• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

ben varimm ama oglumu emziriyorum suan
seneye giderim diyordum ama kismet gidemicem artik
ablam bizzat kendisinde 3 yil oldu mene kucultme olali ne bir agri ne bir sizi
ertesi gunu avm gezmistik hatta o kdr iyiydi hersey
dikisleri bile yok oldu nerdeyse gayetmemnun
bir baska dr a sanirim bende guvenip yaptiramam
kiz arkadasim kanuni suleyman hast oldu devletten yararlandi ssk ile ucretsiz oldu tam bir fiyasko,1 ay agridan kalkamadi,ilkinkorkunc oldu onca aci yetmezmis gibi ikinciye bicak altina yatti oda bir halta benzemedi,tmm sutyensiz t shirt giyip gezwbiliyo ama ciplakken cok kotu bir meme modeli ve gogus altindaki dikisler halen iltihap topluyovve yaralari gecmiyor :KK43:[/QUO
Canım peki ablanın ameliyat öncesi meme ölçüsü ve şekli nasıl.Ameliyat sonrası nasıl oldu.

ben varimm ama oglumu emziriyorum suan
seneye giderim diyordum ama kismet gidemicem artik
ablam bizzat kendisinde 3 yil oldu mene kucultme olali ne bir agri ne bir sizi
ertesi gunu avm gezmistik hatta o kdr iyiydi hersey
dikisleri bile yok oldu nerdeyse gayetmemnun
bir baska dr a sanirim bende guvenip yaptiramam
kiz arkadasim kanuni suleyman hast oldu devletten yararlandi ssk ile ucretsiz oldu tam bir fiyasko,1 ay agridan kalkamadi,ilkinkorkunc oldu onca aci yetmezmis gibi ikinciye bicak altina yatti oda bir halta benzemedi,tmm sutyensiz t shirt giyip gezwbiliyo ama ciplakken cok kotu bir meme modeli ve gogus altindaki dikisler halen iltihap topluyovve yaralari gecmiyor :KK43:

Minione canım peki ablanın ameliyat öncesi meme ölçüsü ve şekli nasıl.Ameliyat sonrası nasıl oldu.
yani sirti dardi ama gogusleri cok buyuktu triumph marka sutyende 80dd bazen 75e taktiginj bilirim suan bayagi kucuk ve guzel 80c takiyor artik fistik gibi oldu

Cok cok cok uzuldum gercekten. Daha 1,5ay once gittim kontrole, bu hafta da tekrar gidecektim. O kadar memnundum ki onun gibi bir doktora ameliyat olduguma ve ayni zamanda onun gibi bir insanla tanismis olduguma. Mekani cennet olsun. Yazarken bile icim bi tuhaf oluyo :KK43:((
Ameliyatimi yaklasik 3 ay once oldum, kontrole kime gitmeli, azize hmma ulasamadim, muaynehane kapaliysa kime guvenicez? :KK43: Ah Tugrul hoca, o enerjikliginle guler yuzunle, hala inanamiyorum :KK43:(( Eminim benim durumumda olanlar vardir, azize hnmin telini ozelden yazabilir misiniz?
Merhaba bende ameliyat olali tam 6 ay oldu yurt disinda oldugum icin kontrole gidemedim arada 6 aydan sonra tekrar duzeltmeleri yapacakti . Aslinda gecen ay turkiyeye geldim ailede olan bir cenaze icin ve cok kisa kalabildim Tugrul Bey `i gormeye kontrole gidemedim nasil olsa 6 aydan sonra gorucem diye dusunmustum simdi cok pismanim. Kontrolde herhangi onemli birsey soyledimi sana Itsybitsy genel olarak dikislere falan mi bakti kacirdigim bir nokta varmi onu merak ediyorum Tesekkurler.

Merhaba bende ameliyat olali tam 6 ay oldu yurt disinda oldugum icin kontrole gidemedim arada 6 aydan sonra tekrar duzeltmeleri yapacakti . Aslinda gecen ay turkiyeye geldim ailede olan bir cenaze icin ve cok kisa kalabildim Tugrul Bey `i gormeye kontrole gidemedim nasil olsa 6 aydan sonra gorucem diye dusunmustum simdi cok pismanim. Kontrolde herhangi onemli birsey soyledimi sana Itsybitsy genel olarak dikislere falan mi bakti kacirdigim bir nokta varmi onu merak ediyorum Tesekkurler.
Merhaba,siz küçültme ameliyatı olduysanız eğer, rahmetli Tuğrul bey 6. Ay kontrolünde ikinci bir operasyona gerek olup olmadığına karar vermek için mutlaka gelin diyordu.mesela benim yarım saatlik bir operasyonla düzeltilecek bir durumum vardı.ameliyatın üzerinden 7 ay geçmişti ikinci operasyonu yaptığında.sizin böyle bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını az çok bilirsiniz.benim bariz dikişlerimin bazı yerlerinde katlanma olmuştu.sizi rahatsız eden bir şey yoksa kafanıza takmayın bence.

