- 3 Mayıs 2015
- 18
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Ben miMerhaba en son gideceğini söylemişsin nasıl geçti oldu mu? Bende düşünüyorum ama çok korkuyorum birde benimde tekrar kontrole gitme şansım olmayabilir nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum.sen anlatirmisin nasıl geçti
Yok canım daha gitmedim aralık ocak gibi gitmeyi düşünüyorum nasip olursa anakaradayım benEvet yanlış mi anladım acaba
Daha önce oldum evet ama tutmadı başka bir doktor yapmıştı şuan da tutgayı düşünüyorum şandımı onda deneyeceğim bakalım ne olacak.Evet yanlış mi anladım acaba
Bende artık turgay bey diyorum zaten başka da doktor yokki ama hem korku hem gidiş geliş nasıl olacak hem hadi ayarladım bi defa gittim so ra kontrole nasıl gidicem. Istanbul gidince yerini nasil bulucam kafamda deli sorularDaha önce oldum evet ama tutmadı başka bir doktor yapmıştı şuan da tutgayı düşünüyorum şandımı onda deneyeceğim bakalım ne olacak.
O göz kararacak korkma dan gideceksin. Diğer korkudan daha iyidir en azından canım ayrlarsın bi şekilde merak etmeBende artık turgay bey diyorum zaten başka da doktor yokki ama hem korku hem gidiş geliş nasıl olacak hem hadi ayarladım bi defa gittim so ra kontrole nasıl gidicem. Istanbul gidince yerini nasil bulucam kafamda deli sorular
Kızlar ben 1 ay 2 gün önce Turgay beyde bu işlemi oldum düne kadar o bölgemde darlık hafif de olsa batma hissediyordum ama bugün sanki o bölgem genişledi yürürken hiç işlem olmuş gibi olmuyor...aynadan bakıyorum hiçbir şey de anlamıyorum doktor zarımın biraz daha iç kısımda olduğunu söylemişti ama korkuyorum.kontrolümvar ama uzak olduğu için gidemiyor
Bende turgay hocada işlem yaptırdım 1İki ay mı kaldı düğününe ya çok az kalmış. İnşallah tutar ki çok dikkat et ameliyattan iki hafta kadar hep yat dinlen fırsatın varsa tabi bide geçici düşünmedin mi canım
ben de turgay hocaya ıslem yaptırdım canım bugun 6.gunum ara ara batma ve kucuk lekelenmeler kanamalar oluyor, oturmak cok sıkıntı sankı heran zarar gelecekmıs gibi. Onun harıcı rahat ve acısız bır ıslemOhh rahatladım gerçekten 2 senede biriktirdim paramı başka şansım yok zaten randevumu aldım gidiyorum haftaya. Kontrole gitme şansım olmayacak ama ?? Nasıl anlarım tuttumu ??
6.gnünde misin canım aman dikkat et. Ne yapıyosun süreklli yatıyomusun nasıl bakıyosun kendşne canım. Nerden gittin istanbula ben aralığın illk haftası adetten sonra gidiyorum Ankaradan inşallahBende turgay hocada işlem yaptırdım 1
ben de turgay hocaya ıslem yaptırdım canım bugun 6.gunum ara ara batma ve kucuk lekelenmeler kanamalar oluyor, oturmak cok sıkıntı sankı heran zarar gelecekmıs gibi. Onun harıcı rahat ve acısız bır ıslem
Merhaba ben burayi pek kullanmayi bilmiyorum yeni üye oldum ben turgay karakaya da kalıcı kizlik zari diktirdim 1 ay sonra kendi memleketimde ki bir doktora tutup tutmadigini ogrenmek icin gittim hayatimda gördüğüm en iyi kizlik zari dikimi dedi ve cok övdü cok stresli günler yaşadım bende sizin gibi ama çoğu gitti azi kaldiBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Katılıyorum.. Çok istemsiz bilinçsiz bir şekilde nasıl olduğunu çok anlamadan bekaretimi kaybettim.. Çok düşündüm uykusuz kaldım ve hymenoplasti yaptırdım kalıcı.. 20 gün sonra nikahım var.. Düğüne kadar birlikte olmayı düşünmüyorum belki düğünden sonrada.. O kadar çok çektimki bunun stresini.. Sormak istediğim yakınlaşmak isterse eşim birlikte olmadan da anlaşılır mı.. Dikişler kaybolur mu.. Daha önce sevmiştik.. Şimdi nikahtan sonra sevişmek isterse anlaşılır mıkızlar konunun başlığına uygun bilgi paylaşımında bulunun lütfen. Bu forumun kurulma amacı birbirinizi gömmek değil destek olmaktır. Herkesin kendine göre düşüncesi var ve herkes de buna saygı duymalı. hymenoplasti konusu altına '' bence dürüst olun, bunu yaptırmak çok saçma'' gibi ifadelerde bulunmak inanın yardımcı olacak sözler değil! Kadın kadına destek olacağı yerde köstek oluyor !
Yeni mi oldun ne zaman oldun ben de yeni oldum benimki de tuttu şükür. 32.günüm bugün ama hala Ağrısı devam ediyor bence biraz daha sabret beraber olma daha tazeyse ağrısı da vardır bırak düğüne düğüne kadar olma sakınKatılıyorum.. Çok istemsiz bilinçsiz bir şekilde nasıl olduğunu çok anlamadan bekaretimi kaybettim.. Çok düşündüm uykusuz kaldım ve hymenoplasti yaptırdım kalıcı.. 20 gün sonra nikahım var.. Düğüne kadar birlikte olmayı düşünmüyorum belki düğünden sonrada.. O kadar çok çektimki bunun stresini.. Sormak istediğim yakınlaşmak isterse eşim birlikte olmadan da anlaşılır mı.. Dikişler kaybolur mu.. Daha önce sevmiştik.. Şimdi nikahtan sonra sevişmek isterse anlaşılır mı
Vicdan olarak nasılsın peki eşini kandırdın sonuçtaBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.