Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

O zaman sana bir müjdem var senin sütyen bedenin 80-C cup hatta sırt kısmını biraz daha daraltırsak 75-D bile olabilir bu ölçüne göre Yani A cup asla değilsin canım :13: Gögüs altına göre 14 cm lik bir çıkıntı var,daha ne olsun yahu Bazı sütyen bedenleri Avrupai olunca cup ölçüleride düşüyor,birde sporcu sütyenlerinde cup ölçüsü düşebiliyor..Yani normal cup bedenli sütyen kullandığın zaman 80C cup bir sütyen yada 75D cup bir sütyen kullanacaksınki bu gayet iyi bir ölçü bence 90 Beden göğüs dersen yanlış olur çünkü 90 beden senin sırt genişliğin oluyor,gögüs büyüklüğün değil..Cup ölçün ne kadar büyürse göğüslerin büyür

Bizim doğal anlayışımız ile doktorların doğal anlayışı biraz farklı oluyor canım..Arkadaşımız fazla doğal olmuş derken küçük olmuş,değmemiş demek istiyor..Ama biz doğal olsun derken abartı olmasın,silikon olduğu belli olmasın görüntü olarak ama diri,dolgun memeler olsun,ameliyat olduğumuza değsin,en az iki beden büyüsün gibi şeyler düşünüyoruz.Ama bunu doktora bu şekilde anlatmayıpta doğal olsun dersek doktorda fazla büyümesin aman haaa,bir beden kaafi gibi anlıyor ve ufak bir protez kullanıyor Yani hepimiz farklı söylüyor farklı anlıyoruz..Bu yüzden net olmalı doktor ile olan diyalogumuz,bilmem anlatabildimmi

Canım fazla doğal olmuş derken sanki eski göğsümün az kabarık hali gibi geliyor bana, dekolte bölgesindede pek dolgunluk yok yani öyle.. senin boy kilon kaç.. bide göğsünün altından sırtına doğru ölçermişin, o da göğüs kafesi ölçünü verir.. benim göğüs kafesim geniş baya, yani 375 400 ü bile denedi doktorum bende, onları bile rahat kaldırırmşm abartı olmazmş aslında, ama 350 cc yi koymuş işte.. o yüzden fotoğraf götür ki lafta sözde kalmasın, göster ne istediğini tam olarak anlasın doktor.. yoksa kendine göre doğal görüneni ameliyat esnasında koyuyo, bu seni tatmin eder mi etmez mi, sargılar açılana kadar muamma.. ?? o yüzden bence fotoğrafla git ki sonuç senin beklentine yakın olsun..

Valla cnm bilmiyormki ctesi sporcu sütyenini bi tarafa atıp koşa koşa sütyen almaya gidicem bakalım.. :)) Senin verdiğin linkte C kupun en baş sınır rakamında çıktım.. B kupunda en sonunda.. Bugün 9.günüm.. Şişlik filan daha inerlermi ki sence arzum.. :)

Yok yok :)) Sporcu sütyenini atma bir tarafa,daha erken Ama git bit Boynere sütyenleri dene..Şu an sütyen cup larına bile oturmaz göğüslerin,tuhaf garip durabilir hazırlıklı ol ama.Sütyen alışverişi için çok erken acele etme..Ödemler bir geçmeye başlasın hele,tabiki şişlikler daha var.Bu şişlikler kötü şişlikler,gerginlikler ama endişe etme geçince çok daha güzel,hareket eden,bıngıl bıngıl memelerin olacak o zaman sütyenlerede oturacak daha güzel duracak Birde sırt ölçünü bir beden küçültürsen cup ölçünüde arttırman gerek.O yüzden 75 D de olabilir dedim..80 C cup sütyende olur bence tabi sütyen kalıplarına göre cup ölçüleri değişebilir.Markalara görede sırt ve cup ölçüleri değişebilir.Ben Boynerden yapıyorum genelde iç çamaşır alışverişimi.Birçok güzel farklı çeşidi ve bedeni bulabiliyorum,tavsiye ederim

Cnm sadece bi hafta takmamı söyledi tuğrul bey ctesiye kadar oluyo yani, sonra 2 ay falan sütyen takma aşağı insinler dedi.. Ctesi boynerdeym ben o zaman, çatlıyrm meraktan.. senin fark kaç cnm merak ettim.. :)

Daha önce göğüs büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar, 350 cc B cup a denk gelmesi gerekmiyomuydu.. Benim ameliyat sonrası sütyenim 80-A.. Anca A cup olabilmişm yani.. Kızlaaar bi bilginiz varsa cvp verin... :)

Merhaba mavibeyaz:) Ben de Tugrul Beyin eski hastalarından biriyim.Ameliyatın hayırlı olsun . Gordugum kadarıyla buyukluge ve cup ölçülerine takılmışsın.M&S den aldığın ameliyat sonrası sutyeni seni yanıltmasın. Kesinlikle Arzum arkadaşımın da dediği gibi Acup değilsin canım.Benim de ameliyat sonrası sutyenim 34 B yani 75 b idi.Ben de aynı senin gibi uzulmuştum ola ola B cup mı oldum ben şimdi diye? Ama sonrasında aldığım sutyenler C hatta D cup tı. Endişelencek bir şey yok yani ama sen daha da buyuk hayal ettiysen onu bilemicem tabii :) Seni arkadaş olarak ekleyeyim resimlerime bakarsın :)

Mrb cnm.. :) Evt okumştm senin sürecinide.. Yanlardan taşık 80 A sporcu sütyenim.. Sağol cnm içim ferahladı.. Sana kaç cc takılmıştı, bide küçülme çok oluyo mu..? Şişliklerin kaç günde inmişti hatırlıyomsn? Çok sordm sanırm.. :)

Gördüm cnm harikalar tek kelimeyle, çatal büyüklük, hepsi harika gerçekten, benimkinin küçük olduğunu daha iyi anlamış oldum.. ortasıda düz, ve büyüklük olarakta küçük kaçmş benimki.. kaç cc di ki senin? neyse artık yapıcak bişey yok, olan oldu artık..

