Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufuk bey ilk gorusmede falan para aliyormu muayenelerde yoksa anlasilan fikatin hepsi icindemi oluyor ? gorusenler yardimci olabilirmii?
zaten giden muayene için gidiyor ön bigiyi telefonda sekreterinden alıyorsun.Benim söylediğim fiyat sadece özel muayene ücreti .. O bölüm başkan yardımcısı olduğu için fiş le muayene yapıyormu bilmiyorum.
Ama ben kızımın ilk Muayene sinde tek kuruş almadı.Zaten ekibide kendide cok kaliteli ve samimi bir insan.
Valla ben mail attim cvp verdi herseferinde, randevu almak icin aradim hastaneyi bayram tatiline ayrilmisti bende cebini aradim:) kisa net durumu anlattim iste ucak biletimi falan almistim araba kullandigi icin fazla konusamadik mail yazarim ssana dedi ve aksam baya baya bekledim heralde unuttu diye bir mail atayim dedim hemen arkasindan cvp geldi ayin 15.de sehir disine cikmasi lazimmis hemen bi program yaptik mail yoluyla bir defa tlfda gorustuk ilgileniyor baya benden resimer falan istedi neyse surda kaldi 6 gunum ... :) 12sine (pazar gunu) benimle gorusmek icin hastaneye gelecek allah nasip ederse 13.nede amaliyat diye dusunuyoruz ayrintilari resimlerimi koyacagim buraya
Kizlar bende yeni üyeyim,burun ucu ameliyati düşünüyorum,beni asli düşündüren sonrasi yani tamponsuz alçisiz ameliyat yapan doktorlar var en azindan vaad eden,ufuk bey klasik yöntemlerimi uyguluo acaba yani burun kemiğini kiriyor mu,tamponlar alinirken çok aciyomu kararsizimmm
selam canım,
bugün alçım çıktı:)) tek kelimeyle süper olmuş burnum diyebilirim, ki hala ucu baya şiş ödemli ama inan ben bile şaşırdım,açıkcası insan tedirgin oluyor ama çok sevinçliyim artık:))) cuma gunu bandajları alıcak,kurtulucam tamamen..hihoyyyt