• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Ameliyatinin uzerinden 6 ay gecmis masallah bi sıkıntı olmadı o zaman..hoca bana da hersey yolunda görünüyo demişti..Ah ahh :(((

Yok canim cok sükür herseyim yolunda doktor beyin yaptigi ameliyatlarin cogu sorunsuz zaten okudumuz kdariyla, benimkindede bi sorun yok canim.. Sende merak etme hic bise olmaz hersey yolundadir eminim

Cok aci inanmak zor hala soktayim kendisine 6 ay once gogus diklestirme ameliyati olmustum karin gerdirmede olacaktim ayni zamanda ama karin gerdirme icin bana emin ol oyle gel demisti Temmuzda Turkiyeye geldigimde kontrolumu yapip karin gerdirme icin de gorusecektik bana ameliyat olmadan once derimin cok esnek oldugunu ve 6 ay sonra tekrar sarkacagindan emin oldugunu ve kendisinin tekrar lokal anestezi ile bir diklestirme daha yapacagini soylemisti gidisine oyle uzgunumki kendi durumuma uzulemiyorum bile biz bu kadar uzulduk ailesi yakinlari nasildir dusunmek guc . Tugrul Beyden sonra artik kimseye ameliyat olamam o kadar mukemmel bir is o kadar agrisiz bir ameliyat kim yapar deli adam biraktin gittin hic yakismadi sana olum. :(

Cok aci inanmak zor hala soktayim kendisine 6 ay once gogus diklestirme ameliyati olmustum karin gerdirmede olacaktim ayni zamanda ama karin gerdirme icin bana emin ol oyle gel demisti Temmuzda Turkiyeye geldigimde kontrolumu yapip karin gerdirme icin de gorusecektik bana ameliyat olmadan once derimin cok esnek oldugunu ve 6 ay sonra tekrar sarkacagindan emin oldugunu ve kendisinin tekrar lokal anestezi ile bir diklestirme daha yapacagini soylemisti gidisine oyle uzgunumki kendi durumuma uzulemiyorum bile biz bu kadar uzulduk ailesi yakinlari nasildir dusunmek guc . Tugrul Beyden sonra artik kimseye ameliyat olamam o kadar mukemmel bir is o kadar agrisiz bir ameliyat kim yapar deli adam biraktin gittin hic yakismadi sana olum. :KK43:

aynı şeyleri düşünüyoruz. geçen temmuzda ameliyat günümü alıp iptal ettirmiştim bu yaza olacaktım. nasip olmadı çok ama çok üzgünüm bundan sonra hiç bir doktora güvenemem artık. keşke yaşasaydı da ben ameliyat olmasaydım da olurdu. eşi olmayan bir insan, mükemmel bir doktordu. 1 haftadır aklımdan çıkaramıyorum. burda yazılanları okudukça daha da kötü oluyorum. kızlar lütfen yazmayın nolur, okumayayım diyorum ama olmuyor. okudukça da dayanamıyorum...

Bende surekli siteye bakiyorum paylasim var mi diye..ama kendi icimizde yasamaktansa burdan yazmak güzel degil mi..onu aniyoruz sonucta..ayni duygulari hisseden insanlar biraraya gelmis..hatta daha cok insan yazsa keskede..sevildigini bil güzel insan..

Cok cok cok uzuldum gercekten. Daha 1,5ay once gittim kontrole, bu hafta da tekrar gidecektim. O kadar memnundum ki onun gibi bir doktora ameliyat olduguma ve ayni zamanda onun gibi bir insanla tanismis olduguma. Mekani cennet olsun. Yazarken bile icim bi tuhaf oluyo :(((
Ameliyatimi yaklasik 3 ay once oldum, kontrole kime gitmeli, azize hmma ulasamadim, muaynehane kapaliysa kime guvenicez? :( Ah Tugrul hoca, o enerjikliginle guler yuzunle, hala inanamiyorum :((( Eminim benim durumumda olanlar vardir, azize hnmin telini ozelden yazabilir misiniz?

Bana da tel. numarasini ozelden yazarsaniz sevinirim..ben de ayni durumdayim 3 ay oldu..dikisleriniz coktan alinmistir..6. ayda rütus gerekirse bi müdahale yapiyorum demisti..bilmiyorum vefati uzerine azize hanima hic bunlari soramadim..

Ergin Er olabilir, bi donem ayni yerde calismislar. Sen ne zaman ameliyat olmustun? Meme buyutme mi, kucultme mi?

Ergin Bey den ben bahsetmistim.Azize hanım "hastalarını Ergin bey e yönlendiriyoruz" demişti. Ergin Er.Bir dönem Tuğrul beyin Leventteki kliniğinde beraber çalışıyorlarmış daha sonra Ergin Bey ayrılmış.
Şu anda gayrettepedeki anatomica hastanesinde çalışıyor.Burdan ulasabilirsiniz.Bu arada Azize hanimin özel telefonunu bilen varmı. Özelden gönderirseniz çok sevinirim. Ben Tuğrul bey de meme küçültme ve diklestirme olacaktım ameliyat günü almak için aradığımda acı haberini aldım.Şimdi kime güvenip ameliyat olucaz bilemedim.Ergin bey le görüşmeye gittim ama emin olamadım yıllardır Tuğrul bey kafamda vardı. Az çok bu siteden ona ameliyat olan hastalarin memnuniyetlerinden bir güven oluşmuştu Tuğrul beye karşı.
Aranızda Tuğrul beye ameliyat olmak isteyipte olamayanlar varmi? Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorlar Dr konusunda?

