen başında

INGREDIENTS:purifled water,amerchol,propylene glycol,silicone,phyto-compound,glycerin,panthenol,vitamin E actate,fragrance.

canım benim buldum ama ingilizce yazıyo kullanma talimatının hemen başında

INGREDIENTS:purifled water,amerchol,propylene glycol,silicone,phyto-compound,glycerin,panthenol,vitamin E actate,fragrance.

Canım, cevabın için sağol, sanırım bunlar bizim biraraya getirebileceğimiz şeyler değil... Yalnız, bunların içinde purifled water- sanıyorum eczanelerde satılan distile su- ve glycerin haricinde doğal bişiy yok gibi, hatta bazılarını sözlükte bulamadım, ürün tam olarak bitkisel değil mi acaba? Sitede kimyager bi arkadaşımız varsa bize bu konuda yardımcı olsa keşke:uhm:

inşallah sizleride sewindiririm arkadaşlar ben umutluyum...kokusu pek hoşuma gtmedi ama olsun dayancam mecbur ayrıca ben bu bitkiler hakkında tecrübeli bi aktarla konutum bana yaşimi sordu we bence kullanma tawsiye etmem dedi

kızlar bugün 1 hafta oldu sızlama ağrı we belirgin bi dolgunluk war büyümesi için daha erken tabi ama ben merak eden olur diye bunlarıda yazmak istedim

ay birde bunumu denesem acaba arkadaşlar valla bende ne yapacağımı şaşırdım artık birde burdaki aktarlarda bu kremi görmedim hiç longda var veee evet nette pahalı canım ya biz senin hesaba parasını yatırsak sen bize göndersen kargo ücreti bize ait tabi olmazmı acaba
aaaaaaaa sen ankaradasın dimi bak bu daha güzel sen onu bir güzel sarsan çorum otobüsüne versen ayyyy bende burdan alsam yerimseniben çok mu saçma oldu yada komik amaaan dedimya kafayı yedim ben arkadaşlar tatile gitmeden halletmem lazım bu işi ama nasııııl ?fisfisfis

çok güvenilir bir doktorun ağzından duydum
silikon haricinde göğüsler asla büyütülemezmiş dikkate alın derimyerimseniben
boşa paranızı harcamayın arkadaşlar
benneyaptımki

buldum buldum bende buldum ve evet aktarlarda 30 ytl bunuda alacam valla birde bunu deneyim battı balık yan gider

ebru abla sen ne alıyosun bakim heCADIARZUŞeniznedir o 30 ytl olan şutarafagitti

canım bu kremi buldum yani dream women hani nette 65 ytl demiştikya bir arkadaş aktarlarda daha ucuz demişti bende araştırdım benim sürekli gittiğim aktar getittirecek amaaaa malum şimdi ev boyatmaya kalkıştım çok masrafım olduyo dün akşam boyacıdaydım bana bayağı bir maliyet çıkardı mecburen katlanacağım kremi belki önümüzdeki ay alırım haa birde bunun üstüne kendi iş yerimizi kurma çabasındayız artı birde onun masrafları var tabi hayırlısı bakalım nasıl olacak

canım bu kremi buldum yani dream women hani nette 65 ytl demiştikya bir arkadaş aktarlarda daha ucuz demişti bende araştırdım benim sürekli gittiğim aktar getittirecek amaaaa malum şimdi ev boyatmaya kalkıştım çok masrafım olduyo dün akşam boyacıdaydım bana bayağı bir maliyet çıkardı mecburen katlanacağım kremi belki önümüzdeki ay alırım haa birde bunun üstüne kendi iş yerimizi kurma çabasındayız artı birde onun masrafları var tabi hayırlısı bakalım nasıl olacak

Canım hayırlı olsun, umarım işyeriniz istediğiniz verimlilik ve düzende olur a.s., herşey kısa sürede düzene girerŞeniz

X