Ya siz dinden edepten bahsediyorsunuz ama takıntıdıgınız tavra bı bakın once insanların ne yasadıgını bile bilmiyosunuz tanımıyosunuz salak edepsiz deme hakkını kendinizde buluyorsunuz. Herkesin kendi gunahı kendi vebali sızene. Allah bile tovbe eden kullarının gunahlarını orterken siz kim oluyosunuzda hesap soruyorsunuz. Esımle benim aramda olan gunahtan sevaptan sızene ayrıca. Allahın kimi neyle imtihan edıcenı bilemezsınız. Ben suankı nısanlıma onun benim hayatıma gırdıgı andan itibaren gozumle bile bı erkegı suzmedım ıc gecırmedım ihanet etmedim. Ama bakırelıgını evlenıcegı insana saklayıp arkadan agızdan kusura bakmayın ama her boku yiyenler cok mu musluman cok mu edepli. Bence siz kınamayı bı kenara bırakın. İbret alın. Çunku Allah buyurmuş ki kınadığını yasamadan olmezsın. Madem o kadar muslumansın edeplısın bunlarıda bizden cok daha iyi bilirsin. İllaki ben rahatsiz oluyorum diyorsan da okuma gormezden gel bu kadar basit. İnsanlar ölür sefalet aclık ıcındedır bunu gormezler cunku onlara ne dımı ama bırı edepsizlik mı yaptı vah efendim o insana nolcak yazık gunah vah tuh. Bunlara kafa yormayın herkesin vebali gunahı kendine burada herkesın dini bilgiside var aklı da cok şükür.