Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Selamlar bende Dr. Turgay Karakaya seçimi yaptım kalıcı kızlık zarı dikimi için. Doktoru hiç görmedim, biekaç kez whatsapp tan asistanları ile yazıştım fiyat ve bilgi aldım. Kafama takılanları hep sordum. Cevapları beni tatmin etti ama asıl doktora karar verirken bu forumdaki yorumlara birkaç blog sitedeki yorumlara baktım. Aslında aylardır üye olmadan okuyorum bu siteyi. İnsan önce korkuyor üye olmaya suç işlemiş gibi beni tanıyacaklar sanıyor ama takma isim olduktan sonra sıkıntı olmaz diyorsun. Şimdi fikir alışverişi çok önemli özellikle kızlık zarı dikimi gibi ince bir konuda. Bu sitede Turgay beye ameliyat olmuş ve evlenmiş, kanaması gelmiş birçok kızın yorumunu okudum. Onun dışında ameliyat olup henüz evlenmemiş birçok arkadaşta yazmış bunlarında dikişleri tutmuş ve geleceğe büyük bir umutla bakıyorlar. Oturup bu profilleri tek tek okudum. Bazıları yüzlerce hatta binlerce mesaj yazmış yani sahte olma ihtimalleri neredeyse sıfır. Bazıları birkaç mesaj yazmış bırakmış onların gerçek olup olmadığını bilmek zor. Buna karşılık forumda bir kız iyileşme döneminde sürtünme ile ilişki kurmuş ve dikişlerinin bazıları atmış, bir kızda kabızlık sebebi ile ilk haftalarda dikişlerden bazılarının attığını yazmış. Kabızlık ilacını içmediğini söylemiş. Eskilerden bir profil başarısız sonuç aldığı yazmış ama bir mesaj dikkatli okununca gerçek olmadığı kasıtlı yazıldığı şüphesi oluyor. Zaten başka mesajıda yok olumsuz yazanın. Yani bilmiyorum benim için ölüm kalım meselesi olduğu için bukadar vakit harcadım bu sitede. Yaa sen yanlış düşünüyorsun yanlış yoldasın. Turgay beye değilde şu doktora git diyen varsa lütfen yazsın ve açıklasın. Bayram öncesi dikim için uzak yoldan geleceğim.

Bunu ancak önceden tecrube etmis biri cevaplayabilir bizde tedirginiz doktor konusunda içimiz içimizi yiyor.

Bunu ancak önceden tecrube etmis biri cevaplayabilir bizde tedirginiz doktor konusunda içimiz içimizi yiyor.
Evet .. sonuçta ben kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmak zorundayım. Geçici dikim için düğüne bikaç gün kala doktora gidicem desem 2 minibüs adam koyarlar yanıma. Yani o yüzden Dr. Turgay bey en mantıklı seçim olarak kafama oturuyor. Ona yaptıranlar genelde başarılı sonuç almışlar kalıcı dikimden. Bi kız bizim buralarda bir bayan doktora diktirdi geçen sene sonra 3 ay gwçince şüphe üzerine başka bir doktora gidip muayene olmuş zar yok demişler. Yani geçici yapmış aslında kız nışan attı hala ağlıyor. O yüzden uzakta olsa dümenimi istanbula kırdım.

sürekli bildirim geliyor buradan okuyorum herkes benim için çok önemli benim için hayat memat meselesi diyor ama nasıl oluyorsa ilişki yaşıyorlar. ben kimseyi kınamıyorum ama madem bu kadar önemli niye ilişki yaşıyorsunuz ayrıca namus bacak arasında değil diyorsunuz ama bunu siz kendiniz kabul etmiyorsunuz. bence de namus iki bacak arasında değil namus doğruluk dürüstlüktür siz bunu yaparak namusunuzdan ödün veriyorsunuz. erkekler kadınlara göre çok daha fazla ilişki yaşayan kesinlikle bencede bu doğru bunu sizde sorun zaten sözüne güvenmediğiniz insanla evlenenmezsiniz heralde.

ayrıca anladığım kadarı ile iki üç dikiş atılıyor . normalde enn fazla 100 tl lik işlem ama sizden ne kadar ücret taleb ediyorlar kim bilir. dr ların biz hizmet yapıyoruz dediklerine bakmayın para basıyorlar. burdaki yeni üyelerin 5 10 mesajı olan üyelerin dr tavsiyelerine de uymayın bence reklam olabilir. kendiniz gidin yüz yüze dr larla konuşun bari gerçi bunu konuşmakta zor

Evet doktor reklamı cok malesef insan güvenemıyor

Ne zmn yaptırmıştınız zorlandınız mı biraz anlatırsanız sevinirim
Bütün yazılarını okuyorum cnm , bir roman gibi. Sende bizler gibi araştırmışsın diktirenlere binlerce sorular sormuşsun ve diktirip 9 ay sonra evlenmişsin ve başarmışsın. Başarılı sonuç almana çok sevindim. Evlenip kanamanın gelmiş olması artık bu dertlerden toptan kurtulmuş olmana rağmen biz sıra bekleyenleride sevindirmen büyük incelik. Bende arefe gününe aldım randevu Dr. Turgay beye gidiyorum. Aynı sonucu bende istiyorum. Tekrar tebrik ediyorum seni.

Canım bu çok özel bir konu insanın başına gelmeden böyle bir şeyi anlaması gerçekten mümkün değil Ben henüz hiç ilişkiye girmeden önce buna benzer hikayeler anlatırlardı Ablamlar arkadaşlarıyla sürekli böyle şeyleri konuşurlardı ben de derdim bir insan nasıl böyle bir duruma düşer aynı senin gibi yadırgayan ve eleştiren bir dille kendi içinden onları eleştiriyordu her zaman ama birkaç sene sonra ben de aynı duruma düştüm ve cephe değiştirdim o yüzden böyle şeyler insanın başına gelebilir ve mutlaka bir çıkış yolu arıyor insan bu sitede kızlık zarını diktirmiş evlenmiş birçok kızın mesajlarını okudun Bunlardan bazıları mesleklerinde kariyer yapmış okumuş yazmış üniversite bitirmiş insanlar bazıları ise benim gibi sıradan insanlar yani her kesimden insanın başına böyle şeyler geliyor Büyük konuşmamak lazım

Kızlar ben 1 ay 2 gün önce Turgay beyde bu işlemi oldum düne kadar o bölgemde darlık hafif de olsa batma hissediyordum ama bugün sanki o bölgem genişledi yürürken hiç işlem olmuş gibi olmuyor...aynadan bakıyorum hiçbir şey de anlamıyorum doktor zarımın biraz daha iç kısımda olduğunu söylemişti ama korkuyorum.kontrolümvar ama uzak olduğu için gidemiyorum şimdi

Canım zaten bildiğim kadarı ile 1 ayda iyileşiyor batmalar falan geçiyor normal bakire ile aynı oluyorsun. Seninde 1 ayı geçmiş . Sen bakireyken orayı nasıl hissediyordun hatırlıyormusun. Bu arada arefe günü bende Turgay beye dikime gidecem inşallah ..

Dıkıslerınız kac güne düstü kızlar yazarmısnız ?
Canım senin dikişlerin kaç günde düştü sahi Bu arada tebrik ediyorum evlenmişsin ve kanaman olmuş İnan ki çok sevindim son günlerde peş peşe çok güzel haberler alıyorum Turgay beyin hastaları peşpeşe evlenip kanamaları oluyor bende arife günü Turgay Bey'e gideceğim inşallah kalıcı kızlık zarı dikimi için

Bende evlensem kanasa umursamasam geçmişi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…