Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

Dr. Ufuk Bey' e endoskopi ya da yuz germe operasyonu yaptiran arakadaslar varsa bilgi verebilirler mi lutfen?

Ufuk bey ilk gorusmede falan para aliyormu muayenelerde yoksa anlasilan fikatin hepsi icindemi oluyor ? gorusenler yardimci olabilirmii?

zaten giden muayene için gidiyor ön bigiyi telefonda sekreterinden alıyorsun.Benim söylediğim fiyat sadece özel muayene ücreti .. O bölüm başkan yardımcısı olduğu için fiş le muayene yapıyormu bilmiyorum.
Ama ben kızımın ilk Muayene sinde tek kuruş almadı.Zaten ekibide kendide cok kaliteli ve samimi bir insan.

zaten giden muayene için gidiyor ön bigiyi telefonda sekreterinden alıyorsun.Benim söylediğim fiyat sadece özel muayene ücreti .. O bölüm başkan yardımcısı olduğu için fiş le muayene yapıyormu bilmiyorum.
Ama ben kızımın ilk Muayene sinde tek kuruş almadı.Zaten ekibide kendide cok kaliteli ve samimi bir insan.

Merhaba SouL,

Acaba hastane mi bahsettiginiz yer, kizinizin durumu neydi su an iyidir insallah.
hayirli ramazanlar.

Ben de Ufuk Beye gitmeyi düşünüyorum, acaba ege üniversitesinden randevu alıp mı gidiyoruz doktor beye? Yoksa direkt hastaneye gidip kayıt yaptırdıktan sonra mı görüşüyoruz?

eğer sevkli gidiyosan tabi sabah erken saatlerde orda olman gerekiyo.özel randevulu gideceksen bildiğim kadarıyla randevu haftalık dağıtılıyodu.yani en azından yaz dönemi öyleydi çok yoğun olduğu için.öğleden sonrasına veriyo sekreter.
geçmiş olsun canım

Ufuk Beyle yüzyüze görüşmedim ama dün akşam birşey danışmak için mail attım bu sabah kalktığımda cevabını gördüm. gece cvp yazmış.Gerçekten inanamadım ben bile gecenin o vakti gelen maile cevap yazıcağımı sanmıyorum, yoğun olmasına rağmen hemen cevap vermiş.Yüzyüze görüşmememe rağmen bu bile ona güvenmek için içimi rahatlatmaya yetti benim için.

Valla ben mail attim cvp verdi herseferinde, randevu almak icin aradim hastaneyi bayram tatiline ayrilmisti bende cebini aradim:) kisa net durumu anlattim iste ucak biletimi falan almistim araba kullandigi icin fazla konusamadik mail yazarim ssana dedi ve aksam baya baya bekledim heralde unuttu diye bir mail atayim dedim hemen arkasindan cvp geldi ayin 15.de sehir disine cikmasi lazimmis hemen bi program yaptik mail yoluyla bir defa tlfda gorustuk ilgileniyor baya benden resimer falan istedi neyse surda kaldi 6 gunum ... :) 12sine (pazar gunu) benimle gorusmek icin hastaneye gelecek allah nasip ederse 13.nede amaliyat diye dusunuyoruz ayrintilari resimlerimi koyacagim buraya :KK66:

Valla ben mail attim cvp verdi herseferinde, randevu almak icin aradim hastaneyi bayram tatiline ayrilmisti bende cebini aradim:) kisa net durumu anlattim iste ucak biletimi falan almistim araba kullandigi icin fazla konusamadik mail yazarim ssana dedi ve aksam baya baya bekledim heralde unuttu diye bir mail atayim dedim hemen arkasindan cvp geldi ayin 15.de sehir disine cikmasi lazimmis hemen bi program yaptik mail yoluyla bir defa tlfda gorustuk ilgileniyor baya benden resimer falan istedi neyse surda kaldi 6 gunum ... :) 12sine (pazar gunu) benimle gorusmek icin hastaneye gelecek allah nasip ederse 13.nede amaliyat diye dusunuyoruz ayrintilari resimlerimi koyacagim buraya :KK66:

Gökkuşağı noldu senin ameliyat işin? yaptırdın mı canım??

evet yaptirdim resimlerimi koycem buraya insallah ufuk bey iyi ama hemsireler biraz daha iyi olsa iyi olacak masallah cvp verirken burunlari havaya kalkiyo cvp vermiyolar doktor bana amaliyat olacgim gun saat 8 -9 dan once guzel bi kahvalti yap dedi olede yaptik asalam yumurta falan yedim bende normal kahvalti yani saat aksam ustu 3 gibi falan amaliyata girereken hemsiler kahvalti yaptinmi diye sordular bende evet sunlari bunlari yedim dedigimde hemsirelerden birisi rezaletttttttttt rezalettt diye bagirmasinmi utandim yerin dibine gecdim ya doktorun bir sey dedigi yok neyse ayrintilari anlatacagim size:) :KK43:(( bir tanesi vardi cok iyiydi hemsirelerden :)

