Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

bende özelden ulaşamıyorum kimseye :KK43: aslında saçma değilmi belli bir limit koymuşlar şu kadar mesajı geçtikten sonra özelden mesajmı atabiliosun ne ise artık. Fotografta yükleyemiyorum. sende diğer arkadalımz gibi yapsan mail adresini gönder istersen fotoları gönderiim. @ yazdıktan sonra boşluk bırak :) anlarım ben tecrübe edindik. yoksa mesaj olarak mail adresi de kabul etmiyor

canim büyük bir heyecanla resimleri bekliyorum.songulergen60 @ hotmail .de

email adresi araliksiz yaz canim ben bosluk birakinca mesaj hata veriyor.sen anlarsin zaten.öptüm.

merhabalar
bende burun ameliyatı için araştırma yapıyorumda
acaba rica etsem resim gönderebilir misiniz ?

beauty1980 ben nasıl ulaşcam foto.larına bende iple burnumu astırmak istiyorum tunç tiryaki beye önce-sonra resimlerini gönderebilirmisin mail adresin ne?yada beni kaydedermisin angel-oceanæhotmail.com

çok teşekkr ederm geldi çok güzel olmuş cnm:)daha uzaktan varmı peki resim çok yakın da bu ama baya ii olmuş

msn adresinizi ekledim kabul ederseniz sevinirim bende atırcam da sorularım olacak tabi size baya bilgilisiniz bu konuda iiki varsınız valla:)

smoothie randevunda Tunç beye nolur söyle forumda bir hatun sizi anlata anlata bitiremiyor de:)))))
walla hayranım tek kelimeyle . dedim zaten allahım sizi nazardan korusun . Temmuzun ilk haftası kontrolüm var hediyemle gidecem :)

sagolasin arkadasim resimleri aldim.arkadasim ne alirsin bilemem hediye olarak ama cok büyük bir seyi haketmis bu kadarmi guzel olur ayni normal estetik gibi bu kdarmi dogal olur.gözlerime inanamadim cok yakismis valla.saglikla iyi günlerde kullan burnunu kesinlikle bende sayende karar verdim.cok tessekkür ederim bizi bilgilendirdigin icin.

sagolasin arkadasim resimleri aldim.arkadasim ne alirsin bilemem hediye olarak ama cok büyük bir seyi haketmis bu kadarmi guzel olur ayni normal estetik gibi bu kdarmi dogal olur.gözlerime inanamadim cok yakismis valla.saglikla iyi günlerde kullan burnunu kesinlikle bende sayende karar verdim.cok tessekkür ederim bizi bilgilendirdigin icin.

zamanini aliyorum cok afedersin ama son bir sorum daha olacak cok uzun sürdümü ameliyat yarim narkoz olarak gösteriyor videolarda. benim kücük cocucuklarim var yani 1-2 saatte bitermi normal odaya cikmam...cok agrin oldumu.gerci bu buruna her agri bence degerrrr...hizmanda cok yakisacaktir eminim.sevgiyle kal.

zamanini aliyorum cok afedersin ama son bir sorum daha olacak cok uzun sürdümü ameliyat yarim narkoz olarak gösteriyor videolarda. benim kücük cocucuklarim var yani 1-2 saatte bitermi normal odaya cikmam...cok agrin oldumu.gerci bu buruna her agri bence degerrrr...hizmanda cok yakisacaktir eminim.sevgiyle kal.

hastaneye gidişimden iyileşme sürecine kadar anlatıyorum :)
hastaneye gittim kılık kıyafeti değiştirdiler. Normal ameliyata nasıl hazırlanılıyorsa o şekilde hazırladılar. Tabi ben bu kadar hazırlığı görünce iyice tırstım . Hemşire de herşeyi düşünmek zorundayız.evet basit bir operasyon ama her ihtimale karşı tedbirli olalım diye yapılıyor tüm bunalr dedi. sonra tunç bey geldi burun üzerinde çizimler yaptı . tabi heyecanım gittikçe artıyordu . sonra ameliyathaneye alındım. ameliyathaneye alınmam ile çıkmam ayrım saat sürdü.Burnu uyuşturmak için yapılan iğneden başka hiç bir ağrı olmuyor. çıktıktan sonra 1 saat kadar gözetim altında tutuluyorsun.tabi bu da tunç beyin titiz olmasından kaynaklanıyor . Sana ilaçlarını teslim ediyor ve taburcu ediyor rahatlıkla yürüyebiliyorsun işine gücüne dönebiliyorsun . ama ben o gün evde kalıp dinlenmek istedim . Bir de çocukların varsa sana tavsiyem ilk 1 hafta burnuna dikkat et. sonuçta operasyon nedenyle hassaslaşıyor. hızma takmıyorum vazgeçtim :) ondan da hevesimi aldım zten :) dediğin gibi lokal anestezi oluyor .haa unutmadan söleym :) daha önce hiç klasik müzik eşliğinde ameliyat olmamıştım :))))) çok gerilmiştim ama ameliyatın 10 dakikasından sonra keyflendim bayaa . durum bu :)

