- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Toplum olarak taşlayarak öldürün madem içiniz öyle rahat edecekse... ne istediğinizi anlamlandıramıyorum. Bir hata yapıldı diye ömür boyu sürünmeli mi insanlar? Allah tövbe edin üzerini kapatın, aynı hatayı tekrara düşmeyin demiş yüksek müsaadenizle onu yapmaya çalışıyoruz. Üzerini kapatıyor söylemiyor ve tövbe ediyoruz.Yazik günah size nasil bi toplum oldunuz böyle şuan kendi adıma konuşup bu konuyu kapatacağım umarım rabbim bana ahire gününü göstermez
Ya ben de anlamıyorum cidden ne yapmamız ıstenıyo yani kendimizi toplumdan mı soyutlayalim biz sanki halimizden cok memnunmusuz gibi sanki gule oynaya yapıyomusuz gıbı davranıyorlar cidden basına gelmeyen anlamıyo benımde basıma gelmese derdım bu ne ya nelerle ugrasıyolar diye ama iste bızı hem cınslerımız bıle boyle hor gorup olan hakaret ediyorken esıme bunu soylemeye cesaretim yokToplum olarak taşlayarak öldürün madem içiniz öyle rahat edecekse... ne istediğinizi anlamlandıramıyorum. Bir hata yapıldı diye ömür boyu sürünmeli mi insanlar? Allah tövbe edin üzerini kapatın, aynı hatayı tekrara düşmeyin demiş yüksek müsaadenizle onu yapmaya çalışıyoruz. Üzerini kapatıyor söylemiyor ve tövbe ediyoruz.
Takmayın bunları kızlar. Önemli olan bizim sonuç almamız bu ameliyatlardan.Ya ben de anlamıyorum cidden ne yapmamız ıstenıyo yani kendimizi toplumdan mı soyutlayalim biz sanki halimizden cok memnunmusuz gibi sanki gule oynaya yapıyomusuz gıbı davranıyorlar cidden basına gelmeyen anlamıyo benımde basıma gelmese derdım bu ne ya nelerle ugrasıyolar diye ama iste bızı hem cınslerımız bıle boyle hor gorup olan hakaret ediyorken esıme bunu soylemeye cesaretim yok
Söylemek zorunda değilsin eşin hayatında değilken yaptığın bir hata. Pişman olup tövbe ettiğin aynı hataya bir daha düşmediğinle Allah’ın affedebildiğiyle değerlendirmez insanoğlu, hala aynı günaha potansiyelin olduğunu düşünür, iyi biri misin değil misin kimsenin umrunda olmaz, buradakiler gibi ancak konuşurlar, olumsuz eleştiri yaparlar. İlkem olsan derttir olmasan derttir. Bir kere Rabbimin yolundan saptık olanları gördük, kimseye kulak asma en doğrusu onun dediğini uygulamaktır. Yaptığın yanlışın üzerini ört, tövbende samimi ol, tekrara asla düşme..Ya ben de anlamıyorum cidden ne yapmamız ıstenıyo yani kendimizi toplumdan mı soyutlayalim biz sanki halimizden cok memnunmusuz gibi sanki gule oynaya yapıyomusuz gıbı davranıyorlar cidden basına gelmeyen anlamıyo benımde basıma gelmese derdım bu ne ya nelerle ugrasıyolar diye ama iste bızı hem cınslerımız bıle boyle hor gorup olan hakaret ediyorken esıme bunu soylemeye cesaretim yok
Aynen canim ya o kadar haklısın kiSöylemek zorunda değilsin eşin hayatında değilken yaptığın bir hata. Pişman olup tövbe ettiğin aynı hataya bir daha düşmediğinle Allah’ın affedebildiğiyle değerlendirmez insanoğlu, hala aynı günaha potansiyelin olduğunu düşünür, iyi biri misin değil misin kimsenin umrunda olmaz, buradakiler gibi ancak konuşurlar, olumsuz eleştiri yaparlar. İlkem olsan derttir olmasan derttir. Bir kere Rabbimin yolundan saptık olanları gördük, kimseye kulak asma en doğrusu onun dediğini uygulamaktır. Yaptığın yanlışın üzerini ört, tövbende samimi ol, tekrara asla düşme..