Ergin Bey den ben bahsetmistim.Azize hanım "hastalarını Ergin bey e yönlendiriyoruz" demişti. Ergin Er.Bir dönem Tuğrul beyin Leventteki kliniğinde beraber çalışıyorlarmış daha sonra Ergin Bey ayrılmış.
Şu anda gayrettepedeki anatomica hastanesinde çalışıyor.Burdan ulasabilirsiniz.Bu arada Azize hanimin özel telefonunu bilen varmı. Özelden gönderirseniz çok sevinirim. Ben Tuğrul bey de meme küçültme ve diklestirme olacaktım ameliyat günü almak için aradığımda acı haberini aldım.Şimdi kime güvenip ameliyat olucaz bilemedim.Ergin bey le görüşmeye gittim ama emin olamadım yıllardır Tuğrul bey kafamda vardı. Az çok bu siteden ona ameliyat olan hastalarin memnuniyetlerinden bir güven oluşmuştu Tuğrul beye karşı.
Aranızda Tuğrul beye ameliyat olmak isteyipte olamayanlar varmi? Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorlar Dr konusunda?
insan yarın ne olacağını bilemiyor. ben de geçen yıl meme büyütme olacaktım günümü aldım son anda iptal emek zorunda kaldım. bu yaza haziran gibi olacaktım şimdi o kadar pişmanım ki keşke bir yolunu bulup olsaymışım. ben 15 ten fazla doktorla görüştüm tek güvenebildiğim tuğrul beydi. kaç aydır doktor araştırmasını bırakmıştım çünkü aklımda tuğrul beyle ilgili en ufak bir soru işareti yoktu. şimdi tekrar doktor arayışına girmek o kadar zor geliyor ki zaten geçen yaz görüştüm aklımda olanların neredeyse tamamıyla. diğerleri hep anlaşmış gibi kas altı diyor tuğrul bey ise kas üstü yapacaktı ki ağrısız sızısız olacaktı ameliyatım. şimdi ben de kas üstü doğal yapabilecek iyi bir doktor bulmak istiyorum ama bulabileceğimi de hiç zannetmiyorum.

insan yarın ne olacağını bilemiyor. ben de geçen yıl meme büyütme olacaktım günümü aldım son anda iptal emek zorunda kaldım. bu yaza haziran gibi olacaktım şimdi o kadar pişmanım ki keşke bir yolunu bulup olsaymışım. ben 15 ten fazla doktorla görüştüm tek güvenebildiğim tuğrul beydi. kaç aydır doktor araştırmasını bırakmıştım çünkü aklımda tuğrul beyle ilgili en ufak bir soru işareti yoktu. şimdi tekrar doktor arayışına girmek o kadar zor geliyor ki zaten geçen yaz görüştüm aklımda olanların neredeyse tamamıyla. diğerleri hep anlaşmış gibi kas altı diyor tuğrul bey ise kas üstü yapacaktı ki ağrısız sızısız olacaktı ameliyatım. şimdi ben de kas üstü doğal yapabilecek iyi bir doktor bulmak istiyorum ama bulabileceğimi de hiç zannetmiyorum.

Bende senin gibiyim.Çok araştırdım haddinden fazla hemde.En sonunda tugrul bey de karar kıldım. işlerimi halledip doğru zaman geldiğinde de randevu alıp görüşmeye gittim.İnanirmisiniz gorusmede hiç soru sormadım diyebilirim.Çünkü biliyorum meme küçültme ve diklestirmede bir numara,adam kendini aşmış. Bende o güveni sağlamıştı. Sadece ameliyat günü alıp ameliyat olucaktim.Ama kısmet olmadı.

Ah tugrul bey ah. Kendisine bu kadar güvenmemin sebebi herşeyden önce hastasinin saglıgini duşunmesi, gereksiz gördugu bir işlemi asla yapmamasi,burdan seni ameliyat yapmam deyip gönderdigi kaç kisi okudum. Doktorlugu bir kenara insan olarak da eşi yoktu bence. Daha çok kişiyi ben de dahil mutlu edecekti ama allah bu kadarını nasip etti. Bugün defnedileli tam bir hafta oldu. Allahım toprağını bol etsin, rahat uyusun...

Tesekkurler missions, Ergin Er ile gorusmeli oyleyse. Evet, Azize hnmin cep telefonunu bilen olursa ozelden yazarsa cok sevinirim ben de.
Bir anda herkesin hayati nasil etkilendi, hastalarinin, sekreterinin, en cok da ailesinindir elbette. Allah sevenlerine sabir versin, nurlar icinde yat Tugrul hocam :(

ben varimm ama oglumu emziriyorum suan
seneye giderim diyordum ama kismet gidemicem artik
ablam bizzat kendisinde 3 yil oldu mene kucultme olali ne bir agri ne bir sizi
ertesi gunu avm gezmistik hatta o kdr iyiydi hersey
dikisleri bile yok oldu nerdeyse gayetmemnun
bir baska dr a sanirim bende guvenip yaptiramam
kiz arkadasim kanuni suleyman hast oldu devletten yararlandi ssk ile ucretsiz oldu tam bir fiyasko,1 ay agridan kalkamadi,ilkinkorkunc oldu onca aci yetmezmis gibi ikinciye bicak altina yatti oda bir halta benzemedi,tmm sutyensiz t shirt giyip gezwbiliyo ama ciplakken cok kotu bir meme modeli ve gogus altindaki dikisler halen iltihap topluyovve yaralari gecmiyor :(

Back