-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Cok haklisin kadinlar kadinlari anlamasi gerekirken daha acimasiz yargiliyolar kac kisi var durust olmayi secip ne laflar soyleyenler rahatlikla ahkam kesiyolar ben anlamadim bu mantigi cok haklisin cok hak veriyorum sana baska care birakmiyolar malesef bizlerenelizciğim inan bana bundan 7-8 sene önceye kadar vücuduma sümük kadar yararı olmayan bişeyin derdine düşmeden yasadım. ama sonra gördüm ki insanlar kendine yalan söylenilmesinden hoslanıyor. Sonra bir karar verdim ben 16 yasında ki benim dedim. sonra bu operasyonu oldum. Ama hemcinslerimiz erkeklerden daha dominant bu konu da. Neymiş yalan söylüyormuşuz ! Dürüst değilmişiz herseyi anlatmalıymısız ! Sanki yapmadık hiç birini! Valla bu zamana kadar dürüsüt davrandım olmadı. Hee belki ben adamına denk gelmedim orası ayrı bunu görmezden gelen adamlarda var. Ama artık zamanımı dürüst pollyana olarak harcayamam
Bende dersimi aldim hayatimi pskolojimizi mahvettik beni affedicek tek kisi var oda Allah hesabimi sadece ona veririm ve sadece hesap soracak olan allah burda beni basklarinin elestirmesi zerre umrumda olmaz herkes kendi hayatina baksin ben onla bunla her halti yiyip gidip diktiriyimde kendimi birini yamiyim diyenlerden degilim bu hatayi bi kere isledik ve pismanligimizi hayatimizi mahvederek yasadik zaten bide insanlara aciklama yapmak zorunda degiliz herkes kendi hayatinin ahlak bekciligini yapsin kizlar bosverin skmayin caninizi tikayin kulaklariniziKızlar hepimiz kendi hayatımız neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Kimse diktirmek istemez zaten. Diktirmeden olacak gibi değilse başka çaresi yoktur. Herkes sanıyor ki her haltı yiyelim aman nasılsa bir enayi buluruz dikim de yapılıyor zaten keyfimize bakalım diyerek bu çorabı ördük başımıza. Dikimden haberim bile yoktu. Zaten yaşadığım insanla evleneceğimden zerre şüphem olsa yapmazdım. Cahilliğimin kurbanı oldum. Kötülük düşünmeyince insan... o yüzden şimdi en kötü senaryoya göre hareket ediyorum. Hayata yenik başladım ama ömrümün sonuna kadar bedel ödemek zorunda değilim. Bakire ile evlenip yıllar sonra ottan bottan sebepleri başına kalkan insanların bunu başa kalkmayacağına zerre inanmıyorum. Adam aldattı varsayalım karşısına geçip bunu haketmedim dediğinde mesela başına kalkmayacak mı :) hiç bir insan melek değil ben de değilim. Varsın kusurum bu olsun. Bu konu hariç her konuda dürüst olmam gerektiğine inanıyorum ama bu benim kendime bile itiraf etmekte zorlandığım sırrım. Rabbime sığınıyorum, kulları için yaşayanların da kendi tercihi saygı duyarım. Ayıbıma ayıp eklemeyecek inansansam eğer kimse de kusuruma bakmasın bu hata beni kötü bir insan yapmaz. Herkes kendi ayıbının farkında olup onu düzeltmeye çabalasa ve tekrarlamasa keşke. Ben dersimi aldım mı aldım önemli olan karşımdaki kişiye hata yapmamak bu hata benim hatam kendime karşı Rabbime karşı. Allah affetsin...