Arkadaşlar, Ufuk Bilkay'a göğüs büyütme ameliyatı olan veya göğüs büyütme ameliyat resimlerini gören var mı,nasıl gözüküyorlar?? arkadaşlar acil cevap bekliyorumşutarafagitti

Kizlar bende yeni üyeyim,burun ucu ameliyati düşünüyorum,beni asli düşündüren sonrasi yani tamponsuz alçisiz ameliyat yapan doktorlar var en azindan vaad eden,ufuk bey klasik yöntemlerimi uyguluo acaba yani burun kemiğini kiriyor mu,tamponlar alinirken çok aciyomu kararsizimmm

Kizlar bende yeni üyeyim,burun ucu ameliyati düşünüyorum,beni asli düşündüren sonrasi yani tamponsuz alçisiz ameliyat yapan doktorlar var en azindan vaad eden,ufuk bey klasik yöntemlerimi uyguluo acaba yani burun kemiğini kiriyor mu,tamponlar alinirken çok aciyomu kararsizimmm

selam,

kardeşim geçen p.tes, Ufuk Bey e açık ameliyat oldu, ve tamponlar ı perşembe gunu aldırdı...

Son düzenleme:
selam canım,

bugün alçım çıktı:)) tek kelimeyle süper olmuş burnum diyebilirim, ki hala ucu baya şiş ödemli ama inan ben bile şaşırdım,açıkcası insan tedirgin oluyor ama çok sevinçliyim artık:))) cuma gunu bandajları alıcak,kurtulucam tamamen..hihoyyyt

gecmis olsun tekrar canim o bantta cikdikdan bir hafta sonra daha iyi olacak bak gor msnde yazmisin pc basinda degildim canim kusura bakma cok sevindim bi bant cikdikdan sonra gorurum artik yeni sibeli :) beni goren acayip degismisin diyor tabi annemde girip cikip baska bir insan oldun diyo ay bi hosuma gidiyo anlatamam :) darisi basina:KK70::1hug:

tamam canım,çokçok geçmiş olsun canın acımadığına sevindim.yakup avşara resim yollamıştım yeni burun resmimi yollamış vakit ayırmış sağolsunda moralim bozuldu valla hiç sevmedim küçücük bişey yüzüme hiç yakışmamış,şimdide yaptırıpta yüüzme gitmezse korkusu sardı vaz mı geçicem ne kafam karıştı bayada havaya girmiştim biraz düşünücem,ama yaptırısam ufuk beye yaptırım o doğal bi burun tasarlar umarım..çenem düştü...alçın alınınca resimlerini bekliyırum çok iyisinnnn:).......

gssibel merhaba öncelikle geçmiş olsun.inşallah burnunun yeni sekli içine sinmiştir. ameliyatı ne kadara oldun.cevap verirsen sevinirim.

evet gsibel ameliyatı ne kadara oldun canım. bide görüşmeye gittiğinde para istedimi muayene ücreti gibi?

arkadaşlar bende göz kapağımdaki yağ bezelerini aldıracağım, izmirden doktor arıyorum, bu sitede ufuk bey le ilgili epey fikir edindim, ameliyatı ona yaptırmayı düşünüyorum, ufuk beye gözkapağındaki yağ bezelerini aldıran varmı, iz kalıyormu

ufuk beye bacak estetiği- liposuction yaptıran yada yaptığı işi gören varmı kızlar. ufuk beyin cv si çok iyi geldi bana. umarım bacak estetiğini de iyi yapıyordur. .

arkadaşlar izmirde ufuk bilkayı çok met ediyorlar ama gögüs estetiği konusunda nasıl bilmiyorum ben silikon estetik resimlerini de görmedim,fashion starr sen begenmedim demişssin,arada kalmışsın ne yaptın ameliyat oldun mu kime oldun?doktorlarla ve ameliyatlarınızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.yaza kadar belirlemek istiuorum doktorumu.

arkadaşlar merhaba ben ufuk beye burun esteiği olmayı düşünüyorum kendisiylede görüştüm ama tamponlardan dolayı cesaret edemiyorum.nasıl şişlik ve morluk çok oluyormu acaba, ufuk beyin hastaları ,fikir verirmiseniz biraz çok sevinirim.

X