- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Bu ne kadar esneklik kazandırdığı ile ilgili canım bunu da biz bilemeyizDaha gidemedim ama kendim baktım küçük bir çentik var acaba kanarmı gene düğünde
Doktorum küçük çentik sorun olmaz dediBu ne kadar esneklik kazandırdığı ile ilgili canım bunu da biz bilemeyiz
Sorun olmaz dediyse evham yapma canım o zamanDoktorum küçük çentik sorun olmaz dedi
Ben yinede burda bir doktora görünecem bakirelik muayenesi istiyorum diye kanarmı evlenince sorcam içim rahat olsunSorun olmaz dediyse evham yapma canım o zaman
Zihnini rahatlatmak için en iyisi aslında canım. İnşallah güzel şeyler duyarsınBen yinede burda bir doktora görünecem bakirelik muayenesi istiyorum diye kanarmı evlenince sorcam içim rahat olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım :)Turgay beyin asistanıda öyle söyledi. Gidin herhangi bir jinekoloğa görünün orda . Ameliyat olduğunuzu hiç söylemeyin bakireyim diyin anlamayacaktır dedi. Gidecem bu hafta bir fırsat bulup
Canim merak ettim bızı de bilgilendirır misinTurgay beyin asistanıda öyle söyledi. Gidin herhangi bir jinekoloğa görünün orda . Ameliyat olduğunuzu hiç söylemeyin bakireyim diyin anlamayacaktır dedi. Gidecem bu hafta bir fırsat bulup
Canım diğer başlığa yazdımCanim merak ettim bızı de bilgilendirır misin
Tamam canım sagolCanım diğer başlığa yazdım(
Duygularıma tercüman olmuşsunuz aynen bende öyle düşünüyorum yargılayanlarda empati yeteneği yok gerçektenBence bu tarz kişilere kendimizi anlatmak zorunda değiliz ve zerre kadar iyi niyetle yapılmış bir yorum olduğunu da düşünmüyorum..
O kadar büyük sorunlar varki dürüst olunması gereken buna gelene kadar onları yadırgasınlar bir zahmet !!!
Allah pişman olup tövbe edin üzerini örtün diyo gidip millete yayın kendinizi reklam edin demiyo kaldıki erkeklerde sütten çıkmıs ak kaşık değil.
Hata bizde bu taz kötü niyetli insanları kaideye alıp cevap veriyoruz ..
Allahtan baska kimseye hak borcumuz yok kaldıki çogu kız tek bir kişiyle ve bir kez yasadı ve yanlışından döndü ama insanların bakış acısını bildikleri için bu kişiler kendinizi reklam edip herkese yayın herkesi huzursuz edin hayatınız mahvolsun diyorlar bu kadar açık ve net
Canım açtım başlığa yazdım bozulmamış henüz :))Tamam canım sagol
Ahh keske meslek edindigimiz kadar empati yapmayi da ögretseler universitelerde degilmi... keske bi dusunseniz bu kizlar cok mu merakli sadist falan mi da bicak altina yatiyo diye..Aslında tavsiyenize yıllar önce uymuşum bakın Allah'ın işine... Çalışıp öğretmen oldum, "dürüst ve kibar" insanlar yetiştirmeye çalışıyorum. Ondan sanırım biraz da üzülüyorum gençliğin haline, kendimce tavsiyeler vermeye çalışıyorum işte. Tam da dediğiniz gibi faydalı olmak adına. Bilirsiniz sadece okullar değildir öğrenme yeri. Meslek hastalığı diyebilirsiniz farketmez. Bir yerinden tutan olursa diye sözümü esirgeyemiyorum. Benimki de sadece bir öneriydi
Açıkçası empati yapabildiğim için bir insanı kandırmanın yanlış olduğunu söylemiştim. Dediğiniz gibi keşke herkes empati yapabilse. Herkes dürüst olurdu...Ahh keske meslek edindigimiz kadar empati yapmayi da ögretseler universitelerde degilmi... keske bi dusunseniz bu kizlar cok mu merakli sadist falan mi da bicak altina yatiyo diye..
Peki sizi kan damlasi icin alan adamla mutlu musunuz?Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Ooo ıyı bari kanama olur dedi mi doktor tekrardan canimCanım açtım başlığa yazdım bozulmamış henüz :))
Evet sanırım...Peki sizi kan damlasi icin alan adamla mutlu musunuz?
Hayır devlet kaydı falan yok tek görmesi gereken para :) sen yinede bi ara bilgi al. Hasta kayıt formu oluyor oda kendi bünyelerinde saklı kalıyorGizli mi kalır yoksa devlet kaydına geçiyor mı ?