Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Merhabalar kızlar.Bende aranıza yeni katıldım iki senedir kendimi yiyip bitiriyorum .Turgay beye düşünüyorum bende ama ameliyat sonrası durumdan çok korkuyorum yan oturma olayı nasıl olacak aklımdan çıkmıyor ya belli olursa falan die

Aynen oyle bende cok dusnuyorum ama olucam para eksigimi halledersem bir sekilde o hallolur rahatsizim dersin kabizlik ya da sivilcegi bahane edebilirsin dugunun mu yaklasti

Yani oturma çok belli oluyor mu kötü şekilde bir problem olduğu anlaşılır mı yok daha ortada bişey yok ama hayatımdaki kişi evliliği düşünüyor nişanlansak bi daha halledemedik uzak yerdeyim

Kızlar.. bitti gitti sonunda oldum bende. Ne korkuydu o ya binaya girerken titriyordum :)) ama korkulacak birşey değilmiş. Sadece hafif bir iğne acısı sonrasında birşey hissetmedim. Doktor çok iyi davranıyor. Çalışanlarıda orta yaş üstü bayanlar hep. Öyle yargılayan bakışlar yok. Suçlayıcı bir ses tonu yok. Benim gibi uzaktan gelen 2 kız daha vardı hatta biri ile beraber döndük uçağa kadar. Whatsapp verdik birbirimize destek oluyoruz. Kardeş gibi oluyor insan aynı olay olunca. Hikayelerimizde hemen hemen aynı zaten. Ben eve döndüm bile aynı gün nerelere gidip döndüm ben bile inanamadım :)) kafaya koyunca oluyor. İçin rahat artık. Tutacağına inandım. Turgay bey inandırıyor gerçekten. Herşey beklediğimden çok daha iyiydi açıkçası. Ortam temizdi. Şimdilerde biraz yanma sızlama var. Ağrı kesici aldım geçer inşallah. Şimdi sıra 1 ayı geçirmekte..

Ay hadi insallah umarim tutar da bizlere de umut olursun artik darisi basimiza

Canım allah yardımcın olsun ameliyat Ne çabuk bitti anlamıcaksın bile çıkınca yaz ama sonrasında iyi bakman gerek Zaten bilgilendircek seni doktor

Kızlar pansumanı sıkarken dudakları yanlara çekiyor muyuz dikişlere gelsin diye yoksa ustten içine akmasını mı bekliyoruz ?

Kızlar pansumanı sıkarken dudakları yanlara çekiyor muyuz dikişlere gelsin diye yoksa ustten içine akmasını mı bekliyoruz ?

ben şişe konusunda muzdariptim fısfıslı değildi. Şurup şişesiydi şişe. Pamuğu nemlendirip o şekilde pansumanı yapıyordum ve orta kısma hafif bastiırmadan pompalıyordum. Baştan başa heryere sürüyordum pansumana çok önem verin kızlar. Bu şekilde yapacak olan olursa çok dikkat etmesi gerek asla pamuk parçasıda kalmamalı hiçbiryerde. sorusu olan sorabilir

Tesekkurler ben daha yaptirmadigim icin soramiyorum ama yaptirdigimda
zor olucak cunku daha once hic pansuman yapmadim tereddutluyum gercekten

Dudaklari
Dudaklari acmiyoruz o zmn degil mi

Bir de seyi duydum uzun zaman once yaptirinca esneme durumu olabilir diyorlar o nasil olur ki sanmiyorum esneme olacagini ama iste insan guvenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…