Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Hayır devlet kaydı falan yok tek görmesi gereken para :) sen yinede bi ara bilgi al. Hasta kayıt formu oluyor oda kendi bünyelerinde saklı kalıyor
Teşekür. Yüzyüze görüşmeye gideyim önce resmiyete bildirmiyorsa yaptıracam. Siz turgay karakayaya mı kalıcı diktirmiştiniz . İlişki oldumu sonuç merak ediyorum

Teşekür. Yüzyüze görüşmeye gideyim önce resmiyete bildirmiyorsa yaptıracam. Siz turgay karakayaya mı kalıcı diktirmiştiniz . İlişki oldumu sonuç merak ediyorum
Resmi birşey yok ama kendilerinden duyman daha iyi. Sadece bir form dolduruyorsun oda normal. Evet turgay beye gitmiştim bende 1 ay oluyor. Hazırlıklı git seni işlem için hemen ikna edebilirler :) ilişki olmadı daha ve uzun sürede olmayacak. Umarım o gün geldiginde güzel haberler verebilirim. Burda turgay beye gidip sonuç alan arkadaşlar var yazmışlardı.

Canım bir ay bitince normal sekılde oturabılıyosun hayatına devam ediyorsun dımı

Bu olaydan eşinin haberi varmı hayatim kurtuldu demişsin de eşine saygın yoksa kapalıysan kapalıliga saygın olsun midem bulandı şuan

Bu olaydan eşinin haberi varmı hayatim kurtuldu demişsin de eşine saygın yoksa kapalıysan kapalıliga saygın olsun midem bulandı şuan
Bu isin kapalılığa saygıyla ne alakası var. Kapalılığa mı saygı duyulur ? Kapalı-açık herkesin kendine. İnsanlığa saygı duyulur. Miden bulandıysa soda iç

Bu isin kapalılığa saygıyla ne alakası var. Kapalılığa mı saygı duyulur ? Kapalı-açık herkesin kendine. İnsanlığa saygı duyulur. Miden bulandıysa soda iç
Sana yazmadım her boku yiyip burda mide bulandirici konular açacağına kuran aç ta oku ufkun açılsın gerizekli

Kapalılığa şu şekilde saygı duyulur aptal insan kapalı bi insan allahın kuralarına uyar günahlardan sakınır zinanın ne oldugunu biliyormusun sen ?

Sen müslümanlığı cehalet diye tanımlıyorsan acınacak durumdasın demektir !
Sakin olur musun G Garen ... ilk değil son da olmayacak kulak asma... ülkemiz müslümanlarla dolu ve hepsi dört dörtlük uyguluyor :) burada kalp kırmak başkasının ayıbından kendilerine pay çıkarıp kendilerini üst seviye yaratılmış ilan edebilirler. Çünkü onlar Allah’ın hatasız kulları... o yüzden sakin ol

Beni niye etiketliyorsun salak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…