- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Darısı başımıza bütünlerde çabuk geçer inşallahFena değil cnm. İlk günleri atlattım şükür. Kapalı olduğunu hissediyorum sanki altta :)) iyi bir his
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımıza bütünlerde çabuk geçer inşallahFena değil cnm. İlk günleri atlattım şükür. Kapalı olduğunu hissediyorum sanki altta :)) iyi bir his
Canim bence panik yapma kanama olmadiysa sikınti olmamistir bence tam gunun dolana kadar sakin acip bakma bide bir sey olmadiysa bu sefer acip baktigin icin kotu olabilirKızlar merhaba önemli bişi sormam lazm lütfen bilenler cevap verebilir misiniz Bn çift kat flep ve daraltma işlemi yaptırdım bugün 1 hafta oldu herşey iyi gidiodu ancak 1 saat önce tuvalete çıktım tam kabız gibi deil de Yani çok zorlama ıkınma olmadı ama biraz zor oldu orayı zorlamadan ve şimdi sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ağrı sızı Yok sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim sizce dikişler mi patlamıştır Turgay beyin asistanına korkudan soramıyorum açılmıştır der die ama kanama olmadı hafif peçeteye akıntı gibi geldi zor durumdayım ve uzak bi şehirde olduğum için hemen kontrole de gidemiyorum Ne yapmam lazm
Çok korkuyorum inşallah olmamıştır doktorun asistanına sordum kolay kolay bozulmaz merak etmeyin dedi ama Bn hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ondan önce ağrım vardı rahat hareket edemiodum şimdi ameliyat olmamış gibi hareket edebiliom ağrım Yok sızım YokCanim bence panik yapma kanama olmadiysa sikınti olmamistir bence tam gunun dolana kadar sakin acip bakma bide bir sey olmadiysa bu sefer acip baktigin icin kotu olabilir
Kızlar merhaba önemli bişi sormam lazm lütfen bilenler cevap verebilir misiniz Bn çift kat flep ve daraltma işlemi yaptırdım bugün 1 hafta oldu herşey iyi gidiodu ancak 1 saat önce tuvalete çıktım tam kabız gibi deil de Yani çok zorlama ıkınma olmadı ama biraz zor oldu orayı zorlamadan ve şimdi sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ağrı sızı Yok sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim sizce dikişler mi patlamıştır Turgay beyin asistanına korkudan soramıyorum açılmıştır der die ama kanama olmadı hafif peçeteye akıntı gibi geldi zor durumdayım ve uzak bi şehirde olduğum için hemen kontrole de gidemiyorum Ne yapmam lazm
Canım inşallah psikolojikmen kötü hissediyor insan kendini ameliyat sonrası çok zor bi dönemBencede birsey olmamıştır panik yapma bekle iyice iyleşşin
Canım inşallah psikolojikmen kötü hissediyor insan kendini ameliyat sonrası çok zor bi dönem
İnşallah canm teşekkür ederim umarım bende bişi olmadan atlatırım bu dönemiBiliyorum cnm bende gectım o dönemlerı moralını yüksek tut büyük ihtimalle birsey olmamıstır
Asistanına sordum kolay kolay açılmaz korkmayın dedi ilk açılmamıştır bence 1 ay dolduğunda doktor detaylı bakar dedi o da emin konuşmuyor ki içim rahat etsinBiliyorum cnm bende gectım o dönemlerı moralını yüksek tut büyük ihtimalle birsey olmamıstır
Allah yardimcin olsunAsistanına sordum kolay kolay açılmaz korkmayın dedi ilk açılmamıştır bence 1 ay dolduğunda doktor detaylı bakar dedi o da emin konuşmuyor ki içim rahat etsin
Amin teşekkür ederim canmAllah yardimcin olsun
Bu çift ve tek kat yapmak için doktor nasil bir kontrol yapiyor yoksa senin isteğine gore mi yapiyor?Kızlar merhaba önemli bişi sormam lazm lütfen bilenler cevap verebilir misiniz Bn çift kat flep ve daraltma işlemi yaptırdım bugün 1 hafta oldu herşey iyi gidiodu ancak 1 saat önce tuvalete çıktım tam kabız gibi deil de Yani çok zorlama ıkınma olmadı ama biraz zor oldu orayı zorlamadan ve şimdi sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ağrı sızı Yok sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim sizce dikişler mi patlamıştır Turgay beyin asistanına korkudan soramıyorum açılmıştır der die ama kanama olmadı hafif peçeteye akıntı gibi geldi zor durumdayım ve uzak bi şehirde olduğum için hemen kontrole de gidemiyorum Ne yapmam lazm
Cnm bende ameliyata gittiğimde Dr. Turgay beye sordum hocam daha garanti olacalsa daha sağlam tutacaksa çift kat flep yöntemi yapın dedim. Oda bana çift kat flep şart değildir, aradaki fark ilişkide daha zor yırtılması ve acı vermesidir dedi. Zaten tek flep yönteminide çok sağlam yapıyorum ilişki dışında bozulmaz dedi. Tamam hocam tek kat olsun benimki dedim. Tek kat yaptırın kızlar çift kat için ilave para ödemeye bence gerek yok. Benim alt taraf kapalı hissedebiliyorum. Öyşe kolay bozulacak bişii değil walla.Bu çift ve tek kat yapmak için doktor nasil bir kontrol yapiyor yoksa senin isteğine gore mi yapiyor?
Cnm çift kat yaptırmışsın sen daraltmada var bence boşuna evham yapıyorsun kabızlıkla bozamazsın bence . Turgay bey şurup duphalac vermiştir mutlaka sanada onu daha fazla iç ishal gibi olsun hattaÇok korkuyorum inşallah olmamıştır doktorun asistanına sordum kolay kolay bozulmaz merak etmeyin dedi ama Bn hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ondan önce ağrım vardı rahat hareket edemiodum şimdi ameliyat olmamış gibi hareket edebiliom ağrım Yok sızım Yok
Bilgi verdiğin için tesekkurler cnmCnm bende ameliyata gittiğimde Dr. Turgay beye sordum hocam daha garanti olacalsa daha sağlam tutacaksa çift kat flep yöntemi yapın dedim. Oda bana çift kat flep şart değildir, aradaki fark ilişkide daha zor yırtılması ve acı vermesidir dedi. Zaten tek flep yönteminide çok sağlam yapıyorum ilişki dışında bozulmaz dedi. Tamam hocam tek kat olsun benimki dedim. Tek kat yaptırın kızlar çift kat için ilave para ödemeye bence gerek yok. Benim alt taraf kapalı hissedebiliyorum. Öyşe kolay bozulacak bişii değil walla.
Rica edwrimBilgi verdiğin için tesekkurler cnm
İnşallah cnm zTen kullanıyorum akşam yatarken yarım ölçek içiyodum şimdi tam ölçeğe çıkardım bi atlatsak şu 1 ayı senin nasıl gidiyor inşallah beraber atlatırız tutmuş der doktor canmCnm çift kat yaptırmışsın sen daraltmada var bence boşuna evham yapıyorsun kabızlıkla bozamazsın bence . Turgay bey şurup duphalac vermiştir mutlaka sanada onu daha fazla iç ishal gibi olsun hatta
İsteğine bağlı canm ben daha zor yırtılsın istedim ondan ole tercih ettimBu çift ve tek kat yapmak için doktor nasil bir kontrol yapiyor yoksa senin isteğine gore mi yapiyor?
Ya gercekten sonuc aldiniz mi bu doktor hakkinda cok olumsuz yorum varBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.