beauty1980 cnm başka foto varmı ön halide önemli bende yaptırcam 3hafta sonra yardım et bana vede uzakfoto varmı tam anlayamadım ailemde tedirginyardım edrsen çok sevinirim ayrıca burnunda ip varya rahatsız etmiyormu?yani burnuna rahatça dokunabiliyormusun ?düşmezmi peki sonra yada iltahap fln biraz korkuyorumda sorularımı yanıtlarsan içime sinerse bende yaptırcaam tunçbeye

beauty 1980 cnm bende 3hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum tunç beye cnm başka foto varsa gönderirmisin önden ve daha uzaktan yandan ailemde baya endişeli sayende yaptırcam ama ya sorularım olcakta:)şimdi burnunda ip var sonuçta rahatsız ediyormu?burnuna rahatça dokunabiliyormusun?2-3sene sonra geri düşmezmi yada yamulma fln?iltahap yaparmı baya soru sordum ama bilgilendirirsen çok çok çok rahatlıcam:)önden ve yandan başka varsa foto gönderirmisin angel-ocean@hotmail com

beauty 1980 cnm bende 3hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum tunç beye cnm başka foto varsa gönderirmisin önden ve daha uzaktan yandan ailemde baya endişeli sayende yaptırcam ama ya sorularım olcakta:)şimdi burnunda ip var sonuçta rahatsız ediyormu?burnuna rahatça dokunabiliyormusun?2-3sene sonra geri düşmezmi yada yamulma fln?iltahap yaparmı baya soru sordum ama bilgilendirirsen çok çok çok rahatlıcam:)önden ve yandan başka varsa foto gönderirmisin angel-ocean@hotmail com

arkadasim o ipi hissetmiyormussun zamanla kendi eriyip gidiyormus ama burnunun modeli bozulmuyormus.birde kaliciymis zaten.iki ay sonra oturan burnun neyse o sekilde kaliyormus.hem pratik hem agrisiz seninde guzel haberlerini bekliyorum...bende gelecek yaza insallah ...bol sanslar diliyorum sanada.gecmis olsun.

cnm benm ip erirmi hiç çok dik fln diye beenmezsn geri çıkarılabiliormuş die duydum ben geri çıkıosa nasıl ericek???

cnm benm ip erirmi hiç çok dik fln diye beenmezsn geri çıkarılabiliormuş die duydum ben geri çıkıosa nasıl ericek???[/QUO
gizem önden sağdan soldan resim istemişsin :) internetten resim gönderme taraftarı değilim . umarım hoş karşılarsın bu durumu . isteyen tüm arkadaşlara fotoshopta kesip sadece burun resimlerini gönderdim .. ne zaman istersen tunç bey kendi bilgisayarında resimler gösteriyor ama o da göndermiyor .sonuçta bu etik bir durum değil. diğer bir konu
bazı sorular okudum yazmışken onları da cevaplayayım .
evet eriyen ipler kullanılıyor . bu arada eriyen ipler eskiden beri olan bişi. yani benim parmağımda cam kesiği oldu onda da mesela kendiliğinden eriyen ipler kullanıldı .
2. bir durum . operasyondan sonra 2 hafta kadar burunda gerginlik hissediyorsun tabiki. bu endenle de daha titiz davranman gerekiyor . benim 1 ay oldu şu anda hiç birşey hissetmiyorum . gayet normal burun işte :) operasyonda burun normalden biraz daha fazla kaldırılıyor 3 hafta içerisinde şekli yerine oturuyor .şu anki halinden oldukça memnunum.
sargılar 2-3 günde çıkıyor.sonrasında banyo yapabiliosunz. gibi gibi :) aklıma ne gelirse anlatıyorum . haaa sigara imeyin pleaseee askı da sorun olmuyor deselerde içmiyor olmanın faydasını inanılmaz gördüm ....

X