Yazik günah size nasil bi toplum oldunuz böyle şuan kendi adıma konuşup bu konuyu kapatacağım umarım rabbim bana ahire gününü göstermez
Merhaba ben Turgay Karakayaya kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep yöntemi + vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyorum. Bu iki ameliyatı aynı anda yaptıran varmı acaba bilgi almam lazım daraltma gerekirmi diye. Turgay beyin sekreteei daraltma şart değil isteğinize bağlı yapılır dedi ama ben kendim karar veripte gereksiz amaliyat olmakta istemiyorum. Yardım lütfen..Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Turgay bey muayene etsin o size en doğru şeyi söyler. Ben çift kat olsun mu diye sordugumda gerek yok hem cok kalın hemde gereksiz fazladan para demişti. Yani o konuda içiniz rahat olabilir. Tabi bu benim yaşadığım deneyim. Yinede siz bilirsiniz. Daraltma konusundada bi fikrim yok esasen ama burda arkadaşlar doğum yapmamış biri için gerek duyulmadığını söylüyor genel olarakMerhaba ben Turgay Karakayaya kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep yöntemi + vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyorum. Bu iki ameliyatı aynı anda yaptıran varmı acaba bilgi almam lazım daraltma gerekirmi diye. Turgay beyin sekreteei daraltma şart değil isteğinize bağlı yapılır dedi ama ben kendim karar veripte gereksiz amaliyat olmakta istemiyorum. Yardım lütfen..
Benimde aktif ılıskım vardı canım daha onceden daraltma istedim bende ama parayı denklestıremedım ama param var ıcım böyle rahat etcek diyorsan yaptır ama benim gibıysen cok da gerek yok arkadasların dedıgı gibi ben durumumu izah ettim dar diktim cok darsa kontrolde biraz accam yoksa ılıskıye giremezsin dedıDaraltmalı yaptıran çok kız var burda(
Rabbim yolunu açık etsin problemsiz gerçekleşsin inşallah sonucu da aynı şekildeDoktorun asistanı ile yeniden sohpet ettik. Daraltmasız tek kat flep yaptıracam kafamı netleştirdi. Karar verincede bir heyacan sardı beni artık geri dönüşüm yok :))
Çok sağol cnm desteğin için ve diğer kızların desteği için. İyiki bu siteyi bulmuşum yoksa derdimi kime açacaktım okudukça yazıkça insan rahaylıyor. İnşallah atlatacağız hepimizRabbim yolunu açık etsin problemsiz gerçekleşsin inşallah sonucu da aynı şekilde
Sıkma canını Allah bi hale yola koymuştur hepimizin hayatını... rica ederim ben de yaşayan biri olduğum için hissettiklerinin zorluğunun bilincindeyim sadeceÇok sağol cnm desteğin için ve diğer kızların desteği için. İyiki bu siteyi bulmuşum yoksa derdimi kime açacaktım okudukça yazıkça insan rahaylıyor. İnşallah atlatacağız hepimiz(
Merhana bu resimlwri nerde bulabilirimAyrıca ankarada kızlık diktirdim diye binlerce sayfadan oluşan konuda eski mesajlarda kızların hepsi birbirine zar rwsimlerini yollamışlar içlerinden biri tüm resimleri toplayıp bu benim zarım diye alakası olmayan kişilere göndermiş tam bir rezillik burda herkes iyi veya kötüdür ama zar resmi paylaşak intihar bence.
Cnm eski mesajlarda birbirine resim yollayan kızlar vardı onlara mesaj at istersen. Karşılaştırma mı yapacaksın kendinle ?Merhana bu resimlwri nerde bulabilirim
Evet ben anlamıyorum çünkü. Nasıl bulabilirim sizce baktim ama bisey bulamdimCnm eski mesajlarda birbirine resim yollayan kızlar vardı onlara mesaj at istersen. Karşılaştırma mı yapacaksın kendinle ?
7 - 8 ay kadar eski mesajlarda vardıEvet ben anlamıyorum çünkü. Nasıl bulabilirim sizce baktim ama bisey bulamdim