Buradan insanlara hırpalayıcı eleştiri yaparak insanlığa fayda sağladıklarını ve iyi niyetli olduklarını sanıyorlar. İyi niyet benim dinimde bu şekilde değil. İyi niyetli insan yapmışsın hata Allah affetsin seni yaşamın için hayırlı olan neyse güzel olacak olan neyse kalbini bir nebze huzura erdirecek neyse onu yapman, işlem olmak da olmamak da senin kararın saygı duyuyorum olmuşla ölmüşe çare yok, hayatını mahvetme diyendir. Yapmışsın hata sen hakettin oh çek şimdi diyen ya da git az derdin varmış gibi derdine dert ekle veya işlem yaptır sakın ha söyleme diyen değil. Hayat senin hayatındaki insanın tepkisini bilemem, nasıl bir ortamdasın aile yapını bilemem en doğru karar senin diyebilen iyi niyetlidir. Güzel ahlak içinde insanlığa sevgi barındıran ahlak bunu gerektirir. Tabi bu benim dinimde benim görüşümde. Aksini düşünenler de münakaşa ortamı yaratma gayretinde değil de saygı duyma gayretinde olmalı fikrimce. Bu insanların zararı kendine. Daha önce saydığım suçlar var ya yukarıda görmezden gelinen çarpıtılmaya çalışılan o eylemleri gerçekleştiren insanların bile avukatı var. Savunacak yeri yokken bile savunma yapma durumu var. O yüzden burada zararı kendine olan insanların kendini savunma haline kimse ağzını açıp bir şey diyemez. Zarımla ilgili yalan söylüyorum evet ruhumla ilgili değil kalbimle ilgili değil insanlığımla ilgili değil. Herkes hür, ben kimseye şunu yap nasıl diyemiyorsam buna hakkım yoksa, bu dünyaya yalnız gelip yalnız gidiyorsam, kendime verdiğim zarardan başkasına niye mahçup olayım niye bir başkası kendi hayatının yanlış konulmuş taşıyla ilgili değil de başkasının açığından hareketle kendini üstün görüp eleştiri yapabilsin? O hakkı vermiyorum kimseye. Hayat benim günah benim hesap vereceğim Allah affını dilediğim Allah...Bende dersimi aldim hayatimi pskolojimizi mahvettik beni affedicek tek kisi var oda Allah hesabimi sadece ona veririm ve sadece hesap soracak olan allah burda beni basklarinin elestirmesi zerre umrumda olmaz herkes kendi hayatina baksin ben onla bunla her halti yiyip gidip diktiriyimde kendimi birini yamiyim diyenlerden degilim bu hatayi bi kere isledik ve pismanligimizi hayatimizi mahvederek yasadik zaten bide insanlara aciklama yapmak zorunda degiliz herkes kendi hayatinin ahlak bekciligini yapsin kizlar bosverin skmayin caninizi tikayin kulaklarinizi
Canim biz buna durustluk degilde rahatlik genislik diyoruz bizler okadar rahat olamiyoruz demekki :))
Rabbim yaşatmasın kimseye ama kimse kınadığını yaşamadan ölmüyor. Kendi değilse en sevdiğinde. O yüzden hayatta olmuş olan hiç bir şeye şaşırmıyorum kınamıyorum. Çok yönlü düşünüp iyi tarafını bulmak gerekiyor hayatın. Yoksa hayat gerçekten zor.Kızlar size bir sey söyleyeyim mi bizi bizden başkası anlamaz en anlayışlısı bile gelse bu konuda yine anlayamaz başına gelmeyen bilemez cunku bunun ne demek olduğunu
Bende anlamiyorum gercekten ben durust oldum adama soyledim acik acik bunu adam soylediginde o adam tek bi kisimi dediginde yine genis genis ne diyolar acaba ben bunu soyluyebilcek kadar rahat degilim kendi icimde bunun utancini yasiyorum zaten bunun altinda eziliyorum evet bide vijdaniniz nasil rahat ediyo diyolar ya baskasinin hakkina girdik sanki cinayet isledik agzi olan konusuyo isteSorma cnm anlamıyorum çok garip geliyor tamam bir yanlışa düştük bir hata yaptık