Merhaba,siz küçültme ameliyatı olduysanız eğer, rahmetli Tuğrul bey 6. Ay kontrolünde ikinci bir operasyona gerek olup olmadığına karar vermek için mutlaka gelin diyordu.mesela benim yarım saatlik bir operasyonla düzeltilecek bir durumum vardı.ameliyatın üzerinden 7 ay geçmişti ikinci operasyonu yaptığında.sizin böyle bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını az çok bilirsiniz.benim bariz dikişlerimin bazı yerlerinde katlanma olmuştu.sizi rahatsız eden bir şey yoksa kafanıza takmayın bence.
Tesekkurler ayygull cevabin icin . Doktor bey bana daha ameliyati olmadan demisti 6 ay sonra tekrar toparlamam gerekecek derin cok gevsiyor demisti ameliyattan sonra harika gorunmelerine ragmen tek gogusten 3 gogus daha yapacak deri cikardim simdi cok iyi gorunmelerine ragmen bunlar dusecek ama uzulme ben tekrar local anasteziyle toparliycam demisti. Annemin ama dusmeyebilir tekrar bir operasyona gerek kalmayabilirde degil mi"demesine kizmis kadin bana isimi ogretme dusecek diyorsam dusecek ben bos laf konusmam diye anneme de kizmisti hala sesi kulaklarimda cilgin adamin . Evet aynen dedigi gibi oldu derim sarkmaya basladi dikislerimdede oturmamyla beraber bazi potluklar olustu yeni e-maillesmistik hic kafana takma hersey yine cok guzel olacak demisti :(

Doktoru çok seviyorum ve mekanı cennet olsun, tabiki ölümden ötesi yok adam göç etti bu dünyadan..ama doktorun bi hasta dosyası yoktu klinik kapandı kimsede anladığım kadarıyla azize hanımın numarası yok muhtemelen şu an iş bakıyodur kendine..tuğrul beyin eşide doktor durumu ele alıp kontrol hastalarını yönlendirmesi gerekmez mi..yanlış mı düşünüyorum tabiki şuan acısını yaşıyodur toparlanmaya çalışıyodur ama olayın bide bu boyutu var malesef..

Doktoru çok seviyorum ve mekanı cennet olsun, tabiki ölümden ötesi yok adam göç etti bu dünyadan..ama doktorun bi hasta dosyası yoktu klinik kapandı kimsede anladığım kadarıyla azize hanımın numarası yok muhtemelen şu an iş bakıyodur kendine..tuğrul beyin eşide doktor durumu ele alıp kontrol hastalarını yönlendirmesi gerekmez mi..yanlış mı düşünüyorum tabiki şuan acısını yaşıyodur toparlanmaya çalışıyodur ama olayın bide bu boyutu var malesef..
Azize ile face book da mesajlastik telefonu yok bende ama isteyen varsa sorabilirim kendisine konustugumuizda hala olayin sokundaydi , sokundaydik hic bir sey sormadim soramadim sormak istemedim hala icim aciyor kabullenemiyorum kendi durumumu dusunemiyorum uzulemiyorum hala . Esinin doktor oldugunu bilmiyordum kendiside estetik uzerine mi uzman ? Biz bu kadar uzulduk yikildik esinin acisini dusunemiyorum belki biraz zaman gecince kendiside estetik uzerine calisiyorsa Tugrul Bey in hastalariyla gecer belki irtibata.

Bende asla sormadım şoka girdim üzüldüm hala çok üzülüyorum sadece olayı diğer boyutuyla ele aldım, eşi estetik cerrah değil anestezi uzmanı..ama bu alanda calisiyo yani biz 3 ay sonra mesela bahsedilen doktora kontrol için gitsek bi operasyon olacaksa bi ücret vericez sonuçta öyle değil mi..

Bende asla sormadım şoka girdim üzüldüm hala çok üzülüyorum sadece olayı diğer boyutuyla ele aldım, eşi estetik cerrah değil anestezi uzmanı..ama bu alanda calisiyo yani biz 3 ay sonra mesela bahsedilen doktora kontrol için gitsek bi operasyon olacaksa bi ücret vericez sonuçta öyle değil mi..
Evet maalesef oyle olacak Tugrul Bey daha sonraki duzeltmeler ameliyat icin yaptigim odenenin icinde oldugunu soylemisti ama artik bu durumda yapilacak birsey yok bir duzeltme yapilacaksa tekrar odememiz gerekecek Alisaa sen ne ameliyati olmsutun ne kadar zaman once herhangi bir sorunun varmi simdi?

3 ay önce olmuştum 6 ayın sonunda nolucak hiç bilmiyorum az rakamlar ödemedik insanlar biseylerden feragat edip ameliyat oluyo sonuçta ama kader tabi yapacak bişey yok..peki siz krem falan kullandınız mı onu merak ediyorum..hoca bişey önermiyodu sonuçta ama..

