Merhaba arkadaşlar,
Ben 8 mart 2016 da
göğüs büyütme ameliyatı oldum Tuğrul Bey e.
8 nisan da trafik kazası gerçekleşti.
Azize Hnm, op.dr.Engin Er in telefonunu verdi bana 0542 4124659 Tuğrul Bey in hastalarını Engin Bey e yönlendiriyolarmış.
Kontrolüm vardı vefat ettiği hafta. 2. Ayım dolunca Engin Bey e giderim diye düşünüyorum.
İlk muayenelerimde Tuğrul Bey herşeyin normal seyrinde ve çok iyi olduğunu söylemişti.
. Bu ameliyatları olmuş insanlar olarak da kimsenin maddi sıkıntı içinde kalkıp illede göğüslerimi yaptırmalıyım diip, ortalamanın üstünde bir ücretle bu işlemi yapan pahalı statüsündeki bir dr a ameliyat olup, öldü ama ben karısından isterim mahkeme açatım vs ler kusura bakmayın ama bana pek reel gelmedi.
Küçülttürme ameliyatı yaptıranlar kadar madur olmayabiliriz ama bizler de maduruz. Kapsül oluşma riskimiz var. İkinci ameliyatımızı kim yapacak?
Hiçkimsenin bir saat sonrası belli değil. Bence benim yaptığımı yapın, ne kendi canınızı sıkın ne başkalarının.
Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.
Ben çalışmalarını beğendiğim ve istediğim türde ameliyat ve sonuç verdiği için Tuğrul Bey e ameliyat oldum. Sonuçtan da memnunum. Son ameliyatlarından biri de bana kısmet oldu.