şahsen ben bu şeyden utanıyorum ama bazıları bu yaptığı şeyden gurur duyuyor gibi anlatıyor :)))
Yani düşünsene karşına çıkan herkese benim ilişkim oldu tecrübeliyim :) adamın gözüne soka soka bak tecrübeliyim :)))
Ben erkek olsam kabul edeceğim varsada kabul etmem bu ne genişlik gurur duyar gibi anlatıyor derim:) Demekki yaptığından memnun pişman değil utanmıyor derim acaba bende bir şansımı denesemmi derim :) Hata yapılır ama önemli olan ders almak allah bile pişmanlığı kabul ediyor Tövbe edip üzerini kapatıp allahtan af dilemek varken millete yaymaları çok garip geliyor:) Böyle birseyi yasayıpta gurur duymak çok ayrı birsey ben o kafaları anlayamıyorum :)
Hep bu avrupa özentiliğinden kaynaklanıyor malesef:) Birde hani böyle öneride bulunuyorlar ya gerçekten kopuyorum
çok aşırı saf bir kız olmadığı sürece kimsenin onları dikkate almayacağını hatta komik geldiklerini anlayamıyorlar :)
Birde vicdanınız nasıl kaldırıyor demeleri ayrı bir komediBir kere eşimden önceyse onu hiç alakadar etmez bile
Adam öldürmedim kimsenin hakkına girmedim neden vicdanım rahat olmayacak valla inanılmaz rahatım :)
Kendimi orjinal bakire gibi hisediyorum valla iyiki yaptırdım şükür :)
Ne zaman yaptıracaksın canim ben mayıs ıcın randevu aldım ozelden yaz banaKızlar yakın zamanda bu operasyonu geçirmek isteyen var mı aranızda? Bende yaptırmak istiyorum. Destek olma amacıyla yalnız gitmek istemiyorum..
Bozulmuş olabilir doktor kontrolüne gitmelisin bence yine de3 senelik dikilmiş kızlılk zarı sürtünme ile kan gelirse bozulurmu bilen var mı ??
Ahh işte ama çok uzaktayım uçakla gitmiştim 3 sene önce. Burda güvenemem kimseye. Dahada bozarlarsa çünkü ucu çok az girdi çıktı düğünde azcık kanasa yetecekBozulmuş olabilir doktor kontrolüne gitmelisin bence yine de
Açıklık ne kadar o önemli hala kapalı mı yoksa bütünlük bozulmuş mu esneklik kazandırdı mı? Bu soruların cevabını doktor verebilir sadeceAhh işte ama çok uzaktayım uçakla gitmiştim 3 sene önce. Burda güvenemem kimseye. Dahada bozarlarsa çünkü ucu çok az girdi çıktı düğünde azcık kanasa yetecek
Ahh işte ama çok uzaktayım uçakla gitmiştim 3 sene önce. Burda güvenemem kimseye. Dahada bozarlarsa çünkü ucu çok az girdi çıktı düğünde azcık kanasa yetecek
Adet değilim ayna ile baktım yine ama orası çok şişti sürtünmekten acayip yanıyor su tuttum. Parmak kadar delik vardı ama şimdi oda görünmüyor kapalı gibiÇok ilginç ben zor diye bozuluyor diye biliyordum hatta doktorda bana öyle demişti
Burda dikim yaptıran kızlar zor ilişkiye girdiler öyle kolay bozulmaması gerekmiyormu :\
Adet olmussundur belkı? öyle kolay bozuluyormuydu yaa
Olmazsa burada bir doktora göstereceğim artık. Emin olmak zorundayım..Açıklık ne kadar o önemli hala kapalı mı yoksa bütünlük bozulmuş mu esneklik kazandırdı mı? Bu soruların cevabını doktor verebilir sadece
Anlarlar diye düşünüyorum göster bence de canımOlmazsa burada bir doktora göstereceğim artık. Emin olmak zorundayım..
Bence de en doğrusu doktora görünmen cnm ne desek yalan olur cunku ama parmak kdr delik olup şimdi o da kapalı olması nasıl bir sey ben tam anlamadım aslında demek istediğini sana oyle geliyo da olabilir belkiAdet değilim ayna ile baktım yine ama orası çok şişti sürtünmekten acayip yanıyor su tuttum. Parmak kadar delik vardı ama şimdi oda görünmüyor kapalı gibi