- 6 Temmuz 2019
- 51
- 43
- 25
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Uçaktan indim havaist otobüsü ile bakırköye turgay beye doğru yoldayım ameliyatım bugün bana şans dileyin ( korkuyorum acırmı çok ??Allah yardımcın olsun canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçaktan indim havaist otobüsü ile bakırköye turgay beye doğru yoldayım ameliyatım bugün bana şans dileyin ( korkuyorum acırmı çok ??Allah yardımcın olsun canm
Canım allah yardımcın olsun ameliyat Ne çabuk bitti anlamıcaksın bile çıkınca yaz ama sonrasında iyi bakman gerek Zaten bilgilendircek seni doktorUçaktan indim havaist otobüsü ile bakırköye turgay beye doğru yoldayım ameliyatım bugün bana şans dileyin ( korkuyorum acırmı çok ??
Aynen oyle bende cok dusnuyorum ama olucam para eksigimi halledersem bir sekilde o hallolur rahatsizim dersin kabizlik ya da sivilcegi bahane edebilirsin dugunun mu yaklastiMerhabalar kızlar.Bende aranıza yeni katıldım iki senedir kendimi yiyip bitiriyorum .Turgay beye düşünüyorum bende ama ameliyat sonrası durumdan çok korkuyorum yan oturma olayı nasıl olacak aklımdan çıkmıyor ya belli olursa falan die
Merhabalar kızlar.Bende aranıza yeni katıldım iki senedir kendimi yiyip bitiriyorum .Turgay beye düşünüyorum bende ama ameliyat sonrası durumdan çok korkuyorum yan oturma olayı nasıl olacak aklımdan çıkmıyor ya belli olursa falan die
Kızlar.. bitti gitti sonunda oldum bende. Ne korkuydu o ya binaya girerken titriyordum :)) ama korkulacak birşey değilmiş. Sadece hafif bir iğne acısı sonrasında birşey hissetmedim. Doktor çok iyi davranıyor. Çalışanlarıda orta yaş üstü bayanlar hep. Öyle yargılayan bakışlar yok. Suçlayıcı bir ses tonu yok. Benim gibi uzaktan gelen 2 kız daha vardı hatta biri ile beraber döndük uçağa kadar. Whatsapp verdik birbirimize destek oluyoruz. Kardeş gibi oluyor insan aynı olay olunca. Hikayelerimizde hemen hemen aynı zaten. Ben eve döndüm bile aynı gün nerelere gidip döndüm ben bile inanamadım :)) kafaya koyunca oluyor. İçin rahat artık. Tutacağına inandım. Turgay bey inandırıyor gerçekten. Herşey beklediğimden çok daha iyiydi açıkçası. Ortam temizdi. Şimdilerde biraz yanma sızlama var. Ağrı kesici aldım geçer inşallah. Şimdi sıra 1 ayı geçirmekte..
[/QU. OTE]
Hadi gözün aydı canm
Ay hadi insallah umarim tutar da bizlere de umut olursun artik darisi basimizaKızlar.. bitti gitti sonunda oldum bende. Ne korkuydu o ya binaya girerken titriyordum :)) ama korkulacak birşey değilmiş. Sadece hafif bir iğne acısı sonrasında birşey hissetmedim. Doktor çok iyi davranıyor. Çalışanlarıda orta yaş üstü bayanlar hep. Öyle yargılayan bakışlar yok. Suçlayıcı bir ses tonu yok. Benim gibi uzaktan gelen 2 kız daha vardı hatta biri ile beraber döndük uçağa kadar. Whatsapp verdik birbirimize destek oluyoruz. Kardeş gibi oluyor insan aynı olay olunca. Hikayelerimizde hemen hemen aynı zaten. Ben eve döndüm bile aynı gün nerelere gidip döndüm ben bile inanamadım :)) kafaya koyunca oluyor. İçin rahat artık. Tutacağına inandım. Turgay bey inandırıyor gerçekten. Herşey beklediğimden çok daha iyiydi açıkçası. Ortam temizdi. Şimdilerde biraz yanma sızlama var. Ağrı kesici aldım geçer inşallah. Şimdi sıra 1 ayı geçirmekte..
Canım allah yardımcın olsun ameliyat Ne çabuk bitti anlamıcaksın bile çıkınca yaz ama sonrasında iyi bakman gerek Zaten bilgilendircek seni doktor
pansumanınızı asla ihmal etmeyin 15 gün sabah akşam ve afederseniz büyük tuvalet çıkışında, asla ağır kaldırma yok, koltuk çekme bazayı kaldırma vs gibi şeyler. 1 hafta sızlaması oluyor ve kontrole kadar hep yan oturma. Bu süreçte eve misafir geliyor ben belimden rahatsızım dedim yada misafirliklere gittiğimizde de arabada yan oturdum, otobüs vs başka birşeyse hep ayakta gittim geldim hiç oturmadım. Ilık suyla duş alınıyor. 15 günlük bir süreç bunun 1 haftası sızılı geçiyor. Dikkat edince tutuyor, ben 1 ay sonra kontrole gitmiştim esneme ile soru sorduğumda bana olmaz dedi vajinaya birşey direk girmedikçe ama bende çok gel git yaşıyorum bu konuda nacizane sürecimi paylaşmak istedim inşallah hepimiz hayırlı yuvalar kurarız
Benimde en merak ettigim sorulardan bilen soyler insallahKızlar pansumanı sıkarken dudakları yanlara çekiyor muyuz dikişlere gelsin diye yoksa ustten içine akmasını mı bekliyoruz ?
Kızlar pansumanı sıkarken dudakları yanlara çekiyor muyuz dikişlere gelsin diye yoksa ustten içine akmasını mı bekliyoruz ?
Tesekkurler ben daha yaptirmadigim icin soramiyorum ama yaptirdigimdaben şişe konusunda muzdariptim fısfıslı değildi. Şurup şişesiydi şişe. Pamuğu nemlendirip o şekilde pansumanı yapıyordum ve orta kısma hafif bastiırmadan pompalıyordum. Baştan başa heryere sürüyordum pansumana çok önem verin kızlar. Bu şekilde yapacak olan olursa çok dikkat etmesi gerek asla pamuk parçasıda kalmamalı hiçbiryerde. sorusu olan sorabilir
Dudaklari acmiyoruz o zmn degil miben şişe konusunda muzdariptim fısfıslı değildi. Şurup şişesiydi şişe. Pamuğu nemlendirip o şekilde pansumanı yapıyordum ve orta kısma hafif bastiırmadan pompalıyordum. Baştan başa heryere sürüyordum pansumana çok önem verin kızlar. Bu şekilde yapacak olan olursa çok dikkat etmesi gerek asla pamuk parçasıda kalmamalı hiçbiryerde. sorusu olan sorabilir