Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Yazık degil mi kocana be resmen dolandiricilik bu bisey yasadiysan mert ol soyle madem günü geldiginde bu dert olacak yaşama bunlari o zaman kocana acıdım adamin dunyadan haberi yok birgun boynuzlanirsan şaşırma ilahi adalet de geç

Kızlar istanbula indim otobüsteyim Turgay beye doğru ilerliyorum..

Bana şans dileyin

Havaist otobüsü 1 saat 10 dakikada getirdi bakırköye. Oradan 5 - 10 dakika yürüyüş var. Kimseye adres sormadan google harita ( https://goo.gl/maps/GPpabU54pm52 ) üzerinden elimle koymuş gibi buldum Turgay hocanın muayenehanesini ameliyatım 10.30 gibi başlayacak. Bekleme salonunda kahve verdi asistanları bana gelirken simit yemiştim tokum ama sorun olmaz dedi asistan esra. Başka bekleyenlerde var ama kimse birbiri ile konuşmuyor tek gelmiş sanırım herkes. Birşey sorsam herkes bana bakacak diye utandım biraz yerimden kalkarak asistanın kulağına eğilerek soruyorum. Oda aynı şekilde benim duyacağım kadar sesle cevap veriyor. Ayy az kaldı birazdan bıçak altına yatacağımm. (

Kızlar istanbula indim otobüsteyim Turgay beye doğru ilerliyorum..

Bana şans dileyin
Seni boyle kabil edecek biri
Evlenecegin kisi bakiremi istiyor ?

Ameliyat 20 dak kadar sürdü şimdi yandaki dinlenme odasına aldılar beni burada hasta yatağı var uzanmak için.

Ameliyat öncesi Turgay beyin ofisine aldılar. Anlattım dinledi. Ameliyatı anlattı ben dinledim. Birkaç soru sordum güzel yanıtlar verdi. Anlamam için yavaş yavaş konuşuyor :) iğneden korkuyorum hocam dedim. Dikkat ederim bir anlık sinek ısırığı dedi gülümsedi. Ameliyat odasına aldılar bacakları desteğe yerleştirdiler projektör gibi bir ışıkla önce muayene etti. Zardaki yırtıkları saat 6 saat 3 gibi tarif etti bana. Sonra kalçadan bir ağrı kesici iğne yaptı acıdı biraz. Vajinaya birkaç iğne yaptı uyuşturmak için . Onlarıda hissettim sonra biraz bekledi. Metal bişii ile etimi tuttu hissediyormusun dedi. Yok dedim tamam başlayalım dedi. Hemşiresi turgay hoca ve benim dışında odada kimde olmuyor. Diktiğini hissettim kesitiğinide ama acı vermedi. Diktikçe oranın kapandığını hissediyorsun zaten. Arada yine sorular sordum o dikerken Ameliyat bitince biraz dinlen içeride ameliyat sonrası bakımı konuşuruz dedi.

Havaist otobüsleri 18 tl arkadaşlar. Yani 36 tl olacak gidiş dönüş. Taksi tek gidiş 125. Havaist 70 dakikada getirdi. Taksi 50 dakikaymış

Geçmiş olsun canım rahatlıkla bu sürecek atlatman dileğiyle hangi işlemleri yaptı peki

Geçmiş olsun canım rahatlıkla bu sürecek atlatman dileğiyle hangi işlemleri yaptı peki
Canım Ben zaten tek kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi planı ile gelmiştim muayene esnasında hocaya sordum hocam çift katlı flep yöntemi veya vajina daraltma ameliyatı gerekir mi şu anda ilave olarak diye sordum yok yok kesinlikle gerekmez zaten yeterince dar dedi Tabii insan korkuyor para için acaba vajina daraltmada gerekir im veya çift kat bilet yapsak daha iyi olur gibi bir şeyler söyler diye korkuyorsunuz Hatta ben yanıma 2000 lira Fazladan para almıştım oralarda ilave bir şey söylerse yaptırmadan geri dönemezsin Tabii ki artık O ne derse yaptıracaktım aslında Ama zaten Adam dünya kadar para kazanıyor Düşünsenize her gün 8-10 kişiyi ameliyat etse böyle yani öyle 1000 lira fazla alayım 2000 lira fazla kazanayım gibi bir adama benzemiyor zaten açıkçası Benim dedem yaşında düşündüğüm gibi sadece tek kat lip yeterli olur dedi ileride doğum yaptığım zaman başka bir doktor böyle bir ameliyat geçirdiğimi anlar mı hocam dikiş izleri falan kalır mı diye sordum kesinlikle kalmaz asla anlayamaz gibi kelimeler kullandı yani bunları söylerken samimi bir şekilde insanın gözünün içine bakarak söylüyor yani yalan olması mümkün değil gibi geliyor bana Sonuç olarak içim rahat bir şekilde ameliyatımı yaptırdım ameliyat sonrası dikkat etmem gereken şeyleri de bana anlattı dinlenme odasında uzanırken yan taraftaki ameliyat odasına başka bir hasta girdi sanıyorum o da Balıkesir'den gelmiş Arada bir Balıkesir kelimesi geçti çıkarken de kontrole gelmiş muayene olup çıkmakta olan başka bir kızla birlikte aynı anda kapıdan çıktık asansörde bana kızlık zarı dikimi oldun galiba dedi o da bir ay önce ameliyat yaptırmış kontrole gelmiş Ben de hemen tutmuş mu dikişlerin diye sordum Evet tutmuş dedi zaten utlu halinden belliydi o İstanbul içinde Sultançiftliği'nde oturuyormuş otobüsle Geri dönecekmiş 5 dakikada arkadaş olduk diyebilirim ama telefon numarasını vermedi bana Zaten üstte demedim haklı buldum

