• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba kızlar, ben de 3ay önce Tuğrul beye küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum, vefatından birkaç gün önce son kontrolüme gitmiştim ve yaz aylarini rahatça geçir eylülde 20dklik bir revizyon yapalım demişti. Şu an işlemimi yarım kalmış hissediyorum. Ergin beyi aradım, yardımcı olabileceğini ve tabiki bunun bedelini alacağını söyledi. Kendimi ve benim durumumda olanları bu konuda mağdur olmuş hissediyorum, sonuçta yıllarca birikim yapıp az paralar ödemedik iyi bir sonuç elde edebilmek için. Eşiyle irtibata gecebilenler lütfen buradan bilgi paylaşın. Hepimizin duyguları ortak, zamansız ayrıldı aramızdan her anlamda güzel insan..

Tamam hanimlar ben bir sey ogrenirsem burdan paylasirim asistani Azize Tugrul Bey `in bahettigi bu doktoru bilmiyorsa bile eminim esi biliyordur simdi sorulmaz ama biraz zaman gecsin ben Azizeden bizim icin esinden ogrenebilirmi rica edecegim haberleselim burdan. Hepimiz ayni kayiktayiz birbirimize bu sekildede olsa destek olalim

Tuğrul bey bir seferinde yaptığı ameliyat tekniğine en yakın tekniğini dr Serdar Erenin yaptığını söylemişti.Almanyada birlikte ameliyata girdiklerinden bahsetmişti ama size bahsettiği aynı dr mu bilemiyorum ,çünkü benim ameliyatımın üzerinden 3 sene geçti bu sürede tekniğini öğrettiği başka bir dr olmuş olabilir.bunu en iyi Azize hanım bilir tabi.

Merhaba kızlar, ben de 3ay önce Tuğrul beye küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum, vefatından birkaç gün önce son kontrolüme gitmiştim ve yaz aylarini rahatça geçir eylülde 20dklik bir revizyon yapalım demişti. Şu an işlemimi yarım kalmış hissediyorum. Ergin beyi aradım, yardımcı olabileceğini ve tabiki bunun bedelini alacağını söyledi. Kendimi ve benim durumumda olanları bu konuda mağdur olmuş hissediyorum, sonuçta yıllarca birikim yapıp az paralar ödemedik iyi bir sonuç elde edebilmek için. Eşiyle irtibata gecebilenler lütfen buradan bilgi paylaşın. Hepimizin duyguları ortak, zamansız ayrıldı aramızdan her anlamda güzel insan..

Tabiki bu beklenmedik olay hepimizi mağdur etti, Allah rahmet eylesin.. ama ödediğimiz fiyat içine buda dahildi.. Peki Ergin Beyden bununla ilgili bi fiyat aldınız mı acaba..yukarıda bahsedilen Serdar Eren zaten ücreti 20 binlerde olan bi doktor..

Tabiki bu beklenmedik olay hepimizi mağdur etti, Allah rahmet eylesin.. ama ödediğimiz fiyat içine buda dahildi.. Peki Ergin Beyden bununla ilgili bi fiyat aldınız mı acaba..yukarıda bahsedilen Serdar Eren zaten ücreti 20 binlerde olan bi doktor..
Aynen öyle revizyon için ekstra bir ödeme yapmayacaktik normal şartlarda. Ergin Bey görmesi gerektiğini ama bahsettigim bir revizyon işleminin en az 3000tl civarı olacağını söyledi. Açıkçası tekrar ödeme yapmak istemiyorum ama böylesi beklenmedik bi durumda nasıl ve kime hak iddia edilir onu da bilmiyorum.

Aynen öyle revizyon için ekstra bir ödeme yapmayacaktik normal şartlarda. Ergin Bey görmesi gerektiğini ama bahsettigim bir revizyon işleminin en az 3000tl civarı olacağını söyledi. Açıkçası tekrar ödeme yapmak istemiyorum ama böylesi beklenmedik bi durumda nasıl ve kime hak iddia edilir onu da bilmiyorum.
Ergin Bele gorumedim ama internet uzerinden arastirmaga calistim nasil bir doktor oldugu konusunda bir yorum bulamadim. Serdar Eren `i arastirmistim Tugrul Bey `e ameliyat olmadan once hakkinda okudugum bazi yorumlardan (yanlis giden bir sey olursa hastasini tanimiyor veya ameliyatlari asistanlarina yaptiriyor gibi) dolayi kendisini gormedim bile arti kendisinden randevu almak icin aylarca beklemek gerekiyor ve gorusme ucreti oldukca yuksekti. Duzeltme icinde eminin normal ameliyata yakin alir . Bu bizim sanssizligimiz hanimlar durumumuzu kabullenmek ve eskisine nazaran daha iyi durumda oldugumuzu dusunup yetinmekten baska yapilacak bir sey yok gibi gorunuyor maalesef.

Haklısın buda sağlıkla da ilgili olsa bi hizmet sonuçta ve eksik kaldı bizim hak iddia etmemize gerek kalmadan doğru bi yönlendirme yapılmalıydı diye düşünüyorum konu ile ilgili şu an muhattabimiz yok malesef burdan haberleşmeye devam edicez bende para vermek istemiyorum üstelik tugrul beye de çok guveniyoduk kimsenin elinde oyuncak olmak istemem..

Daha önce bahsettim hocanın muhtemelen hasta dosyası yok klinik kapandı yani eşinin işi ele alıp son hasta kontrollerinide güvenilir ellerde sağlaması gerekir ama şu an acısı büyük olduğundan bunları düşünmiycektir.

Böyle yazsamda yanlış anlaşılmasın her ne olursa olsun ona ameliyat olmak bi şans onu tanıdığım için çok mutluyum..

Haklısın buda sağlıkla da ilgili olsa bi hizmet sonuçta ve eksik kaldı bizim hak iddia etmemize gerek kalmadan doğru bi yönlendirme yapılmalıydı diye düşünüyorum konu ile ilgili şu an muhattabimiz yok malesef burdan haberleşmeye devam edicez bende para vermek istemiyorum üstelik tugrul beye de çok guveniyoduk kimsenin elinde oyuncak olmak istemem..
Tamamen aynı fikirdeyim, Tuğrul beyin oluşturduğu güveni başka bir doktorda yakalamamiz imkansız, ama gerekli duzeltmeleri yapacak birini bulmamiz da şart.Acısı biraz hafifleyince eşiyle irtibata geçmeye çalışabiliriz, bir çözüm buluruz umarım

Böyle yazsamda yanlış anlaşılmasın her ne olursa olsun ona ameliyat olmak bi şans onu tanıdığım için çok mutluyum..
Yanlis anlasildigini zannetmiyorum Alisaa hepimiz tanidik cok sevdik ve aramizdan ayrilisina cook ama cook uzulduk seninde ayni duygulari tasidigina kimsenin kuskusu oldugunu dusunmuyorum . Sen sadece hepimizin bulundugu durumu acikca dile getirdin bunda yanlis anlasilacak bir durum yok . Onun zamansiz gidisine tabikide kendimizin icinde bulundugu durumdan cok daha fazla uzulduk ama bu icnde bulundugumuz durumu degistirmiyor ve insan ister istemez yikilan umutlarini ve hayal kirikligini goz ardi edemiyor.

Evet hasta kaydı olduğunu ben de sanmıyorum, benim elimde ödeme makbuzu da yok, bunları konuşuyor olmayı ben de hiç arzulamazdim ama sonrasını düşünmek zorundayız. Bir yola çıktık ve yarı yolda kaldık sonuç itibariyle.

Burada olan herkes Tuğrul beyi çok sevmiştir ve zamansız vefatına çok üzülmüştür. Her hastasiyla özel bir iletişimi olduğundan eminim, Sopyajın dediği gibi burada yazılanları kimsenin yanlış algilayacagini düşünmüyorum.

Herkese Günaydın..Temmuz'da Tuğrul Bey'e ameliyat oldum....vefatına acaip üzüldüm...çok yakındık..ama anladığım kadarı ile herkes yakınmış...hala revizeyi olmadım...ve göğüslerim hala problemli...avukatım maddi manevi tazminat isteyebileceğimi söylüyor...karısı beni arayacaktı fakat aramadı...bence hep birlik olursak,hakkımızı alabiliriz...Bu foruma yeni üye oldum...doğru yere yazıp yazmadığımı bile bilmiyorum....mail ile haberleşirsek sevinirim....jsadiker@gmail.com...sonuçta biz iki katı para ödedik ve işlemimiz bitmedi...Tuğrul Bey'in de yarım bırakmak isteyeceğini sanmıyorum.Nur içinde uyu Tuğrul Bey.....

Merhaba arkadaşlar,
Ben 8 mart 2016 da göğüs büyütme ameliyatı oldum Tuğrul Bey e.
8 nisan da trafik kazası gerçekleşti.
Azize Hnm, op.dr.Engin Er in telefonunu verdi bana 0542 4124659
Tuğrul Bey in hastalarını Engin Bey e yönlendiriyolarmış.
Kontrolüm vardı vefat ettiği hafta. 2. Ayım dolunca Engin Bey e giderim diye düşünüyorum.
İlk muayenelerimde Tuğrul Bey herşeyin normal seyrinde ve çok iyi olduğunu söylemişti.

