Selennnn'ciğim bugün 10.günüm..Çok daha rahatım..Dikiş yerlerimde biraz hassasiyet var,bir de genel olarak hassas memelerim henüz . Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.Ama görüntü süper..Tuğrul Bey şu an yapay görünüyolardır demişti ama bu bile o kadar güzel ki..Cuma günü dikişlerimi alacağım.Sonrasında da uzun uzun aynanın karşısına geçip inceleyeceğim..Şimdi korkuyorum.Tuğrul bey sütyeni 1 hafta hiç çıkarmayacaksın demişti,sadece üstten bakabiliyorum:)
Özellikle senin sayende Tuğrul Bey'e karar verdim..Yazdıklarını tekrar tekrar okudum.Aslında başta acaba abartı mı dediğim oldu,operasyon günü yaklaştıkça tedirgin oldum bu işte bir hile mi var diye...
Hele hele benden 1 hafta önce operasyon geçiren ve ağrısı olan arkadaşları okuyunca çok korktum.Sonra yine mesajları okudum başa dönüp..baktım ki senin ve diğer arkadaşların anlattıkları hep benzer şeyler..En sonunda da doktorumla konuştum..Sonrası sizin yaşadıklarınızla benzer..şarkı söyleyerek çizimlerimi yaptı Tuğrul bey,odadan çıkışımı hatırlamıyorum,bana yatakta biraz yukarı doğru oturmamı söylediklerinde uyandım ve kollarımı kullanarak oturdum.İlk gün hiç ağrım olmadı 2. gün hafif ağrım vardı oturup kalkarken..2.günden sonra ağrı kesici almadım.4.gün oğlumu kucağıma aldım..İyi ki önermişsiniz...Tekrar teşekkürler..:1hug: