- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
En son cümleyi okuyana kadar ne güzel yazmış diyordum.Bu arada ordan yanlis anlasilmis olabilir bu durumdan hicbirimiz mutlu degiliz buyuk bi pismanlik icindeyiz keske hickimse dusmese bu hataya. Ama hayatimiza devam etmeye calisiyoruz bi sekilde. Durumumuzdan ovünmuyoruz yani guzel bisey degil yaptigimiz.. ama siz de nolur anlayin erkekler mecbur birakiyo iste.
@ohlala
Yorulmadiniz mi artik yargilamaktan? Ne yapabilirim su an siz söyleyin napim intihar mi ediyim? Bi cozumu var ona gidiyorum napim? Ben cok mu mutluyum evet erkeklr mecbur birakiyo yoksa zaten su an bu pismanligi yasamazdk.En son cümleyi okuyana kadar ne güzel yazmış diyordum.
Erkekler mecbur bırakıyor nasıl bir saçmalık, ne demek mecburiyet...
Yanlış yere çekip tepki gösteriyorsunuz. Bundan asla pişman olmayabilirsiniz, bu durumdan mutlu da olabilirsiniz.Yorulmadiniz mi artik yargilamaktan? Ne yapabilirim su an siz söyleyin napim intihar mi ediyim? Bi cozumu var ona gidiyorum napim? Ben cok mu mutluyum evet erkeklr mecbur birakiyo yoksa zaten su an bu pismanligi yasamazdk.
Hanımefendi tercih etmek sayılmaz diye düşünüyorum insan hata yapabilir, bu hatanın sonuçlarının farkında olamayacağı bir ruh halinde olabilir. Kimse bilinçli olarak bu durumda değil. Kimse derken bu durumdan pişmanlık duyan... bir çoğunun yaşı küçükken yine bir çoğunun da boşluğundan faydalanan insanlarla karşılaşmış olmasından sebep başına böyle şeyler gelmiş olabilir. Erkekler mecbur bırakıyorsa arkadaşın demek istediği şudur; bu çorabı kimse bile isteye ve tek başına kimse başına örmedi bunu yaşanılan erkeğin de çekmesi gerekirken vicdanı cız etmeden yüz üstü bırakan erkek, daha sonra evlenme kararı alıp yapılan hatadan sebep ruhu mahvolmuş, pişman, tövbe etmiş, Allahından af dilemiş, belki Allah katında ak pak olan bir kadının evlendiği erkeğin sadece daha önce yaşadığı ve Allah’ın affedebildiği bir günahıyla (ki eşini aldatan insanlardan bahsetmiyorum tövbesinde samimi olanlardan ve eşine ya da hayatındaki insana yanlışı asla olmayan olmayacak olanlardan bahsediyorum) yine o kadına psikolojik ve belki fiziksel şiddet uygulayan erkek eş... bu iki erkek sizce de biri çelme takıp düşüren, diğeri düşene tekme atan değil mi bilmiyorum ama şu durumda kadınlar mecbursa bence de bu iki erkek zihniyetinden dolayı mecbur işlem yaptırmaya... Tartışma anlamında yazmıyorum asla. Sadece başına gelmeyen insanın olayın derinliğini gerçekten doğru şekilde anlaması mümkün değil. Siz de haklısınız kendinizce. Size göre istemesek yaşamazdık bu da aslında doğru. Ama takdir edersiniz ki şeytan da boş durmuyor o an hiç kimsenin gözünde kötü bir senaryo belirmemiş, yaşadıkları insanla evleneceklerine çok inanmışlardır eminim. Tercih sonuçlarına katlanmayı göze almayı da içinde barındırırken, kimse sonucunun bu olabileceğini düşünmediyse tercihten sayılır mı gerçekten bilmiyorum ama sayılmayacağını düşünüyorumYanlış yere çekip tepki gösteriyorsunuz. Bundan asla pişman olmayabilirsiniz, bu durumdan mutlu da olabilirsiniz.
Belki bende bekarım erkek arkadaşımla bunu yaşıyorum veya yaşadım yada x.
Siz kakasınız demişim gibi algı yaratmayın lütfen. Sizin bedeniniz ve tercihiniz hiç kimseyi bağlamaz.
