:) gerçekten niyetiniz nedir? Dünya mükemmel bir yer değil, herkes kendi şartlarına göre yaşamaya çalışıyor. Sizin şartlarınız ona müsaitmiş öyle yapmışsınız bizlerin hayatı buna müsait bunu yapıyoruz demek ki. Dünyayı sizin kadar tozpembe göremiyorum şahsen ben. Öz baba çocuğuna tecavüz edebiliyor, evli kadın ve erkekler eşlerini aldatabiliyor, cinayetler kolayca işlenebiliyor, adam eşini başka erkeklerle paylaşabiliyor vs vs dünya böyle bir yer... herkesten kötülük gelebilen bir yer. Ve siz diyorsunuz ki bi hata yapmışsınız bu sizi namussuz yapmaz söyleyin gitsin. Çocuğunu karısını hiç düşünmeden öldürebilen insanlar var ve çok basit nedenler ile... Herkesin şartları sizinkiyle benimkiyle aynı olamaz ben size niye söylediniz diyemem siz bize niye söylemiyorsunuz diyemezsiniz. Hatalar yapılmış, yapılabilir düşmez kalkmaz bir Allah’tır, herkes de kendi kuyusundan çıkış arayabilir bu da hakkıdır. Allah ile kendi arasındadır. Sizin müdahale etme çabanızı anlamıyorum. Siz anladığım kadarıyla mükemmel insanlarsınız. Hayat şartlarınız da mükemmel. Sadece dürüst olmuş olmak mükemmel yapmış sizleri. Velev ki ben size uydum evleneceğim adama anlattım bir şey olmayacağına inandım o da saplantılı aşık çıktı o güne kadar farketmedim ve hazmedemedi beni öldürdü bunun mesuliyetini alacak kadar fikirlerinize güvenmenize şaşıyorum. Dediğim gibi kötüyü vaktinde düşünmediğim için başıma bu geldi şimdi hayatı tozpembe göremiyorum en kötüsünü düşünerek hareket etmek zorundayım. İnsanın başına her şey gelebilir herkesten kötülük de gelebilir binlerce haber okuyup çevremizde de o kadar örneğini görüyoruz maalesef. Başıma bunların geleceğini bilmeden bi hata ettim başıma şu an ne geleceğini bilmeden söylediğiniz şekilde davranamam. Her doğru her yerde söylenmez.