Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

bana ulaşmadı cnm mailin :KK43: @'ten sonra boşluk yok, boşluksuz yazınca msjı göndremedim de bi türlü, öyle yazdım

Bu arada sende kemer var mıydı acaba? bi de ücret ne kdr, ben 3bin tl civarı tahmin ediyorum :)

bana ulaşmadı cnm mailin :KK43: @'ten sonra boşluk yok, boşluksuz yazınca msjı göndremedim de bi türlü, öyle yazdım

Bu arada sende kemer var mıydı acaba? bi de ücret ne kdr, ben 3bin tl civarı tahmin ediyorum :)

smoothie iki türlü gönderdim ikiside hata verdi. başka adresin var mı acaba fiyat 1200 Eur hayır benim burnumda kemer yoktu . sadece ucu düşüktü . Tunç bey her şeyi söylüyor zaten neye ihtiyacın olduğunu .

süüüperrr!!! :)

aldım maili şimdi,cevabı buraya yaziim de başka merak edenler de duysun :p

tek kelimeyle mükemmel olmuş, gerçi eski halinde de hiç bi sorun yokmuş bence ama yine de şimdi mükemmel bi burnun olmuş canım, güle güle kullan :)

ben temmuzun ilk haftası görüşeceğim, bakalım bana ne önerecek tunç bey

bende onu soracaktım maili gönderim tekrar diye :)
çok teşekkür ederim canım . Bir de o resim sargıların çıktığı gün o hali bile oldukça şiş. şimdi ise şişliği indi baya kimse anlamıyor bile. Ama memnun olmakta da haklıyım değil mi :)

syigit , istersen mail adresini yaz . ben yine tekrar buradan fotograf eklemeyi denerim

memnun olduguna cok sevindim gercekten sanki kenddim olmus gibi inanki...özelden msj atamiyorumki ben.yeni üyeyim o yüzden.seni görmeyide cok istiyorum.inanki sadece senin icin üye oldum .nasil özleden ulasabilirim acaba..sevgiyle kal.

memnun olduguna cok sevindim gercekten sanki kenddim olmus gibi inanki...özelden msj atamiyorumki ben.yeni üyeyim o yüzden.seni görmeyide cok istiyorum.inanki sadece senin icin üye oldum .nasil özleden ulasabilirim acaba..sevgiyle kal.

bende özelden ulaşamıyorum kimseye :KK43: aslında saçma değilmi belli bir limit koymuşlar şu kadar mesajı geçtikten sonra özelden mesajmı atabiliosun ne ise artık. Fotografta yükleyemiyorum. sende diğer arkadalımz gibi yapsan mail adresini gönder istersen fotoları gönderiim. @ yazdıktan sonra boşluk bırak :) anlarım ben tecrübe edindik. yoksa mesaj olarak mail adresi de kabul etmiyor

Merhabalar Beauty ve Syigit;

Öncelikle Beauty sana geçmişler olsun. Gerçekten çookk sevindim senin adına bende burnumu yaptırdığımda inanılmaz mutlu olmuştum senin duygularını tahmin edebiliyorum:))

Syiğit senin içinde varsa niyetin mutlaka Tunç Beyi tavsiye ederim. Zaten Beauty arkadaşım gayet güzel anlatmış. Tunç Tiryaki ile muayene esnasında sohpet etmek bile inanılmaz keyifliydi. Ben çok anlatamıyorum yaşamalısın diyorum:)

Mutlu günler dilerim:))kaydirigubbakcemile3

ve Smoothie arkadaşım aynı mesajlarımı lütfen sende üstüne alın:)

kendinize çok iyi bakın :)

merhaba beauty1980,

bende burnumum sarkikligindan sikayetciyim kendimi bildim bileli,son gunlerde ameliyat olayini iyice dusunmeye baslamisken,brun asma olayini duydum ve cok sevindim,arastirirkende senin yardimlarini okudum,senden ricam eger mumkun olursa banada fotograflarini gonderebilirmisin?bu konuya cok kafami takiyorum ve en kisa zamanda bu dertten kurtulmak istiyorum,banada yardimci olursan cok cok sevinirim.hatta senden gelecek fotograflar dogrultusunda ilk isim Tunc beyden randevu almak olucak sanirim:)mailimi yaziyorum simdiden tesekkurler.

ilayza_hotmail.com

beauty1980 yardim ettttttttttttttttttttttttttttt lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):):)

beauty1980 yardim ettttttttttttttttttttttttttttt lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):):)

layzala çok özürrrrrr.işlerimin yoğunluğu nedeniyle nette vakit geçiremiyordum uzun zamandır . yarın ilk işim sana fotoloarı göndermek olacak :) gecikme için lütfen kusura bakma :)

kızlar ben randevumu aldım muayene için, mutlaka izlenimlerimi yazıcam sonrasında ama duyduklarım ve beauty1980 sayesinde gördüğüm kadarıyla çok umutluyum :)

ama tek bi soru var kafamda, ben bu operasyonu yabancı sitelerde bulamıyorum, yurtdışında uygulanmıyor mu acaba? ameliyatsız burun estetitiği diye aratınca sadece dolgu yöntemiyle yapılan geçici bir operasyon varmış o çıkıyor, bu iple asmanın ingilizcesi nedir bilen var mı?

layzala maili gönderdim :)
Smoothie , bend aha önce aradığımda şu şekilde aramıştım. Yabancı bir doktorun videosu da çıkıyordu .
burun askı , burun ataçlama , iple estetik,iple burun estetiği..gibi gibi zaten bir süre sonra kendim kelime türetiyordum :)))))))))))))

smoothie randevunda Tunç beye nolur söyle forumda bir hatun sizi anlata anlata bitiremiyor de:)))))
walla hayranım tek kelimeyle . dedim zaten allahım sizi nazardan korusun . Temmuzun ilk haftası kontrolüm var hediyemle gidecem :)

ewet simdi aldim fotograflarini,cok tesekkur ederim...yeni burnun gercekten cok guzel ve cok dogal olmus,eski burnunda gayet guzelmis hic ameliyata gerek yokmus bu arada.Ama yenisi gercekten cokcok guzell .iyi gunlerde kullan mi denir:)

kizlar tunc tiryakinin email adresi nedir? bana yazar misiniz?

Maillere pek cevap vereck vakti olduunusanmiyorum cunku bende birkac defa mail attim ilk arastirmalara basladiimda. Ama sansini dene istersen drtunctiryaki@gmail .com umarim dogru hatirliyorumdur kontrol icin facebooktan ekleyin orda yaziyordu:)

ewet simdi aldim fotograflarini,cok tesekkur ederim...yeni burnun gercekten cok guzel ve cok dogal olmus,eski burnunda gayet guzelmis hic ameliyata gerek yokmus bu arada.Ama yenisi gercekten cokcok guzell .iyi gunlerde kullan mi denir:)

Canim cok sagol:) onemli olan iyi niyet:) icinden nasil geciyorsa oyle de ben iyi gunlerde kullan i da kabul ediyorum:))))

Maillere pek cevap vereck vakti olduunusanmiyorum cunku bende birkac defa mail attim ilk arastirmalara basladiimda. Ama sansini dene istersen drtunctiryaki@gmail .com umarim dogru hatirliyorumdur kontrol icin facebooktan ekleyin orda yaziyordu:)

cok saol cnm sansimi denicem..

X