Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Yazik günah size nasil bi toplum oldunuz böyle şuan kendi adıma konuşup bu konuyu kapatacağım umarım rabbim bana ahire gününü göstermez
Toplum olarak taşlayarak öldürün madem içiniz öyle rahat edecekse... ne istediğinizi anlamlandıramıyorum. Bir hata yapıldı diye ömür boyu sürünmeli mi insanlar? Allah tövbe edin üzerini kapatın, aynı hatayı tekrara düşmeyin demiş yüksek müsaadenizle onu yapmaya çalışıyoruz. Üzerini kapatıyor söylemiyor ve tövbe ediyoruz.

Ya ben de anlamıyorum cidden ne yapmamız ıstenıyo yani kendimizi toplumdan mı soyutlayalim biz sanki halimizden cok memnunmusuz gibi sanki gule oynaya yapıyomusuz gıbı davranıyorlar cidden basına gelmeyen anlamıyo benımde basıma gelmese derdım bu ne ya nelerle ugrasıyolar diye ama iste bızı hem cınslerımız bıle boyle hor gorup olan hakaret ediyorken esıme bunu soylemeye cesaretim yok

Takmayın bunları kızlar. Önemli olan bizim sonuç almamız bu ameliyatlardan.

Söylemek zorunda değilsin eşin hayatında değilken yaptığın bir hata. Pişman olup tövbe ettiğin aynı hataya bir daha düşmediğinle Allah’ın affedebildiğiyle değerlendirmez insanoğlu, hala aynı günaha potansiyelin olduğunu düşünür, iyi biri misin değil misin kimsenin umrunda olmaz, buradakiler gibi ancak konuşurlar, olumsuz eleştiri yaparlar. İlkem olsan derttir olmasan derttir. Bir kere Rabbimin yolundan saptık olanları gördük, kimseye kulak asma en doğrusu onun dediğini uygulamaktır. Yaptığın yanlışın üzerini ört, tövbende samimi ol, tekrara asla düşme..

Aynen canim ya o kadar haklısın ki

Merhaba ben Turgay Karakayaya kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep yöntemi + vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyorum. Bu iki ameliyatı aynı anda yaptıran varmı acaba bilgi almam lazım daraltma gerekirmi diye. Turgay beyin sekreteei daraltma şart değil isteğinize bağlı yapılır dedi ama ben kendim karar veripte gereksiz amaliyat olmakta istemiyorum. Yardım lütfen..

Turgay bey muayene etsin o size en doğru şeyi söyler. Ben çift kat olsun mu diye sordugumda gerek yok hem cok kalın hemde gereksiz fazladan para demişti. Yani o konuda içiniz rahat olabilir. Tabi bu benim yaşadığım deneyim. Yinede siz bilirsiniz. Daraltma konusundada bi fikrim yok esasen ama burda arkadaşlar doğum yapmamış biri için gerek duyulmadığını söylüyor genel olarak

Daraltmalı yaptıran çok kız var burda (
Benimde aktif ılıskım vardı canım daha onceden daraltma istedim bende ama parayı denklestıremedım ama param var ıcım böyle rahat etcek diyorsan yaptır ama benim gibıysen cok da gerek yok arkadasların dedıgı gibi ben durumumu izah ettim dar diktim cok darsa kontrolde biraz accam yoksa ılıskıye giremezsin dedı

Doktorun asistanı ile yeniden sohpet ettik. Daraltmasız tek kat flep yaptıracam kafamı netleştirdi. Karar verincede bir heyacan sardı beni artık geri dönüşüm yok :))

Doktorun asistanı ile yeniden sohpet ettik. Daraltmasız tek kat flep yaptıracam kafamı netleştirdi. Karar verincede bir heyacan sardı beni artık geri dönüşüm yok :))
Rabbim yolunu açık etsin problemsiz gerçekleşsin inşallah sonucu da aynı şekilde

Çok sağol cnm desteğin için ve diğer kızların desteği için. İyiki bu siteyi bulmuşum yoksa derdimi kime açacaktım okudukça yazıkça insan rahaylıyor. İnşallah atlatacağız hepimiz (
Sıkma canını Allah bi hale yola koymuştur hepimizin hayatını... rica ederim ben de yaşayan biri olduğum için hissettiklerinin zorluğunun bilincindeyim sadece

Merhana bu resimlwri nerde bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…