Tepki gösterdiğim şey , erkekler mecbur bırakıyor demeniz. Bu sizin tercihiniz benim tercihim onun tercihi, mecbur bırakıyor demeniz yanlış geldi bana.
Söylediklerinizin hepsine katılıyorum. Bu insanlar için varolan bir şey ve herkes medeni halini gözetmeksizin bunu istediği kişiyle yaşayabilir. Ben çok temizim diğerleri pis demiyorum. Bu eylemi pislik olarakta görmüyorum açıkçası, hatta ve hatta nasıl yapıyorsunuz ya öykk pisler diyenleri de şiddetle kınıyorum.Hanımefendi tercih etmek sayılmaz diye düşünüyorum insan hata yapabilir, bu hatanın sonuçlarının farkında olamayacağı bir ruh halinde olabilir. Kimse bilinçli olarak bu durumda değil. Kimse derken bu durumdan pişmanlık duyan... bir çoğunun yaşı küçükken yine bir çoğunun da boşluğundan faydalanan insanlarla karşılaşmış olmasından sebep başına böyle şeyler gelmiş olabilir. Erkekler mecbur bırakıyorsa arkadaşın demek istediği şudur; bu çorabı kimse bile isteye ve tek başına kimse başına örmedi bunu yaşanılan erkeğin de çekmesi gerekirken vicdanı cız etmeden yüz üstü bırakan erkek, daha sonra evlenme kararı alıp yapılan hatadan sebep ruhu mahvolmuş, pişman, tövbe etmiş, Allahından af dilemiş, belki Allah katında ak pak olan bir kadının evlendiği erkeğin sadece daha önce yaşadığı ve Allah’ın affedebildiği bir günahıyla (ki eşini aldatan insanlardan bahsetmiyorum tövbesinde samimi olanlardan ve eşine ya da hayatındaki insana yanlışı asla olmayan olmayacak olanlardan bahsediyorum) yine o kadına psikolojik ve belki fiziksel şiddet uygulayan erkek eş... bu iki erkek sizce de biri çelme takıp düşüren, diğeri düşene tekme atan değil mi bilmiyorum ama şu durumda kadınlar mecbursa bence de bu iki erkek zihniyetinden dolayı mecbur işlem yaptırmaya... Tartışma anlamında yazmıyorum asla. Sadece başına gelmeyen insanın olayın derinliğini gerçekten doğru şekilde anlaması mümkün değil. Siz de haklısınız kendinizce. Size göre istemesek yaşamazdık bu da aslında doğru. Ama takdir edersiniz ki şeytan da boş durmuyor o an hiç kimsenin gözünde kötü bir senaryo belirmemiş, yaşadıkları insanla evleneceklerine çok inanmışlardır eminim. Tercih sonuçlarına katlanmayı göze almayı da içinde barındırırken, kimse sonucunun bu olabileceğini düşünmediyse tercihten sayılır mı gerçekten bilmiyorum ama sayılmayacağını düşünüyorum
Anladım anladım sizi ben. Haklısınız evet ama söylediğim gibi kimsenin aklı selim anına denk gelmemiştir bu olaySöylediklerinizin hepsine katılıyorum. Bu insanlar için varolan bir şey ve herkes medeni halini gözetmeksizin bunu istediği kişiyle yaşayabilir. Ben çok temizim diğerleri pis demiyorum. Bu eylemi pislik olarakta görmüyorum açıkçası, hatta ve hatta nasıl yapıyorsunuz ya öykk pisler diyenleri de şiddetle kınıyorum.
Bir hata yapıldıysa 2 taraflı yapılmıştır doğru fakat erkekler mecbur bırakıyor lafından anladığım şu, illa yatmak istiyorlar ısrar ediyorlar, ay iyi tamam diyoruz sonunda gibi bir intibah yarattı bende. Biz tercihlerimizi yapabilecek varlıklarız, yanlış yapıyorsakta canımız istediği için yapıyoruz. Erkekler mecbur bırakıyor lafı kadınları çok alçaltıcı bir cümle fikrimce. Bir kadın sırf sevgilisi s*x s*x s*x diye tutturuyor diye mi bunu yapıyor yani.
