• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

hattat hastanesi gördüğüm kadarıyla çok büyük değil ameliyatta bir sorun çıkmaz değil mi beni bilgilendiriseniz sevinirim

hatat hastanesi küçük ama bu ameliyat için yeterli olduğunu söylemişti Tuğrul bey. Bende orda ameliyat oldum. Hem konforlu Personeli çok iyi. Çok ilgililer. Ayrıca ev gibi olmasından dolayı ameliyat piskolojisinden biraz olsun uzaklaştırıyor. O hastanelerin iğrenç kalabalığı yok. Ben küçüklüğümden beri hastaneye girdiğim zaman çok kötü olurum hiçbirşeyim yoksa bile korka korka gider moralim bozulup çıkarım. Burda onu yaşamıyorsun. Eğer ameliyatını orda olursan kesinlikle rahat edersin...

Meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar,ne zamandan itibaren yumşamaya başladı memeleriniz? Ben şu an 20.günümdeyim sert bir lastik top kıvamındalar şimdi..

Çok gemiş olsun canım. Benim şu anda 3,5 aya yaklaştı ameliyat olalı.
Birinci ayın sonunda yavaş yavaş yumuşamaya başlamıştı. Az kaldı canım merak etme.
Tam 1 ay sonra normal kıvama gelecekler. Sevgilerimle..

Arkadaşlar,
ben ameliyat olalı 25 gün geçti..Hala genel bir hassasiyet ve yanma hissi var memelerimde.Sizde de olmuş muydu acaba?benneyaptımki

Arkadaşlar,
ben ameliyat olalı 25 gün geçti..Hala genel bir hassasiyet ve yanma hissi var memelerimde.Sizde de olmuş muydu acaba?benneyaptımki

Evet vardı hassasiyet. Haftadan haftaya daha iyiye gidiyor merak etme. Tam olarak rahatlaman 2-3 ay gibi bir süre. Yani onlara alışman. Şu anda tek yapman gereken, "ne zaman iyileşecek, ne zaman rahatlayacak, izler ne olacak" gibi şeyleri kafana hiç takmaman. İnan kafana takmazsan daha rahat ediyorsun.
Sonra bir ara bakayım deyip ayna karşısına geçtiğinde, bir de görüyorsun ki, izler bir önceki gördüğünden daha iyi durumda. Yani sürekli aklında tutmazsan, psikolojik olarak çok daha rahat olursun. Kendine iyi bak..

Canım benim çok sevindim. Şu an çok daha iyi olduğuna eminim. İyi bir şeye aracı olduğum için çok mutluyum. Emin ol bende ilk duyduğumda tedirgin olmuştum. Ve benim ameliyat olduğum tarihlerde doktorumuzu öneren kişi sayısı daha azdı. Sonuçta bir ameliyat ve neşterli bir işlem nasıl acısız olabilir ki diye düşünmem çok doğaldı ama endişelerim ile yüzleşip doğru olup olmadığını görmek istedim. Hocam ile iyi ki tanışmışım, iyi ki önyargılı olmamışım. Zaman zaman benim reklam yaptığımı düşünenlere hak veriyorum ama bana saldıran kişiler, sizler sayesinde benim reklam yapmadığımı anlamışlardır buna da seviniyorum. Bu yüzden ameliyat sonrası durumlarınızı yazdığınız için hepinize teşekkür ederim. Bizlerin tattığı duyguları herkesin hissettiğini öğrenmek çok güzel. Allah isteyen herkese bu operasyonu nasip etsin.

Herşey gönlünden geçirdiklerinden bile güzel olsun arkadaşım.

Selennnn'ciğim bugün 10.günüm..Çok daha rahatım..Dikiş yerlerimde biraz hassasiyet var,bir de genel olarak hassas memelerim henüz . Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.Ama görüntü süper..Tuğrul Bey şu an yapay görünüyolardır demişti ama bu bile o kadar güzel ki..Cuma günü dikişlerimi alacağım.Sonrasında da uzun uzun aynanın karşısına geçip inceleyeceğim..Şimdi korkuyorum.Tuğrul bey sütyeni 1 hafta hiç çıkarmayacaksın demişti,sadece üstten bakabiliyorum:)
Özellikle senin sayende Tuğrul Bey'e karar verdim..Yazdıklarını tekrar tekrar okudum.Aslında başta acaba abartı mı dediğim oldu,operasyon günü yaklaştıkça tedirgin oldum bu işte bir hile mi var diye...:utangac: Hele hele benden 1 hafta önce operasyon geçiren ve ağrısı olan arkadaşları okuyunca çok korktum.Sonra yine mesajları okudum başa dönüp..baktım ki senin ve diğer arkadaşların anlattıkları hep benzer şeyler..En sonunda da doktorumla konuştum..Sonrası sizin yaşadıklarınızla benzer..şarkı söyleyerek çizimlerimi yaptı Tuğrul bey,odadan çıkışımı hatırlamıyorum,bana yatakta biraz yukarı doğru oturmamı söylediklerinde uyandım ve kollarımı kullanarak oturdum.İlk gün hiç ağrım olmadı 2. gün hafif ağrım vardı oturup kalkarken..2.günden sonra ağrı kesici almadım.4.gün oğlumu kucağıma aldım..İyi ki önermişsiniz...Tekrar teşekkürler..:1hug:

Kızlar bayramınızı kutlamakta geciktim. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz. Mesaj gönderip bayramımı kutlayan arkadaşlarımı da buradan kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum.