Bide bize yercekimine birakmamizi söylemişti duzeltmeleri yapmak için artık onuda yapamiycaz sanırım..
Hayir kullandigim bir krem yok bana ilk ameliyat sonrasi bepanthen kullan demisti onu dogru durust bile kullanmadim evet banada yer cekimine birak 3 cu ayda sutyen giyme iyice dussunler demisti bend eoyle yapmistim bence sen hic sutyen giymeyi birakma Alisaa

merhaba, benim de ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti, Tuğrul beyi en son görenlerden biriyim kontrol için gitmiştim hatta kayınbiraderim de estetik cerrah ilk ondan duyup vefat ettiğini buraya yazdım. Kendisi muhteşem bir doktordu iyi ki ona olmuşum. Son kontrolde bana dediği herseyin mukemmel, harika bir yaz geçir hopla zıpla 5 kg ver derindeki sarkmayı eylülde alacağım. Şimdi harika gözüküyorlar ama sanki sarkma da olacak gibi. O kadar alıştırmışım ki kendimi derimin alınacağına, bir de 30 dk hersey tamam bunu benden başkası yapamaz diyordu. Şu anda sanki işlemi yarım kalmış göğüslere sahipmişim gibi hissediyorum, ve cidden bir sorun olduğunda kime gideceğimi bilmiyorum. Bu işlemi bir kişi daha biliyor demişti bana, Ergin bey olabilir mi?

merhaba, benim de ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti, Tuğrul beyi en son görenlerden biriyim kontrol için gitmiştim hatta kayınbiraderim de estetik cerrah ilk ondan duyup vefat ettiğini buraya yazdım. Kendisi muhteşem bir doktordu iyi ki ona olmuşum. Son kontrolde bana dediği herseyin mukemmel, harika bir yaz geçir hopla zıpla 5 kg ver derindeki sarkmayı eylülde alacağım. Şimdi harika gözüküyorlar ama sanki sarkma da olacak gibi. O kadar alıştırmışım ki kendimi derimin alınacağına, bir de 30 dk hersey tamam bunu benden başkası yapamaz diyordu. Şu anda sanki işlemi yarım kalmış göğüslere sahipmişim gibi hissediyorum, ve cidden bir sorun olduğunda kime gideceğimi bilmiyorum. Bu işlemi bir kişi daha biliyor demişti bana, Ergin bey olabilir mi?
Merhaba golden gazelle ayni dusunceler e duygular icindeyiz bende yarim kalmis hissediyorum eger ogrenirsen bu islemi kimin yapabilecegini banada bildirirsen sevinirim. Ben Azize`ye sorarim umarim o biliyordur ben ogrenirsem sana haber veririm. Benim e-mail adresim selandsteven@gmail.com Bu arada tugrul Bey bana karin germe burun ve gozkapagi ameliyatida yapacakti bu sene sonu artik kime guvenir ameliyat olurum bilemiyorum Tugrul beyden sonra cok zor ameliyattan agrisiz sizisiz kalktim ertesi gun alisverise ciktim benim goguslerim asiri sarkikti oyle bir toparladiki oyle sekillendirdiki hemde silikon desteksiz hatta kendi bile ameliyat sonrasi icine silikon koydugunu sandi :)

Merhaba golden gazelle ayni dusunceler e duygular icindeyiz bende yarim kalmis hissediyorum eger ogrenirsen bu islemi kimin yapabilecegini banada bildirirsen sevinirim. Ben Azize`ye sorarim umarim o biliyordur ben ogrenirsem sana haber veririm. Benim e-mail adresim selandsteven@gmail.com Bu arada tugrul Bey bana karin germe burun ve gozkapagi ameliyatida yapacakti bu sene sonu artik kime guvenir ameliyat olurum bilemiyorum Tugrul beyden sonra cok zor ameliyattan agrisiz sizisiz kalktim ertesi gun alisverise ciktim benim goguslerim asiri sarkikti oyle bir toparladiki oyle sekillendirdiki hemde silikon desteksiz hatta kendi bile ameliyat sonrasi icine silikon koydugunu sandi :)

arkadaşlar öğrenirseniz burdan paylaşabilir misiniz yada özel mesaj atabilirseniz çok iyi olur. ben daha işlem yaptırmadım ama iyi bir doktor varsa gitmeyi çok istiyorum. yoruldum doktor araştırmaktan artık

arkadaşlar öğrenirseniz burdan paylaşabilir misiniz yada özel mesaj atabilirseniz çok iyi olur. ben daha işlem yaptırmadım ama iyi bir doktor varsa gitmeyi çok istiyorum. yoruldum doktor araştırmaktan artık

Tunaydin kızlar..bende tam bunları kastetmistim burdan paylaşalım oldumu en azindan kontrol için napicaz fikir verelim birbirimize..artık sutyensizde dolasmayalim bence..ve kilo alip vermekte deformasyon yapıyo..

Tamam hanimlar ben bir sey ogrenirsem burdan paylasirim asistani Azize Tugrul Bey `in bahettigi bu doktoru bilmiyorsa bile eminim esi biliyordur simdi sorulmaz ama biraz zaman gecsin ben Azizeden bizim icin esinden ogrenebilirmi rica edecegim haberleselim burdan. Hepimiz ayni kayiktayiz birbirimize bu sekildede olsa destek olalim

Back