Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

ya kızlar ufuk bılkayı dusunuyorum bende ama yaptıgı amelıyatlar hosuma gıtmedı rınoplastı olucam ben.naci çelik dahamı iyidir acaba kararsız kaldım bu acık teknık amelıyatları önermiyo hiçbi doktor iz kalır eder.ufuk bey acık yapıyomus ne yapsam acaba.bide ufuk bey burunları yelkenlıye benzetıyo öyle simetrik ve yapay oluyo ben pek begenmedım acıkcası

ya canım bende dr.konusunda çok kararsız kaldım ama üşenmedim izmire ufuk hocayla görüştüm,bende şöyle bir problem var,vucudum keloide müsait yani açık tknikte belirgin iz kalma riski var,o da kapalı yöntem yaparım sana dedi,ama sneinde dediğin gibi hep açık teknik yaptığı için kapalıda sorun yaşarmıyım,tereddütte kaldım.hatta kapalı yöntem zor olmazmı falan dedim,ne tam açık nede tam kapalı ortası bişiy yapıcam dedi,iyice tedirgin oldum,kapalı teknikle ufuk hocaya ameliyat olan var mı?biri bana yardım etsin,ameliyat tarihide aldımmmm.....umarım herşey gönlümüzce olur...

merhaba cnm ameliyat günün ne zaman bende mayıs ayında ufuk beye ameliyat olucam

kızlar ufuk beye gögüs büyütme ameliyatı olan var mı ? lütfen yardımcı olunn çok az zamanım kaldı!!!

arkadaslar ben de yazin yurt disindan izmir'e gelip rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. lutfen Ufuk Bilkay'in hastalari bizi bilgilendirsin, begendiler mi yoksa memnun degiller mi biz de ona gore karar verelim.ablam 8 gun once ekol hastanesinde Cem Karas'a 2000 ytl'ye rinoplasti yaptirdi, simdilik memnun ama daha cok yeni tabi ki, umarim kotu bi sonuc olmaz...ablamin bi arkadasi da 8 ay once ayni doktora yaptirmisti rinoplasti, cok memnun.

kızlar ufuk beye gögüs büyütme ameliyatı olan var mı ? lütfen yardımcı olunn çok az zamanım kaldı!!!

merhabalar ben ufuk beye 16 şubat 2009'da göğüs büyütme ameliyatı oldum.Bu ameliyata ve doktara karar vermede kadınlar klübündeki yazıların etkisi çok oldu.Ufuk beyin ismini burada duydum ve araştırdım.Görüşmeye gittiğimde doktorla ilgili şüphem kalmamıştı.4000 YT civarında ameliyat masrafım oldu.Bu tür ameliyatlarda paradan çok doktorun güvenilirliği önemli.
Ben hangi slikonu ve büyüklüğü kullanacağını sormadan ameliyat masasına oturdum.Ameliyat sonrası ağrılarınız oluyor.Ancak ağrılar dışında hiçbir sorun yaşamadım.İyiki buradaki yazıları okuyup Ufuk beye gitmişim.Kendisi gerçekten çok iyi biri ve işinin ehli.Buradan bir kez daha teşekkür ederim.
Göğüslerim yumuşadı ve herşey doğal duruyor.230 cc büyüklüğünde.Büyüklüğü konusunda hiç karışmadım sadece doğal durmasını istedim.Yuvarlak chosive slikon kullanıldı diye biliyorum.
Ufuk Bilkay'a gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

arkadaşlar izmirde ufuk bilkayı çok met ediyorlar ama gögüs estetiği konusunda nasıl bilmiyorum ben silikon estetik resimlerini de görmedim,fashion starr sen begenmedim demişssin,arada kalmışsın ne yaptın ameliyat oldun mu kime oldun?doktorlarla ve ameliyatlarınızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.yaza kadar belirlemek istiuorum doktorumu.

Ben iki ay önce oldum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım.Doktor araştırıken burada bu ismi gördüm iyi ki de burada insanlar tecrübelerini paylaşıyorlar.Bunun faydasını gördüm.Resimlere baktım ama benim için önemli olan bende nasıl olacağıydı.O yüzden resimler önemli değil ben ce doktor zaten size en çok yakışanı yapmaya çalışıyor.
En azından görüşmeye gidebilirsin.Kafandaki tüm soruları sorarsın ve karar vermende bu kolaylık sağlar.

benimde 18 mayısta yağ enjeksiyonu ameliyatım var ufuk beye o kadar çok güvendim ki ben anlatamam bana öncesi sonrası fotoları gösterdi tam istediğim gibiydi çoookk mutluyum :dance:inşallah benmde öle olursa herşey süper gider ufuk bey o kadar ii bi dr ki bu arada doç. bunuda eklemeliyim çok tecrübeli ve yaklaşımı tavırları sakin oluşu herşeyi ile çok iyi bir dr. herkeze tavsiye ederim kızlar bana dua edin inşallah çok güzel geçsin ameliyat..ve sergu canım hiç korkma ufuk beye güven yerimseniben

Arkadaşlar Ufuk Bey'e burun estetiği yaptıran bana lütfen resim yollayabilirmi? öncesi ve sonrası olarak. lütfen. :Saruboceq:

Arkadaşlar Ufuk Bey'e burun estetiği yaptıran bana lütfen resim yollayabilirmi? öncesi ve sonrası olarak. lütfen:Saruboceq:

mrb nickimikedi bende senin gibiyim. bugün ufuk beyle mailleştik bakalım. yarın da arıycam. ama yinede kafamda soru işaretleri var. ewt arkadaşlar lütfen fotonuzu gönderinde bizide bilgilendirin.

Ben resimler ve albümler'de bir arkadaşımızın burun estetiğine rastladım,ufuk bilkay yapmış hoşuma gitti yakışmıştı bayana. ve 3000tl'ye yaptırmış. karcan arkadaşım sende bakarsan resimler&albümler bölümüne görürsün.

canım bakarken rast gelmiştim bende ama insan daha çok görmek istiyo.. bazılarıda silmiş. neyse ben ufuk beyle görüşüp gözümü karartıp ameliyat günümü bile aldım. ben şehir dışından gelicem bide bakalım nasıl olacak?

sağol nickimikedi7. allah nasip ederse 1 temmuzda ameliyat. ee sen ne yaptın? ne karar verdin?

valla ben aslında hemen yaptırcaktım ufuk beye 4 haziranda,ama başka bi sorunum çıktı ona masraf oldu, artık kış'a doğru allah nasip ederse

hayırlısı olsun. aslında en iyisi kışa doğru olmak. benim imkanlarım el verseydi bende kışın olacaktım. ya ben yüzyüze görüşmedim ufuk beyle hep telefonda görüştüm şehir dışında olduğum için. zaman daraldıkça panikte başladı bende. sen görüştün mü? nasıl bi izlenim edindin?

Kızlar Ufuk Bey'e göğüs küçültme ameliyatı yaptıran yok mu? O mu yoksa Cenk Görken mi karar veremiyorum.

X