Merhabalar ;

Doktor Tuğrul Turan ' ın iletişim bilgilerini almam mümkün mü acaba ?

Ben de meme küçültme ameliyatı olmayı istiyorum. Kendisiyle görüştüğüm zaman deneyimlerimi burada paylaşacağım

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Silikonlu göğüsler yürürken, koşarken pek hoplamıyor. Dansçılarda bile kaskatı duruyor. En yumuşak silikon kullanıldığında bile böyle mi oluyor acaba? Tuğrul Bey'e ameliyat olmak istediğim için özellikle size soruyorum arkadaşlar...yerimseniben

kızlar selam! ben ve eşim 10 gün önce tuğrul beye ameliyat olduk! olanlar bilir , ağrısız sancısız , drensiz, narkozssuz,şahane bi operasyon yaşadık, ben lokal+sedasyonla meme büytme ve liposakşın, eşimsadece liposakşın oldu!ayrıntıları da yazıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar, ben Tuğrul Turan'ı internette çok aradım ama kendisine ulaşabileceğim hiçbir bilgiyi elde edemedim. Opt. Dr. Tuğrul Turan'ın çalıştığı hastaneyi veya varsa kendi kliniğini ya da kendisine ulaşabileceğim telefon numarası, e-mail, web sitesi, vs. (Estatik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi adresinde sayfa bomboş açılıyor) bilen varsa lütfen benimle paylaşsın. sevgiler
Darius

merhabalar, ben Tuğrul Turan'ı internette çok aradım ama kendisine ulaşabileceğim hiçbir bilgiyi elde edemedim. Opt. Dr. Tuğrul Turan'ın çalıştığı hastaneyi veya varsa kendi kliniğini ya da kendisine ulaşabileceğim telefon, e-mail, web sitesi, vs.(Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi adresinde sayfa bomboş açılıyor) bilen varsa lütfen benimle paylaşsın. sevgiler
Darius

ben de tuğrul beyle görüştüm allah kısmet ederse 15 tatilde meme küçültme ameliyatı olucam tuğrul bey hattat hastanesinden bşkabir erde ameliyat yapıyor mu acaba

hatunlar, tuğrul hoca önce memorialdeymiş,ayrılmış,şu an sadece hattat hastanesinde.küçük bi bina,ama teknik donanım tam,odalar suit,şahane yeşiliklerle örülü bi kafe var,hastane modunda değil, butik otel gibi,yemekler leziz, hepsini geçin hoca süper.imkanınız varsa durmayın derim ben!

Son düzenleyen: Moderatör:
darius bi önceki sayfaya da klinik bilgilerini yazmıştım,bulabilirsin! allh isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin inşallah! ben 32 yaşındayım, doğum yapıpevlat sahibi olmak dışında beni bunun kadar mutlu eden bi şey olmadı, ev, eşya,araba vs.den bahsediyorum,insanın bedeniyle barışması kadar güzel bi şey yok, ha önce sağlık versin Rabbim hepimize! istersen en güzel kıyafetleri al,markalardan marka beğen giy,orantın yoksa sıfır! şimdi şu şiş halimle bile ne giysem cuk diye oturuyo, destekli sütyenden kurtulduğuma ne sevindim anlatılmaz yaşanır, eve döndümilk iş destekli sütyenlerin hepsini kaldırıp attım,siyah ve bol tüm kıyafetleri kaldırdım, ufaktan başladım gardrop yenilemeye, şişler insin bedenim otursun o zaman yaparım İnşallah!turkbayragi

darius bi önceki sayfaya da klinik bilgilerini yazmıştım,bulabilirsin! allh isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin inşallah! ben 32 yaşındayım, doğum yapıpevlat sahibi olmak dışında beni bunun kadar mutlu eden bi şey olmadı, ev, eşya,araba vs.den bahsediyorum,insanın bedeniyle barışması kadar güzel bi şey yok, ha önce sağlık versin Rabbim hepimize! istersen en güzel kıyafetleri al,markalardan marka beğen giy,orantın yoksa sıfır! şimdi şu şiş halimle bile ne giysem cuk diye oturuyo, destekli sütyenden kurtulduğuma ne sevindim anlatılmaz yaşanır, eve döndümilk iş destekli sütyenlerin hepsini kaldırıp attım,siyah ve bol tüm kıyafetleri kaldırdım, ufaktan başladım gardrop yenilemeye, şişler insin bedenim otursun o zaman yaparım İnşallah!turkbayragi
Hayırlı olsun çok sevindim :))
bundan sonra seni daha da güzel bi süreç bekliyor
günler, haftalar, aylar geçtikçe daha da güzelleşiyorlar
alışveriş yapmak keyifli hale geliyor
ara ara gelişmeleri yazarsan ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olursun :)

sevgili zeynep (nicki doğru yazmadım pardon) iyi dileklerin için sağol! sen ameliyat sütyenini ne kadar süre kullandın,1 haftamı? bi de o sütyeni çıkardıktan sonra dantelli ve telli sütyen kullandın mı?veya ne kullandın?teşekkürler.turkbayragi

Ameliyat sütyenini bi hafta kullandım
onu çıkardıktan sonra bazen hiç sütyen takmadım, bazen de süngerli kullandım
zaten Tuğrul bey sütyen konusunda bi kısıtlama getirmedi
istediğini tak, istemiyorsan takmayadabilirsin dedi

tecrübeli hanımlar! ameliyattan ne kadar sonra sütyensiz ( tabiiki evin içinde) gezilebiliyo? cevaplarsanız çok sevinirim! turkbayragi

Back