Sizde anladınız inşallah söylediğimi. BÜTÜN KADINLARA Sevgiler
Cnm bence Boğazmanzarasının erkekler mecbur bırakıyor dediği şey bu olayı birlikteliği yasamak degil bu işleme ameliyata erkekler mecbur bırakıyor demek istedi gibi geldi bana yanlış mı anladımAnladım anladım sizi ben. Haklısınız evet ama söylediğim gibi kimsenin aklı selim anına denk gelmemiştir bu olaymaalesef
Ben de o şekilde algılandım canım da arkadaş başka boyutundan değerlendirmiş o yüzden o konuda haklısınız dedim. Boğazmanzarasının söylediğinden sebep değil yani. Mecbur kalıyoruz evet hem toplum hem erkekler yüzünden onu ben de savunuyorum her zaman. Allah’ın affedebildiği şeyin hesabını kulların sormasına karşıyım. Kucak açabilecek yürekleri olmadığı için kendi egolarına yenik düşüp, bize bunu yaşatıyorlar.Cnm bence Boğazmanzarasının erkekler mecbur bırakıyor dediği şey bu olayı birlikteliği yasamak degil bu işleme ameliyata erkekler mecbur bırakıyor demek istedi gibi geldi bana yanlış mı anladım
Aynen cnm keşke onların yanına bu işlere girişmeden olduğu gibi gidebilseydik Allah hepimize yardım etsin inşBen de o şekilde algılandım canım da arkadaş başka boyutundan değerlendirmiş o yüzden o konuda haklısınız dedim. Boğazmanzarasının söylediğinden sebep değil yani. Mecbur kalıyoruz evet hem toplum hem erkekler yüzünden onu ben de savunuyorum her zaman. Allah’ın affedebildiği şeyin hesabını kulların sormasına karşıyım. Kucak açabilecek yürekleri olmadığı için kendi egolarına yenik düşüp, bize bunu yaşatıyorlar.
Amiiiin inşallah canımAynen cnm keşke onların yanına bu işlere girişmeden olduğu gibi gidebilseydik Allah hepimize yardım etsin inş
Benim 4 tane arkadaşım kızlık zarı dikimi yaptırdı hepsi de çok memnun kaldılar ben de gitmeyi düşünüyorum sonra yine yazarım izlenimlerimi ancak çok güveniyorumAmin canım amin
Vereceğiz cevapları biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. Yapanlara geçmiş olsun da yaptırmayı düşünen kızlarımıza anlayışınıza sığınarak birkaç cümle söyleyeceğim. Dürüst olun arkadaşlar dürüst. Dürüstlük en büyük erdemdir, insanın zarından daha kıymetli hazinesidir. Ne yaşadıysanız arkasında durun. Sizi hatalarınızla, günahlarınızla "gerçekten" sevecek adamlar bulun. Bakire değilsin evlenemem diyen adam sevmeyen adamdır. Bırakın zarı, insanlar aşkları uğruna kolu, bacağı olmayan insanlarla mutlu evlilikler yapıyor. Aşk budur, kabulleniştir. Cinsellik ise tercihtir, isteyen evlenmeden yapar isteyen evlenince. Neyi seçtiyseniz arkasında durun. Ya da arkasında duramayacağınız şeyleri yapmayın. Diktirince bakire olmuyorsunuz üzgünüm. Diktiren kimse bakire değil, olmadı da. Resmen dolandırıcılığın bir çeşidi sadece. Eşiniz sizi böyle kandırsa ne yapardınız? Ömür geçireceğiniz adama bu yapılır mı ya, sevdiğiniz adamları nasıl kandırmayı vicdanınız kaldırıyor... Böyle yalanlarla dolanlarla başlayan evliliklerden bir cacık olmaz, ben size diyeyim.
Evet minik bir delik olması normal cnmMerhaba diktirdikten sonra görünümü nasıldı onu merak ediyorum bende diktirdim yani aynadan baktığında bende delik görünüyor normal mi
yalnız gitme zaten insan kendini cok kötü hissediyor. şahsen ben merdiven altı bir klinikte kürtaj oluyormusum gibi hissetim. Ama böyle hissetmemin cok önemli sebepleri vardı. Sırrını bilen biri yanında olursa daha iyi oluyorsun emin ol.