Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Giden arkadaşlara bişey sormak istiyorum yeni havaalanından Bakırköy’e metro var mı peki

Metro Yok canım havaalanına ait servis otobüsleri var havaist otobüsleri Bakırköy'e 80 dakikada getiriyormuş 18 lira internette tüm detaylar var

4000 bin var elimde ama hangi işlemi yapacağını bilmediğim için tedbirli gitmek istiyorum canım sadece
Canm senin paran yeter bence yanlış hatırlamıyorsam tek kat flep + daraltma 3800 olması lazım peşin verirsen 400 lira falan indirim yapıolar ama daraltma yapmazsan daha ucuza gelir Zaten çift katla tek kat arasın da çok fark Yok sadece çift kat daha zor yırtılıove acı verio sen asistanıyla konuş git bence

Ben çift katıda düşündüm en kötüsüyle doğru diyorsunuz konuşmam lazım sekreteriyle bakalım ne diyecek

Canim bir daha dusunuyor musun yaptirmayi galiba ankaradaki doktora yaptirmissin
Evet düşünüyorum böyle kalamaz ki illaki çare aranacak. Ben demiydi problem onlar mı yapamadılar anlamadım ki. İstanbula gideceğim bu gidişle ordakilerden hangisi iyi yapıyor tam kestiremedim

Evet düşünüyorum böyle kalamaz ki illaki çare aranacak. Ben demiydi problem onlar mı yapamadılar anlamadım ki. İstanbula gideceğim bu gidişle ordakilerden hangisi iyi yapıyor tam kestiremedim
Hayirlisi artik o zmn canim en iyisi goze alip gitmek dedigin gibi sonucta boyle kalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…