Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufuk bey'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. kesinlikle tavsiye ederim. güler yüzlü hastalarla iletişimi iyi. çok da yoğun randevu alın biran önce
canım bakarken rast gelmiştim bende ama insan daha çok görmek istiyo.. bazılarıda silmiş. neyse ben ufuk beyle görüşüp gözümü karartıp ameliyat günümü bile aldım. ben şehir dışından gelicem bide bakalım nasıl olacak?
3 hafta önce ufuk bey'e burun ameliyatı oldum. ameliyattan 1 ay kadar önce kendisinden muayene için randevu alıp görüşmeye gittim ve ameliyat tarihi aldım. ameliyat günü, daha önceden çektiği fotoğraflarım üzerindeki görsel çalışmalara baktık ama aslında çok da bir önemi olmadı o çalışmaların. birisi yüzüme uygun bir çalışmaydı, diğeriyse daha abartılıydı. ben zaten abartılı bir şey istemediğimi söylemiştim, kendisi de önermedi.
ufuk bey'den gerek mesleki gerekse insani açıdan çok memnun kaldım. kendisini bir kere görmüş olmama rağmen ameliyattan önce kafamda hiçbir şüphe yoktu. sonrasında da "iyi ki boşuna paranoya yapmamışım, bir doktor ancak bu kadar iyi olabilir herhalde" dedim :)
yüzümdeki şişlikler çok büyük oranda azaldı. isteyen arkadaşlara fotoğraf gönderebilirim.