- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Gökçen Erdoğan’ı düşünüyorum ben geçici için canımGecicide kime yaptirabilirim burda yaptiranlar varsa yazabilirmi cok acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gökçen Erdoğan’ı düşünüyorum ben geçici için canımGecicide kime yaptirabilirim burda yaptiranlar varsa yazabilirmi cok acil
Esra demir yüzer le konustum gatanti veriyo kalici icin bilmiyorum ne yapsamGökçen Erdoğan’ı düşünüyorum ben geçici için canım
Esra demir yuzer ve gokcen erdogan arasinda kaldim bendeEski yorumları okuyunca geçicide sonuç alanları görmüştüm bence geçiciler kesin kanıyormuş sanki
Adet kani gibi normal kan oldu birkaç pıhtı hatta sonra ertesi gün bir kac damla kan geldiIkınırken ıkındıktan sonra çok çok kanarsa bozulmuştur diyodu doktor 1-2 damlayla bozulmaz
Hepsi garanti verdiğini söylüyor canım ama kalıcı olma derim Ankarada olacaksan. Esra Demir yüzer i de geçici için düşünebilirsin ama burada en çok gökçen Erdoğan ı duydum sonuç alanlarla da görüştüm kanama sonrası da sohbet ettik ve memnunlar. Geçiciyi her doktor yapıyor merak etme yaparım diyenEsra demir yüzer le konustum gatanti veriyo kalici icin bilmiyorum ne yapsam
Gokcen erdogana gecicimi yaptirmislarHepsi garanti verdiğini söylüyor canım ama kalıcı olma derim Ankarada olacaksan. Esra Demir yüzer i de geçici için düşünebilirsin ama burada en çok gökçen Erdoğan ı duydum sonuç alanlarla da görüştüm kanama sonrası da sohbet ettik ve memnunlar. Geçiciyi her doktor yapıyor merak etme yaparım diyen
Evet geçici yaptırdılar en az 10 kişi gördüm hepsinin kanaması da olduGokcen erdogana gecicimi yaptirmislar
Sendemi gecici dusunuyosun canım bayadir burdasin sanirim cok eski mesajlarda da varsinEvet geçici yaptırdılar en az 10 kişi gördüm hepsinin kanaması da oldu
Anlasilmiyomus canimYaa geçicide ya sürterse fala anlaşılma imkanı yok mu
Uzun süredir buradayım evet geçici planlıyorum bakalım hayırlısıSendemi gecici dusunuyosun canım bayadir burdasin sanirim cok eski mesajlarda da varsin
Anlaşılsa illa o kadar kişiden duyardık canım sanmıyorum.Yaa geçicide ya sürterse fala anlaşılma imkanı yok mu
Hangi sehirdesin bnm temmuza kadar vaktim varUzun süredir buradayım evet geçici planlıyorum bakalım hayırlısı
Ankara’dayım benim de yaz sonuna doğru düğün canım. İnşallah atlatırız.Hangi sehirdesin bnm temmuza kadar vaktim var
Insallah canim hangi doktor dusunuyosun birbirimize yardimci olalimAnkara’dayım benim de yaz sonuna doğru düğün canım. İnşallah atlatırız.
Gökçen i düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun daInsallah canim hangi doktor dusunuyosun birbirimize yardimci olalim
Adet kani gibi biraz kan geldi bugunde bir iki damla kan doktora sordum ya esnemistir yada dikişlerden biri açılmıştır dedi korkuyorumIkınırken ıkındıktan sonra çok çok kanarsa bozulmuştur diyodu doktor 1-2 damlayla bozulmaz
Muayeneyle anlaşılır herhangi bi doktora gidebilirsin bence2gün önce erkek arkadaşımla birlikteydim yeni tanışmıştım aramızda bir şey olmadı diyor ama ben alkolün etkisindeydim yeni tanıdığım birine güvenerek hata yaptım belki onunla içerek ama kesinlikle olmadı bir şey diyor ben bakireydim bu yüzden inkar ettiğini düşünüyorum vajinamda değişikliller olduğunu düşünüyorum Turgay beye kontrol muayenesi için giden var mı aranızda kızlar kesinlikle karşı değilim bir zar benim hayatımı bitirmez ama daha özel en azından daha uzun yıllar tanıdığım insanla olsun alkol altında olsun istemem şüphelerim var muayene ile anlaşılabilir mi ailemin hiçbir şeyden haberi yok çok korkuyorum öğrenirlerse beni yaşatmazlar istediğim kadar iradem dışında olduğunu söyleyeyim lütfen bir akıl verin
Muayeneyle anlaşılır herhangi bi doktora gidebilirsin bence