Ya atlattn gibi sanki darisi bizlere bu kadar detayli anltman da cok guzel ins kalan surecide bir sekilde atlatirda rahata huzura erersin

Ya atlattn gibi sanki darisi bizlere bu kadar detayli anltman da cok guzel ins kalan surecide bir sekilde atlatirda rahata huzura erersin
Çok teşekkür ediyorum canım üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten ameliyata girmeden önce ben de buna benzer detaylı yazıları belki 50 defa okumuşum dur Çok işime yaradı Bunlar O yüzden ben de böyle detaylı anlatmak istedim şimdi havaist otobüslerin deyim havalimanına doğru gidiyorum İstanbul havaalanına ameliyat yerinin pek fazla hissetmiyorum şu anda sanıyorum verilen anestezik maddenin etkisinden dolayı olabilir ama yine de çok dikkatli hafif yön olarak yani popomun tek tarafına ağırlık vererek oturuyorum bacak bacak üstüne atınca daha rahat oluyor aslında zaten rahat edeyim diye uzun etek giymiştim kan falan bulaşır diye vişne çürüğü bir eteğin vardı onu giydim Ama öyle bulaşacak bir kanama yok tabii ki açıp bakmadım oraya en azından bacaklarıma bir şey sızma dığını biliyorum

Geçmiş olsun canm keşke bayramdan sonra yaptırsaydın bayrmda biraz zor olabilir senin için inşallah rahat atlatırsın

Ay çok geçmiş olsun bende yaşayacağım. İnşallah tuttuğunuda duyarız da seni hep takip edecem yavrum ben de turgaya gidecem şu iki üç ay içinde inşallah.

Ay çok geçmiş olsun bende yaşayacağım. İnşallah tuttuğunuda duyarız da seni hep takip edecem yavrum ben de turgaya gidecem şu iki üç ay içinde inşallah.
İnşallah canım Şimdi uçağa biniyorum bu havaist otobüsleri çok güzel gerçekten kalabalık olmuyor fazla otobüs Mesela ben iki koltuğa tek başıma oturdum yanıma kimse gelmedi rahat rahat oturdum Ayrıca otobüsler klimalı çok güzel yani Ayrıca 18 lira kesinlikle taksiye binmeyin İstanbul Havalimanı'ndan sonra havaist otobüsleri ile gidin zaten otobüsler çok hızlı gidiyor ve sadece birkaç yerde duruyor öyle dur kalk fazla yok

Canım benim inşallah her şey güzel olacak, sürecini detaylı paylaşmişsinn harikasinn, bu şekilde yardımcı olaman süper, gönülden birbirimize yardımcı oluyoruz. Sağolsun canım benim

Canım benim inşallah her şey güzel olacak, sürecini detaylı paylaşmişsinn harikasinn, bu şekilde yardımcı olaman süper, gönülden birbirimize yardımcı oluyoruz. Sağolsun canım benim

Desteğiniz ve hayır dualarınız için Hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten burada Bizler aynı problemleri yaşayan kardeş gibi olduk ben eve döndüm bile Bazen düşününce inanamıyorum bugün neler yaptığımı anlatsam zaten burada kimse inanmaz herhalde böyle bir şeye atıyorsun derler ugün uçakla İstanbul'a gidiyorum Ameliyat oluyorum geri geliyorum bir hiçbir şey olmamış gibi şimdi evdeyim Neyse ki annemler bu akşam geç gelecekler eve anneme Adetim birkaç gün önce geldi derim birkaç gün sonra adet olacağım zaten

Bile
Canım uçak gidiş geliş parası ne kadar tuttu bide tam olarak turgay beye ne kadar verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…