- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yaaahatta ameliyat önlüğüne ismimi ya demiştin gerek kalmadı bile... karamelcim senin kasaltımı olcak:44:ben dün kuaförde biriyle konustum kasaltı olmuş çok ağrı oluyo bi hafta nefes almak bile güçleşiyo dedi..:18:valla hayatım boyunca çektiğim en büyük ağrıları acıları düşünüyorum ama tabi olmuyo yaşamadan.. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi...bide ben çok nazlıyımdır..allah anneme akşamları da eşime sabır versin.. en çok üzüldüğüm şey oğluma sıkı sıkı sarılamıycam bi süre.. yanında yatıyorum kokusunu içime çekiyorum... neyseki belli bi süre idare edicez artık.:97:ben halılarımı verdim yıkandı geldi serildi kapı pencere ler dip kçşe her yer silindi...amma tai yine pazartesi son bi temizlik yaparım bende...kıayamam annem bana mı bakcak eve mi benim oğlum krese gidio ameliyat sabahı erken alcak servisi..akşam babası alır hastaneye gelirler..sabahına da beni almaya gelirler kısmetse.. artık belli bi süre belden yukarısı mumya gibii dolaşcam evde
hııı unutmadan kesi yerine karar verdim karamelcimm gögüsaltı olcam..iz gizli saklı biyerde olsun derken daha fazla rissk almanın anlamı yok..işh. canım işh. hepimiz için hersey güzel olur..allah utandırmasın..
haftaya bu gün çiçişlerimiz olacak
cnm bu arada benim dual plan olucak buda bir nevi kas altı yöntemibende uyamıyorum düşünmekten olmayan bişiyi nasıl olcak dii düşünmek çok zor
ayyy canıımm beniimm heyecanınızla heyecanlanıyoruumminşallahh hepinizin ben de dahil olmak isteyen herkesin ameliyatı çooooookkk güzeell geçer inşallahhh Allah yardımcımz olsuuun inşallahhh çamaşırsızda ameliyat olmayalımmm
darısı başına canımçamaşırsız girmek de nerden çıktı ne alaka valla ben bu hafta olucaktım regl olcam die erteledim...o da stresten gecikti daha bugün oldum.. yani salı muhtemelen son günü olur ama yinede emniyetli girerim die düşünürken çamaşırsızlık da nerden çıktı yahu... yapmayın...
cnm bu arada benim dual plan olucak buda bir nevi kas altı yöntemiinşallah haftaya geçti bitti dicezz böyle düşün en iyisini düşün
amin cnm duaların güzel kalbin sayesinde öyle güzel hissediliyorki bizde seninle birlikte heycanlanıcaz inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda senide bekliyoruz iyi haberlerinle
sen çamaşıra takılma bak bant verenler varmış arzum öle demişti onlar çamaşırımızı alsınlar bizde bant takarız hadi bunuda alın deriz
aresyacım genelde ameliyata girerken çamaşırı çıkarttırıyorlarmışsweeti bunun korkusu sardı benim burun ameliyatında çıkartılmamıştı inşallah bu seferde çıkartmazlar hee oldu çıkarttırdılar arzuma bant vermişler bizde bant takcaz ameliyatta o bantı çıkarırlarsa uyanınca bantımı isterim
ben sanmıyorum ya orayla ne işleri var allah aşkına!
valla ameliyata girenler söylüyor :44:
hijyen açısındanmış
walla ben bu işe hala bozuğum kızlarroramız kapalı olunca hijyen dışı oluyormuş , açınca hijyen bu ne yaaa ben kawga çıkarırım ordaaaa :84::84:
kızlar valla şimdi sizden öğrendim çamaşırı çıkarttırdıklarını.bana çıkarttırmadılar.çıkart deseler napardım acaba o an.ne yapıcam paşa paşa çıkartırdım mecbur:) banttan bahsetmişsiniz,öle bi durum olursa inşallah bant verirlerde içiniz rahat olur..karamelcim senin 13 mayıstı değil mi bebeğim?allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah cnm.az kaldı..sende cicişliler kervanına katılıyorsun sonunda yuppppiiiiiidua etme sırası bizde..dualarımız seninle arkadaşım
kızlar valla şimdi sizden öğrendim çamaşırı çıkarttırdıklarını.bana çıkarttırmadılar.çıkart deseler napardım acaba o an.ne yapıcam paşa paşa çıkartırdım mecbur:) banttan bahsetmişsiniz,öle bi durum olursa inşallah bant verirlerde içiniz rahat olur..karamelcim senin 13 mayıstı değil mi bebeğim?allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah cnm.az kaldı..sende cicişliler kervanına katılıyorsun sonunda yuppppiiiiiidua etme sırası bizde..dualarımız seninle arkadaşım
Son 3 gun
mayıs 11 miş karamelcim,şimdi okudum ve öğrendim.son 3 günnnnnnn...
kızlar ben eskisi kadar uğruyamıyorumben yokum diye unutmayın emi ameliyat öncesi halletmem gerekenlerle uğraşıyorum bugün yanımda kalıcak olan arkadaşım geliyor biz önce azıcık gezicez alışveriş yapıcaz ameliyat öncesi stres atıcaz
aresyacım yarın ben olmazsam diye sana kolay geçen bir ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun
yarın akşama bir yolunu bulursam gelip sana bakıcam sende kendini iyi hissedince uğra haber ver
canım benim de bugün doktorla randevum var... herseyin hayılısı işh.heyecan dorukta:84:
Karamelim en heyecanlı döneme girmişsin ne kadar güzel ya
Allahım banada nasip etsin inşallah.ameliyat sonrası seni sabırsızlıkla bekleyeceğim
evet sorma heycan doruktaişlerim bitti şükür hemen açtım aresyaya bakim diye bir saat sonra arkadaşım geliicek onu almaya gidicem salı ıspartada kalıcam çarşamba sabah erken sorun yaşamıyım diye :44: gelir gelmez yazıcam perşembe inşallah herşey bitmiş olucak dua et benim için inşallah hayırlısıyla sende ameliyat olucaksın kendimi şimdiden ağrıya hazırladım herşeyi yazıcam merak etme beklemek bitiyor allahım inşallah ameliyat olan olucak herkes en az ağrıyla atlatırız :26:
ah dua etmem mi ikiniz içinde dualara başladım canım benim.inşallah ağrısız su gibi geçer gider ameliyatlarınız.:79::81:ben sizin yerinize heyecanlandım valla.
ayyy cnm allah razı olsunnnn
bende ameliyata girerken seni getircem aklıma sweet var bide :) oda sende inşallah hayırlısıyla olur kurulursunuz
ayyy cnm allah razı olsunnnn
bende ameliyata girerken seni getircem aklıma sweet var bide :) oda sende inşallah hayırlısıyla olur kurulursunuz
karamelciiiiim we aresyacıımm bugün dualarımda olcaksınzsizde bizde çook güzeel bir ameliyat geçiririz inşallahhh Allah gönlümüze göre wersin ,pişmanlık werdirmesin inşallahhhhh:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?