- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Bir de seyi duydum uzun zaman once yaptirinca esneme durumu olabilir diyorlar o nasil olur ki sanmiyorum esneme olacagini ama iste insan guvenemiyor
Ben az önce turgay hocaya whatsapp tan yazdım. Dudakları fazla çekelemeden hafif yanlara çek ki dikişlere ulaşsın ilaç dedi. Kutudan sprey başlığı çıkmazsa eczaneden veya tuhafiyecilerden ayrıca satın alın dedi. Benimki zaten sprey başlıklıydı. Yolsa pamukla uğraşmak zor bide işyerindeyimDudaklari
Dudaklari acmiyoruz o zmn degil mi
Anladim canim kolay gelsin insallah guzel sonuc alirsinBen az önce turgay hocaya whatsapp tan yazdım. Dudakları fazla çekelemeden hafif yanlara çek ki dikişlere ulaşsın ilaç dedi. Kutudan sprey başlığı çıkmazsa eczaneden veya tuhafiyecilerden ayrıca satın alın dedi. Benimki zaten sprey başlıklıydı. Yolsa pamukla uğraşmak zor bide işyerindeyim
Canim anladim sagolBen az önce turgay hocaya whatsapp tan yazdım. Dudakları fazla çekelemeden hafif yanlara çek ki dikişlere ulaşsın ilaç dedi. Kutudan sprey başlığı çıkmazsa eczaneden veya tuhafiyecilerden ayrıca satın alın dedi. Benimki zaten sprey başlıklıydı. Yolsa pamukla uğraşmak zor bide işyerindeyim
Cnm yanma ve batma oluyor bunlar normal mi ?dün yazdım aslında kontrole gittiğimde ben bu durumu sormuştum yani olma olasılığı nedir ve hangi durumlarda olur diye dr bana olmaz dedi. Ama yasaklı şeyler var oraya baskı yapacak bir sürü şey var bisklet, motor, at binen varsa ve bazı spor aletleri gibi. Oraya tam birşey girmedği sürece esneme olmaz ama bende emin değilim bu konuda yani evlenecek olsam doktora giderim bir daha
Hrkes yatmışCnm yanma ve batma oluyor bunlar normal mi ?
Gece majezik hap içtim bayaa azaldı . Şimdi fena değil. 1 damla kan geldi oda normalmiş :) 28 gün kaldı iyileşmemeAma sanki bu yanma ve batma olayı normaldi die hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam öyle okumuştum
NormalCnm yanma ve batma oluyor bunlar normal mi ?
Ay hadi insallah dualarimiz seninle dugun var miydi yakinda senin canimGece majezik hap içtim bayaa azaldı . Şimdi fena değil. 1 damla kan geldi oda normalmiş :) 28 gün kaldı iyileşmeme)
1 hafta falan olabilio canmGece majezik hap içtim bayaa azaldı . Şimdi fena değil. 1 damla kan geldi oda normalmiş :) 28 gün kaldı iyileşmeme)
Zedelenmez - bozulma - dikimKizceler zedelenme nasil oluyordu
Surecin nasil gidiyor canimGece majezik hap içtim bayaa azaldı . Şimdi fena değil. 1 damla kan geldi oda normalmiş :) 28 gün kaldı iyileşmeme)
Fena değil cnm. İlk günleri atlattım şükür. Kapalı olduğunu hissediyorum sanki altta :)) iyi bir hisSurecin nasil gidiyor canim
Ezip suyla karıştır cnmHadi inşallah çar çabuk geçerBen hap yutamıyorum bu işlem olunca napıcam şimdi bunuda düşünmeye başladım
Darisi basimizaFena değil cnm. İlk günleri atlattım şükür. Kapalı olduğunu hissediyorum sanki altta :)) iyi bir his
Bi zararı olmuyor değil miEzip suyla karıştır cnm