-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Ama yapılacak işlemi bilmiyorum ki canım bilsem o kadar gidecek şimdi gider yapardımCanım Sen çok zenginsin :) kalıcı flep yöntemi olarak nakit 2500 liraya anlaştım ben ekstra masraf çıkar mı diye sordum Hayır dediler Bu fiyata Herşey Dahil miş
Canım en azından telefonla konuş doktorla veya asistanla Çünkü yanında daraltmayı bile yaptırsın sen üç buçuk falan tutar en fazlaAma yapılacak işlemi bilmiyorum ki canım bilsem o kadar gidecek şimdi gider yapardım
Güneydoğu Anadolu bölgesinden Uçakla geleceğim canım günübirlikSen nerden geleceksin turgay hocaya canm
Doğru diyorsun canım konuşmak lazımCanım en azından telefonla konuş doktorla veya asistanla Çünkü yanında daraltmayı bile yaptırsın sen üç buçuk falan tutar en fazla
Ben telefonda fazla pazarlık yapmadım gerçi ama Oraya gittiğim zaman doktorla biraz pazarlık yapacağım ne düşük durursam Kardır Sonuçta Yol param biraz fazla tuttuDoğru diyorsun canım konuşmak lazım
Canm senin paran yeter bence yanlış hatırlamıyorsam tek kat flep + daraltma 3800 olması lazım peşin verirsen 400 lira falan indirim yapıolar ama daraltma yapmazsan daha ucuza gelir Zaten çift katla tek kat arasın da çok fark Yok sadece çift kat daha zor yırtılıove acı verio sen asistanıyla konuş git bence4000 bin var elimde ama hangi işlemi yapacağını bilmediğim için tedbirli gitmek istiyorum canım sadece
Ben çift katıda düşündüm en kötüsüyle doğru diyorsunuz konuşmam lazım sekreteriyle bakalım ne diyecekCanm senin paran yeter bence yanlış hatırlamıyorsam tek kat flep + daraltma 3800 olması lazım peşin verirsen 400 lira falan indirim yapıolar ama daraltma yapmazsan daha ucuza gelir Zaten çift katla tek kat arasın da çok fark Yok sadece çift kat daha zor yırtılıove acı verio sen asistanıyla konuş git bence
Canim bir daha dusunuyor musun yaptirmayi galiba ankaradaki doktora yaptirmissinMesela ben de olumsuz sonuç aldım
Evet gökçen hanıma yaptırmış o ama başarısız sonuç alan başkalarıda var ankaradan kalıcıda.Canim bir daha dusunuyor musun yaptirmayi galiba ankaradaki doktora yaptirmissin
Evet düşünüyorum böyle kalamaz ki illaki çare aranacak. Ben demiydi problem onlar mı yapamadılar anlamadım ki. İstanbula gideceğim bu gidişle ordakilerden hangisi iyi yapıyor tam kestiremedimCanim bir daha dusunuyor musun yaptirmayi galiba ankaradaki doktora yaptirmissin
Hayirlisi artik o zmn canim en iyisi goze alip gitmek dedigin gibi sonucta boyle kalamazEvet düşünüyorum böyle kalamaz ki illaki çare aranacak. Ben demiydi problem onlar mı yapamadılar anlamadım ki. İstanbula gideceğim bu gidişle ordakilerden hangisi iyi yapıyor tam kestiremedim
Benimde ayni sekildeEvet biraz daha para toplamam lazım
Sen nerde yaşıyosnBenimde ayni sekilde
Istanbuldayim canim ben senSen nerde yaşıyosn