Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Turgay beyin asistanıda öyle söyledi. Gidin herhangi bir jinekoloğa görünün orda . Ameliyat olduğunuzu hiç söylemeyin bakireyim diyin anlamayacaktır dedi. Gidecem bu hafta bir fırsat bulup

Turgay beyin asistanıda öyle söyledi. Gidin herhangi bir jinekoloğa görünün orda . Ameliyat olduğunuzu hiç söylemeyin bakireyim diyin anlamayacaktır dedi. Gidecem bu hafta bir fırsat bulup
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım :)

Duygularıma tercüman olmuşsunuz aynen bende öyle düşünüyorum yargılayanlarda empati yeteneği yok gerçekten

Ahh keske meslek edindigimiz kadar empati yapmayi da ögretseler universitelerde degilmi... keske bi dusunseniz bu kizlar cok mu merakli sadist falan mi da bicak altina yatiyo diye..

Ahh keske meslek edindigimiz kadar empati yapmayi da ögretseler universitelerde degilmi... keske bi dusunseniz bu kizlar cok mu merakli sadist falan mi da bicak altina yatiyo diye..
Açıkçası empati yapabildiğim için bir insanı kandırmanın yanlış olduğunu söylemiştim. Dediğiniz gibi keşke herkes empati yapabilse. Herkes dürüst olurdu...

Peki sizi kan damlasi icin alan adamla mutlu musunuz?

Merebaa bende doktor Turgay Karakaya kalıcı flap yöntemi istiyorum ama yabancı uyrukluyum vizem geçti oturma iznim yok. Yaparmı acaba varmı yaptıran benim gibi olup arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…