Cnm sadece bi hafta takmamı söyledi tuğrul bey ctesiye kadar oluyo yani, sonra 2 ay falan sütyen takma aşağı insinler dedi.. Ctesi boynerdeym ben o zaman, çatlıyrm meraktan.. senin fark kaç cnm merak ettim.. :)

Doktorun takma dediyse takma tabi Valla cm olarak son hallerini bilmiyorum ama 75 D cup sütyen kullanıyorum..Arkadaş olarak ekledim seni,benimde albümdeki fotoğraf kolleksiyonuma bakabilirsin

Muhteşemsin arzumcum, iki çocukla o fizik, nazarlık tak.. kocan çok şanslı.. :)) Senin doktorunuda tebrik etmek lazım, en azından benimki gibi elini korkak alıştırmamş.. Ben bekarım henüz artık çocuk filan doğurunca yenden bi elden geçiriririz memişleri.. :))

teşekkür ederim :) Ama seninkilerin de 350 cc ile benimkilerden kucuk olacağını hiç sanmıyorum zira bana 240-260 cc (asimetriden oturu) koydu doktorum :)) Biraz da benim kendi meme dokum vardı.(iki çocuk emzirdim ) zamanla senin de şekilleri ve buyuklukleri oturacaktır .

Tatlım senin meme dokun varmş o yüzden büyük durmuş, ben sıfır göğüstüm, ve bekarımda, ortası falan düz benim hala, çatal kaşık hiçbişey yok.. :/ 15 günüm dolsun resimde koycam, o zaman görürsün.. :))

Teşekkür ederim canım Ben 400cc yi takacak doktor bulana kadar imanım gevredi Allahıma şükürki karşımada beni anlayacak bir doktor çıktı Ama bizler yani evlenipte çocuk sahibi olan bayanlar bu ameliyatta daha bir şanslıyız.Çünkü esnemiş,geviemiş bir göğüs dokumuz var ve bu ebatlardaki bir protez bize rahatlıkla olabiliyor.Gerginlik yapmıyor,içini doldurup kaldırıyor..Bana bile bazen küçük geliyor bu memişler,biraz daha geçsin hem protezleri yeniletirim hemde biraz daha büyüğünü taktırırım diyorum Sende çocuklardan sonra hem deformasyonu düzeltmek için hemde protezini yeniletip daha büyüğünü taktırmak için tekrar ameliyat olursun,çok daha güzel olur tabi Sonuçta bu ikinci ameliyat ilkinde göre çok çok daha kolay,sonuçta protez için açılmış hazır olan bir cep var.Ağrı düzeyi çok çok daha az olacaktır .. Fotoğraf eklediğinde bana haber vermeyi unutma bak,benim konumada beklerim canım,her zaman,ne sormak istersen olurmu http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html

Evt cnm artık öyle olcak, ya doktorum senin kadar değildir tabi ama, banada etimin gevşek olduğunu çok doğal bi sonuç olcağını söyledi, 375 i denemiş, 400 ü bile almş dokum ama, işte neymiş ilerde sorun çıkarsaymış, çıkcak olsa 350 dede çıkar sonuçta.. Ctesi koyucam resim cnm.. :*

Yahu,ne sorun çıkarakki.bizim Türk doktorlar ne kadar değişik düşünüyorlar..Yurtdışındaki doktorlar valla 400cc de neymiş adamlar 500-600 ü koyuyorlar sorunmu çıkıyorki?? Vücudun alıyorsa,gögsün kaldırıyorsa tamamdır bence..keşke 400cc olsaymış Madem denemiş ve olmuş

Koydum resim cnm. yandan filanda vardı ama eklemedi.. Sonra eklerim eklerse.. Valla cnm aynen öyle.. Bendeki şans işte.. Herkes memnundu, bende burda yazılanları okuya okuya nasıl sevinçle gitmştm.. 1.5 senedir o günü beklerdim. Boynuna sarıldım 2-3 kere öngörüşmede o kadar diyim, ama sonucun böyle olması çok üzdü beni.. badiden falan hele uçlar belli oluyo sadece.. Ben yine süngerli takıcam mecburen tam destekli olmasada.. Tuğrul beyi düşünenlere burdan tavsiyem iyi doktor, operasyonu çok rahat gerçekten.. ama karşısındakini hiç dinlemeyen, kafasına göre hareket eden biri.. alacağı büyüklüğü koycam dedi, ki kendide dokun gevşek, çok doğal durcak dediği halde koymadı.. 400 ü bile almş dokum, ki benim kalçam filanda vardır öyle çok ince bir kız değilim, bana rahat giderdi o boyutlar.. ama işte burdan ders olsun düşünenlere, fotoğrafla gidin kesinlikle..!! Ve sıfır göğüsseniz 350 üstü koydurun net.. !!

Sol göğsümde şiş hala, şiş haliyle bari kalsalardı.. :)) bide incek dimi bunlar.. :/ çok saolun kızlar açıklamalarınız desteğiniz için.. :)

Canım çok geçmiş ve hayırlı olsun. Resimlerini gördüm gayet güzeller. Bana göre hiç de küçük değiller. Hem bu işin daha devamı var çocuklar falan.. İlerde emzirirsin muhakkak ve bu süreçte zaten daha da büyecekler. Çatlamaların daha az olur böylelikle. İleriye yönelik düşün biraz da. Hiç canını sıkma tadını çıkar sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…