. Bu ameliyatları olmuş insanlar olarak da kimsenin maddi sıkıntı içinde kalkıp illede göğüslerimi yaptırmalıyım diip, ortalamanın üstünde bir ücretle bu işlemi yapan pahalı statüsündeki bir dr a ameliyat olup, öldü ama ben karısından isterim mahkeme açatım vs ler kusura bakmayın ama bana pek reel gelmedi.
Küçülttürme ameliyatı yaptıranlar kadar madur olmayabiliriz ama bizler de maduruz. Kapsül oluşma riskimiz var. İkinci ameliyatımızı kim yapacak?
Hiçkimsenin bir saat sonrası belli değil. Bence benim yaptığımı yapın, ne kendi canınızı sıkın ne başkalarının.
Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.
Ben çalışmalarını beğendiğim ve istediğim türde ameliyat ve sonuç verdiği için Tuğrul Bey e ameliyat oldum. Sonuçtan da memnunum. Son ameliyatlarından biri de bana kısmet oldu.

Görüşlerinize
Merhaba arkadaşlar,
Ben 8 mart 2016 da göğüs büyütme ameliyatı oldum Tuğrul Bey e.
8 nisan da trafik kazası gerçekleşti.
Azize Hnm, op.dr.Engin Er in telefonunu verdi bana 0542 4124659
Tuğrul Bey in hastalarını Engin Bey e yönlendiriyolarmış.
Kontrolüm vardı vefat ettiği hafta. 2. Ayım dolunca Engin Bey e giderim diye düşünüyorum.
İlk muayenelerimde Tuğrul Bey herşeyin normal seyrinde ve çok iyi olduğunu söylemişti.

. Bu ameliyatları olmuş insanlar olarak da kimsenin maddi sıkıntı içinde kalkıp illede göğüslerimi yaptırmalıyım diip, ortalamanın üstünde bir ücretle bu işlemi yapan pahalı statüsündeki bir dr a ameliyat olup, öldü ama ben karısından isterim mahkeme açatım vs ler kusura bakmayın ama bana pek reel gelmedi.
Küçülttürme ameliyatı yaptıranlar kadar madur olmayabiliriz ama bizler de maduruz. Kapsül oluşma riskimiz var. İkinci ameliyatımızı kim yapacak?
Hiçkimsenin bir saat sonrası belli değil. Bence benim yaptığımı yapın, ne kendi canınızı sıkın ne başkalarının.
Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.
Ben çalışmalarını beğendiğim ve istediğim türde ameliyat ve sonuç verdiği için Tuğrul Bey e ameliyat oldum. Sonuçtan da memnunum. Son ameliyatlarından biri de bana kısmet oldu.
Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Kimse burda doktorun kişiliğine, işine, ailesine,vefatına bişey demiyor. Tabiki hicbirimizin garantisi yok orada hem fikiriz zaten.
Fakat en iyi neticeyi alabilme adına maddi şartlarını zorlayıp Tuğrul beyi seçen biri olarak ben durumun eşiyle konuşulup çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Sonra başka doktorla devam edip tekrar masraf çıkması sizi etkilemeyebilir ama beni düşündürüyor. Olduğu kadar artık demeyi hak ettiğini düşünmüyorum tekrar ödeme yapma lüksü olmayanların.Eminim rahmetli doktorumuz da bunu asla istemezdi.

Ben yine bu forumda bir yorum görmüştüm.Bayan üyelerden biri burnunu yaptırmış.Sonrasında memnun kalmayıp Emre İlhan a revizyon ameliyatı olmuş

Tuğrul Bey in vefatı neticesinde Azize Hanım dan kontrol hastalarını
Ergin Bele gorumedim ama internet uzerinden arastirmaga calistim nasil bir doktor oldugu konusunda bir yorum bulamadim. Serdar Eren `i arastirmistim Tugrul Bey `e ameliyat olmadan once hakkinda okudugum bazi yorumlardan (yanlis giden bir sey olursa hastasini tanimiyor veya ameliyatlari asistanlarina yaptiriyor gibi) dolayi kendisini gormedim bile arti kendisinden randevu almak icin aylarca beklemek gerekiyor ve gorusme ucreti oldukca yuksekti. Duzeltme icinde eminin normal ameliyata yakin alir . Bu bizim sanssizligimiz hanimlar durumumuzu kabullenmek ve eskisine nazaran daha iyi durumda oldugumuzu dusunup yetinmekten baska yapilacak bir sey yok gibi gorunuyor maalesef.

Ben yine bu forumda bir yorum görmüştüm.Bayan üyelerden biri burnunu yaptırmış.Sonrasında memnun kalmayıp Emre İlhan a revizyon ameliyatı olmuş

Tuğrul Bey in vefatı neticesinde Azize Hanım dan kontrol hastalarını

Kime olup ta memnun olunmamis acik degil acik yazarsan sevinirim Serdar Bey mi, Engin Bey mi Tugrul Bey mi ?

Back